Syrien færge

Syrien færge passager og bil færge billetter

Syrien færge billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger for Syrien færgen sejler til og fra Tartus og Venedig såvel som færger mellem Tartus og den egyptiske havnen i Alexandria sejler med Visemar færgen linje.

Booking en Syrien færgen billetter har aldrig været nemmere, sammenligne alle Syrien færgen priser i realtid og bestille de billigst tilgængelige Syrien færgen billetter til og fra Tartus og Venedig samt færger mellem Tartus og den egyptiske havnen i Alexandria sejler med Visemar færgen linje online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Rejser til Syrien Ferry med færge er en hurtig, let og stress fri måde at få der og tilbage igen.Bog dine billige Syrien Ferry billetter til og fra Tartus og Venedig samt færger mellem Tartus og den egyptiske havnen i Alexandria sejler med Visemar færgen linje online og nyd flere valgmuligheder og fleksibilitet.

Med den nyeste Syrien Ferry passage oplysninger og tidsplaner for alle sejladser til og fra Tartus og Venedig samt færger mellem Tartus og den egyptiske havnen i Alexandria sejler med Visemar færgen linje herunder oplysninger om portene, der færge og nyttig turistinformation om destinationerne vores detaljerede rute og byen kort hjælper du afbilde din Syrien færgen færge rejse.

Hvis rejser til Tartus og Venedig samt færger mellem Tartus og den egyptiske havnen i Alexandria sejlede med Visemar færgen linje derefter bog en færge passage til Syrien færgen og nå frem til din destination opdateres, afslappet og glad.

Syrien færgen tilbyder fantastisk billetpriser til og fra Tartus og Venedig samt færger mellem Tartus og den egyptiske havn Alexandria sejler med Visemar færgen linje færge porte.

Sammenlign, bog og betale mindre for Syrien færgen billetter til og fra Tartus og Venedig samt færger mellem Tartus og den egyptiske havnen i Alexandria sejler med Visemar færgen linje på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Syrien færge
Billet priser & reservationer


Bestille Syrien færge billetter
til og fra Tartus og Venedig samt færger som mellem Tartus og den egyptiske havnen i Alexandria sejler med Visemar færgen linje online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Syrien færgen rute, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Syrien færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.

Mere om Syrien

Syrerne er blandt de mest miljøvenlige og gæstfri mennesker i verden, og de fleste besøgende til deres land ender med at udvikle en livslang forelskelse med dens blide charme.

Syrien er ingen levantinske dødvande - Syrien er en moderne, effektiv og meget stolt nation med en administration, der bliver mere liberale og passiv ser dag for dag.Det har brug for og fortjener rejsende at vidner om denne kendsgerning.

Heldigvis betyder alle modernisering ikke at Syrien har mistet sin fortid af syne.Landet har mere end sin rimelige del af væsentlige historiske steder, som alle vedligeholdes respektfuldt af myndighederne.De antikke byer i Damaskus, Aleppo og Bosra er alle opført på Unesco's World Heritage liste, som er den sensationally smukke ødelagte byen Palmyra.

Syrien

Mægtige Crusader slotte, labyrintisk middelalderlige souqs, juvel-lignende Damascene huse og hellige Umayyade moskéer er kun nogle af behandler på tilbud; der er masser flere for dem, der er ivrige efter at søge dem.Bedste af det hele er det faktum, at disse monumenter ofte vævet ind strukturen i hverdagen - locals gudstjeneste i moskeerne, butik i souqs, drikke te i huse og picnic i ruinerne.Og de er tilfreds for rejsende at joinforbinde dem på.

Taler om picnics bringer os pièce de résistance når det kommer til en syriske så-journ - fødevarer.Det nationale køkken er simpelthen fantastisk, så kommer med en stor appetit.Du er forpligtet til at være fuld på så mange måder, når du endelig rive dig væk.

