Sverige færge

Sverige passager- og bilfærge billetter

Sverige færger billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger færger, der sejler til og fra de svenske færge havne i Stockholm, Göteborg, Varberg, Helsingborg, Kapellskär, Umeå, Trelleborg, Malmø, Strömstad, Nynäshamn, Viswith, Ystad og Karlskrona.

Rejser til de svenske færge havne i Stockholm, Göteborg, Varberg, Helsingborg, Kapellskär, Umeå, Trelleborg, Malmø, Strömstad, Nynäshamn, Viswith, Ystad og Karlskrona derefter, bog en færge passage til Sverige og nå frem til din destination opdateres, afslappet og glad.

Sammenlign bog og betale mindre for Sverige færgen billetter til og fra de svenske færge havne i Stockholm, Göteborg, Varberg, Helsingborg, Kapellskär, Umeå, Trelleborg, Malmø, Strömstad, Nynäshamn, Viswith, Ystad og Karlskrona ved www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Sverige færger
Billet priser & reservationer


Bestille Sverige færge billetter
til og fra de svenske færge havne i Stockholm, Göteborg, Varberg, Helsingborg, Kapellskär, Umeå, Trelleborg, Malmø, Strömstad, Nynäshamn, Viswith færgen Ystad og Karlskrona online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige billetprisen.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Sverige færgen rute, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Sverige færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.

Mere om Sverige

Midnight sun, snowbound vintre, kødboller, sild, vikinger og Volvos, ABBA og staderne - uanset din eksisterende begreber om Sverige kan være, et besøg til denne mangesidige land er bundet til både bekræfte og gøre dem.Selvom du er usandsynligt at være mødt på kysten af flokke af mjød-swilling berserkers i longships, er bevis for vikingerne og deres pillaging dage let at finde.

Rejsende er i dag mere tilbøjelige til at være slayed ved visioner af kirkelige skønhed - intens grønne landskaber, uigennemtrængeligt skove, lille røde cottages oven på fjerntliggende øer og overalt, Sveriges berømt klare blå vand.

Mens tradition regeringsperioder i steder som Dalarna i den svenske heartland og Sami område op mod nord, meget af buzzes Sverige i dag med en mere moderne energi.En bølge af indvandring i de seneste år har tilføjet tænding og sort til den kulturelle milieu.Bycentre som Stockholm, Göteborg (ellers kendt som Göteborg) og Malmö samlebånd konsekvent ud kulturelle artefakter til et internationalt publikum (tænk IKEA, H & M, Absolut Vodka). 

Stockholm Ferry Port, Sverige

Gotlands, lyve nogenlunde lige langt mellem Sverige og Letland, er Sveriges mest rigt historiske område, men også har en hip part vibe.Rejsende kommer til Sverige så meget for de flash klubber og banebrydende nye restauranter som de gør for ørkenen dagsvandringer og besøg i træ-hest fabrikker.

Introduktion til Sverige med færge

Der er talrige planlagte færgedrift sejler til og fra Sverige.De fleste færger er den mere luksuriøse krydstogtskibe færge, men nogle er kommercielle fragt vferries med begrænset passagerrum.

Belgien til Sverige
Fra Gent til Göteborg med DFDS Torline

Danmark til Sverige
Fra Grenå til Varberg med Stena Line
Fra Frederikshavn til Göteborg med Stena Line
Fra Elsinore til Helsingborg med Scandlines og Sundsbusserne

Estland til Sverige
Fra Tallin til Stockholm (via Helsinki) med Viking Line
Fra Tallin til Stockholm (direkte forbindelse) med Tallink 

Finland til Sverige
Fra Helsinki til Stockholm (via Åland) med Tallink Silja og Viking Line 
Fra Naantali til Kapellskär med Finnlines
Fra Turku til Stockholm (via Åland) med Tallink Silja og Viking Line 
Fra Vaasa til Umeå med RG Line

Letland til Sverige
Fra Riga til Stockholm med Tallink
Fra Ventspils til Nynashamn med Scandlines 

Litauen til Sverige
Fra Klaipeda til Karlshamn med DFDS søgang s

Tyskland til Sverige
Fra Travemünde til Trelleborg med TT-Line
Fra Travemünde til Malmø med Finnlines
Fra Kiel til Göteborg med Stena Line
Fra Sassnitz til Trelleborg med Scandlines
Fra Rostock til Trelleborg med Scandlines og TT-linje 

Norge til Sverige
Fra Sandefjord til Strömstad med Color Line 

Polen til Sverige
Fra Gdansk til Nynäshamn med Polferries 
Fra Gdansk til Viswith med Polferries
Fra Gdynia til Karlskrona med Stena Line
Fra Świnoujście til Ystad med Polferries

Rusland til Sverige
Fra Saint-Petersborg til Stockholm med St.Peter Lin

UK til Sverige
Fra Immingham og Tilbury til Göteborg med DFDS Torline

Ting at gøre, og se i Sverige

Expereince karakter-  Fra de overlappende northern lights at belyser luftrum ovenfor wilds i svenske Lapland til de hvide sandstrande i syd – er det alle jeres at nyde.