De antikke byer i Damaskus, Aleppo og Bosra er alle opført på Unesco's World Heritage liste, som er den sensationally smukke ødelagte byen Palmyra.

Syriske klima & når til besøg

Syrien har Middelhavsklima med varme og tørre somre (juni til August) og milde, våde vintre (December til februar) tæt ved kysten.Inde i landet får det gradvis mere tørt og mere ugæstfri.På kysten, gennemsnitlige daglige temperaturer interval fra 29 ° C om sommeren til 10 ° C i vinteren og den årlige nedbør er omkring 760 mm.På området dyrkede steppe gennemsnitlige temperaturer 35 ° C om sommeren og 12 ° C om vinteren.Nedbør varierer fra 250 mm til 500 mm.I ørkenen, temperaturkravene, der er høje og nedbør er lav.I sommeren, dagene i gennemsnit 40 ° C og op på 46 ° C er ikke ualmindeligt.Vinteren kan være ekstremt kold i bjergrige områder, herunder Crac des Chevaliers.

Foråret er det bedste tidspunkt at besøge som temperaturerne er milde og vinteren regner har ryddet den haze, skjules visninger for meget af år.Efteråret er det næste bedste valg.De travleste turisme perioder er påske, juli, August, oktober og islamiske religiøse helligdage.Under disse tider er det væsentlige bog indkvartering på forhånd.Dette kapitel tilbud ofte åbningstider som 'sommer' eller 'vinter'; sommer timer generelt henviser til April til September og vinter timer til oktober til marts, men disse er ikke angivet i sten og kan være afhængige af vejret.

Syrien

Syrerne er blandt de mest miljøvenlige og gæstfri mennesker i verden, og de fleste besøgende til deres land ender med udvikle en livslang forelskelse med dens blide charme.

Heldigvis betyder modernisering ikke at Syrien har mistet sin fortid af syne.Landet har mere end sin rimelige del af væsentlige historiske steder, som alle vedligeholdes respektfuldt af myndighederne.

Visemar Ferries operere en planlagt færge tjeneste mellem Venedig og Tartus på kysten i Syrien, samt færgerne mellem Tartus og den egyptiske havnen i Alexandria.

Ruten syriske færge serveres ved splinternye færgen Visemar én, som blev bygget af Visentini og kan bære 200 lastbiler, 80 biler og op til 400 passagerer i stor trøst.Visemar én vil gøre rejsen, fra Venedig til Alexandria i 60 og fra Venedig til Tartus i 68 timer.Hvis ruten beviser succesfuld, håber Visemar linje at tilføje en anden færge senere ved udgangen af år, fordoble sin kapacitet.

Tartus (også lejlighedsvis kendt som Tartous) er en af de to vigtigste Middelhavsområdet portene på kysten i Syrien, og er et vigtigt handelscenter.Og tjenesten færge til Venedig og Alexandria har porten også en færge tjeneste til øen Arwad.

Bemærk venligst Deraf følgende til den politiske uro i Syrien alle færgefart til og fra Syrien har været suspenderet indtil yderligere varsel.

Klik her til book en færge til Syrien

Kort over Syrien


Bedst rådighed Syrien færge billet pris gurantee

Bedste Syrien færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Syrien færge billet pris og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Den pris, vi citerer for dine valgte Syrien færgen til eller fra Tartus og Venedig såvel som færger mellem Tartus og den egyptiske havn af Alexandria sejler med Visemar færgen linje, onboard indkvartering og køretøjets type er alt, hvad du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle inklusiv Syrien færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere Syrien færgen billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Syrien færgen customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved ferryto.dk Du kan få levende Syrien færge billetpriser, afkrydsningsfeltet tilgængelighed og bog Syrien færgen bil og passager færge billetter til og fra Tartus og Venedig samt færger mellem Tartus og den egyptiske havnen i Alexandria sejler med Visemar færgen linje til vores lavest tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder med Syrien færgen til over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her