Det klippefyldte kystlinje Sverige er punkteret med tusindvis af små øer, nogle grønne og frodige, andre craggy og golde.Der er fem vigtigste øgrupper på den østlige og de vestlige sider af landet, især omkring Göteborg og Stockholm.Stejle klipper, rullende bakker og smalle dale sidde side om side rolige søer og dybe pladser langs høj kysten på Botniske Bugt.Dette er et UNESCO World Heritage Site beliggende på østkysten af Sverige.

Langs Sveriges kyst og dens øgrupper der mange vandsport at nyde, herunder yachting, Kano, kajaksejlads, windsurfing, glente boarding og vandski.For art lovers, dyrelivet og især er sæler, havfugle og havet liv en behandler.

Svenske kultur -Måske er Sveriges største eksport sin kultur og sin Modernitet.Svenske design, musik, kunst og litteratur beundret verden over.At Sverige ståltolden langt over sin vægt, er historisk og i moderne tider, virkningen af dens kultur rundt omkring på kloden uden tvivl.

Tage Björn Borg tennis spil: stoisk, rock solid, med en målbevidst holdning og aldrig-sige-die hældning.Måske beskrivende svenskere som mennesker.Men i stedet for at analysere svenskere måske bør vi bare nyde og fejre den blotte showbiz ABBA, funktionalitet og æstetik i svenske projektering, dynamit opfinder Alfred Nobel Fredspris og svenske folklore-inspirerede værker af Astrid Lindgren.Og meget, meget mere.

Som Ingemar Stenmark, mand af par ord Skiløb forklaringen, besvarede en sport kommentator kritik af en af hans præstationer: "Prøv det selv".

Sveriges historie -Du kan opdage, at Sverige var en stormagt i Europa i 1600-tallet ved at besøge de mange smukt Borge, paladser og manor houses fra perioden?Eller at 3.000 år siden befolkningen i Tanum, nu et verdensarv websted, skåret skildringer af deres liv og toldmyndighederne onto klipper, måske så vi ville opdage dem.

Heldigvis Sverige af gårsdagens er meget velbevarede i historiske steder, museer, slotte, paladser og manor houses i og omkring de større byer i Stockholm, Göteborg, Malmø og yderligere et felt.

Værd at undersøge er forbløffende Vasa museet i Stockholm, som er et museum bygget omkring skibet Vasa verdens overlevende kun 1600-tallet af slagskibe som sænket på sin jomfrurejse i Stockholm.Museet opbygning, præsentationen af skibet og dets artefakter skal ses skal tro – unmissable.

Minen museet i Falun, centrale Sverige, er et UNESCO World Heritage site, ære den deler med byen af Falun og homesteader estates.Det sidder på kanten af den store Pit, webstedet for en gigantisk sammenbrud i 1687.Museet fortæller historien om minen, og det selskab, der kørte det og det har modtaget det højeste placeringsniveau fra Michelin hjælpelinjen.Og de bør vide.

Kalmar slot i østlige Sverige, sidder på en upløjet ser i Kalmarsund. Det stammer fra 1300-tallet og blev genopbygget i 1500-tallet.Slottet blev bygget omkring en harbour og blev snart "The nøgle til det Kongerige" og en betydelig defensiv Befæstning på den derefter danske grænse.Nærliggende løgne "Ölandbron" en bro, der fører til Ølands, som berømt for dens solrige mikro-klima, som det er for at være feriemål for svenskerne og for dens unikke flora og fauna.Det er også berømt for sine forbavsende velbevarede pre-Viking og Viking historiske steder.

Hvor er vikingerne? 

Mange turister fra engelsktalende lande spekulerer på, hvor de kan se virkelige vikingerne.Desværre har de ikke været rundt i tusind år.«Viking» er ikke navnet på en separat stamme eller nation - det er blot norrønt ord for "Sømand" og "navigator af fjorde" eller "pirat" afhængigt af etymologi.Mens de fleste svenske, norske og danske folk i disse dage var ikke vikinger, men stillesiddende landmænd eller fiskere, nogle mænd (og i nogle tilfælde kvinder) sluttede sig til ekspeditioner af handel, udforskning og piratkopiering, at nå frem til vore dages Canada, Marokko og det Kaspiske Hav.Som den hedenske skandinaver blev døbt omkring AD 1000, faldt Viking togter.

Der er stadig spor fra vikingetiden, runesten og nedgravning mounds, overalt i Sverige.Nogle gode steder at se Viking alder artefakter er The Museum af nationale oldtidsminder ("Historiska museet") [68] i Stockholm, Gamla Uppsala i Uppsala og Birka og Adelsö lige vest for Stockholm.

Vikingetiden arv har været contorted gennem historie - romanticized i 1800-tallet, misbrugt af nynazister, men mere sandheden re-enacted ved neo-hedningerne og Realfilm mere.De fleste svenskere er stolte af deres Viking rødder, selvom de ikke tage det meget alvorligt.

Verdens Stinkiest fisk skål! 

Eventyrlystne diners måske vil forsøge surströmming, som er (kyst) centrale og nordlige Sveriges post i oprørende-fødevarer-af-the-world-konkurrencen.Det er en sild, som er fermenteret i en tin, kan, indtil kan begynder at bule og næsten brister.Det alle får så fejl-ildelugtende at fiskene kun spises udendørs for at holde det fra stinkende op Parlamentet, selv om det har været kendt for intetanende besøgende fra andre lande til at være "behandlet" til flere intensitet, en indendørs surströmming oplevelse.

Det anses dårlige manerer ikke at underrette (eller invitere) naboer før have en surströmmingsskiva, en part, hvor delikatesse forbruges.Det hævdes, at den bedste måde at komme over lugten er at tage en dyb indånding af det bare, når du åbner kan, til så hurtigt som muligt knock ud af din ildelugtende forstand.Surströmming sæson toppe i August.

Sverige

Sverige  er den største af de nordiske lande i Nordeuropa, med en befolkning på omkring 9.3 millioner.Det grænser til Norge og Finland og er tilsluttet Danmark via bro Øresund.Østersøen ligger øst for Sverige, samt Den Botniske Bugt, som adskiller Sverige fra de fleste af Finland.

Sverige er fantastisk til udendørs liv - Skiløb, skating, Vandreture, Kano, Cykling og berry-picking afhængigt af sæsonen.Stockholm og Göteborg har stor natteliv og shopping muligheder.De fleste byer har velbevaret præindustrielle arkitektur.

Der er masser af arten i Sverige, i løbet af sommeren Kungsleden i det nordlige Sverige tiltrækker masser af besøgende, der nyder en solitary vandretur mellem hytter eller campingpladser i de smukke bjerge.

Svenske ret (dog ikke bevogtet af enhver lov, kun af tradition) giver enhver ret til at gå over andre ejendom, så længe du ikke vil forstyrres det hus, de bor i.Dette betyder at du kan gå sejler eller Kano og gør lejr findes i næsten videst ønskede.

Der er en række populære færge ruter til Sverige tilgængelig fra UK, Danmark, Finland, Tyskland, Norge, Ålandsøerne, Polen, Estland, Letland og Litauen.

Stockholm er den vigtigste port i Sverige til færgen cruises, og de vigtigste destinationer er Helsinki, Åland og Turku i Finland, Tallinn i Estland og Riga i Letland.Færger, der drives med Silja Line, Viking Line, Stena Line, DFDS Seaways, TT-Line, Polferries, Scandlines og Tallink.

For at få de billigste færge billetter, forsøg at gå på en hverdag i lavsæson dele en fire-sengs hytte med nogle venner og bruge indstillingen "Pris Sammenlign" nedenfor.

Feriegæster at tage deres bil til Sverige har en bred vifte af indstillinger via Tyskland og Danmark, med videre færge sejladser til Sverige.En anden mulighed er linket fast på tværs af strædet mellem Danmark og Sverige som nedskæringer transporttider betydeligt Øresund.

Klik her til book en færge billet til Sverige

Kort over Sverige færge ruter


Bedst rådighed Sverige færge billet pris gurantee

Bedste Sverige færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Sverige færge billet pris og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer til dit valgte Sverige færgen til eller fra de svenske færge havne i Stockholm, Göteborg, Varberg, Helsingborg, Kapellskär, Umeå, Trelleborg, Malmø, Strömstad, Nynäshamn, Viswith, Ystad og Karlskrona, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Sverige færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere Sverige færgen billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Sverige færgen customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved ferryto.dk er du i stand til at opnå levende Sverige færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog Sverige færgen bil og passager færgen billetter til og fra de svenske færge havne i Stockholm, Göteborg, Varberg, Helsingborg, Kapellskär, Umeå, Trelleborg, Malmø, Strömstad, Nynäshamn, Viswith, Ystad og Karlskrona til vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder med Sverige færgen til over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her