Sporades græske øer færger

Græske Sporades Islands færger passager- og bilfærge billetter

Græske Sporades Islands Ferries billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger for græske Sporades Islands Ferries sejler til og fra Alónissos, Glossa, Skiathos, Volos drives af Hellenic Seaways færger.

Rejser til Alónissos, Glossa, Skiathos eller Volos derefter, bog en færge passage til græske Sporades Islands og nå frem til din destination opdateres, afslappet og glad.

Græske Sporades Islands Ferries tilbyder fantastiske Alónissos færge, Glossa færge, Skiathos færge og Volos færge billetpriser.

Sammenlign bog og betale mindre for græske Sporades Islands Ferries billetter til og fra Alónissos, Glossa, Skiathos, Volos drives af Hellenic Seaways færger på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Græske Sporades Islands færger
Billet priser & reservationer


Bog græske Sporades Islands færger billetter
til og fra Alónissos, Glossa, Skiathos drives Volos af Hellenic Seaways Ferries online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte græske Sporades Islands Ferries rute, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en græsk Sporades Islands Ferries billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.

Mere om Sporades Islands

De græske Sporades øer er en af de mest populære af alle de græske øer og tiltrækker mange besøgende hvert år som udforske den tætte vegetation, Rocky landskaber og ren blå hav af Sporades øerne i det nordvestlige Ægæiske Hav.

Alónissos er en del af de Sporades Grækenland øer og har det vildeste naturlige miljø af gruppen.Det er hvor en sjælden boksrum af Munk forlader og derfor øen og dens omgivende farvande har været proklameret en naturlige og beskyttede miljø.Strandene i Alónissos er forbavsende, med rene sand eller farverige småsten og emerald-grøn krystallinsk farvande.

Skopelos er den største af Grækenlands Sporades øer og er, liv sine søstre, dækket med et søfartsby og tykke fyrreskove.Hovedstaden af øen, Skopelos Town er en ren marvel fyldt med smukke to-etagers venetianske huse med fliselagte tagene, smalle sten brolagt gader og rædselshandlinger kirker.Ud over sine fremragende bydel, sin dejlige bjergrige landsbyer og sin fine sandstrande og bugte tilbyder Skopelos også nice barer og taverns.

Mykonos

Skiathos er den mest kosmopolitisk og touristy ø af gruppen Sporades Grækenland i ø.Det er dækket med en rackkompakt fyrreskove proklameret et naturligt miljø, der skal beskyttes og har lange fuldt organiseret sandstrande som begejstret tusindvis af turister besøger øen hvert år.At være meget populær, tilbyder Skiathos mange restauranter, taverns, barer og natklubber opholder sig åben indtil daggry.

Skiathos dit øverste valg vil være, hvis du er et parti dyr søger en livlig strand scene og en endog livligere natteliv.Det plejer at være en eksklusiv haunt af de rige og berømte i tresserne, men disse dage øen er blevet taget over af de rejsearrangører, der blokerer bog de fleste af hotellerne op til et år i forvejen.Du kan flyve direkte til Skiathos fra Athen og adskillige europæiske destinationer, og der er god færge og hydrofoilbåd forbindelser med fastlandet og andre øer i gruppen.Øens største attraktion er sine strande, som er blandt de smukkeste i Middelhavet.Den sydlige kyst er overstrøet med pine-fringed bugte med lange strækninger af gyldent sand og et væld af vandsport og strand aktiviteter at tilfredsstille alle aldre og smag.Og når natten falder der er musik barer og discos en rigdom for at holde dig dans till dawn.

Nærliggende Skopelos er mindre kommercialiseret end Skiathos men betydeligt mere turist orienterede end rolige Alonnisos, som er en kort båd ride mod øst.Skopelos er en populær pakke ferie stedet men the islanders cling målbevidst til mange af deres traditionelle skikke så på mange måder øen tilbyder bedst fra begge verdener - det er et turist Center undtagen én, der bevarer sin aktivitet græsk tegn.Øen har to af de Flamengo byer i Sporades - den vigtigste havn i Skopelos by hvor charmerende brostensbelagte gader vind til bakketop venetiansk slot fra travle havnefronten og dejlige Glossa, som standhaftigt nægter at gøre indrømmelser til massemarked turisme.Øens træbevoksede interiør er fyldt med klostre og gamle sten huser med udendørs ovne hvor the islanders anvendes til at bage lokalt dyrkes blommer for deres én gang-lukrative Detraction industri.

Alonnisos  ligger i hjertet af Sporades Marine Park, etableret i 1992 med hovedformålet med lagring Middelhavsområdet munken forseglinger, som nu er en af verdens mest truede arter.Omkring 50 sæler lever i denne beskyttede zone, den eneste af sin art i Grækenland, sammen med mange andre sjældne arter af flora og fauna.Vil du være heldig at fange et glimt på en af seglene, men hvis du drage fordel af en af mange sommer båd udflugter fra øen du muligvis se delfiner spiller i bølger, Isfugl og den overordentligt akrobatiske Eleonora falke som indlejre højt op i klipperne.

Skíros er den ulige, af gruppen - ligger syd øst for de andre tre og isoleret fra dem af mangel på regelmæssig færgedrift.Den største by er mere minder om Kykladerne end Sporades med dens blændende, flad-roofed hvidkalkede bygninger og labyrintisk baner.Mange af de ældre islanders stadig kjole i traditionelle kostume og tage en skarp stolthed i deres charmerende Skyrian sten huse smykket med lokale broderier, copperware og håndlavede træmøbler.Øen er hjemsted for de indfødte Skyrian pony, som har været opdrættes her siden antikkens tid selvom der er kun ca. 100 i dag og de fleste af dem er indenlandske kæledyr.En af sine største påstande til berømmelse er den noget aparte Skyrian ged Dance, berømt i hele Grækenland som en af landets mest usædvanlige og livligste antikke festivaler.Festen finder sted i en bly-up til fasten og involverer grupper af mænd danse i gaderne - lederne slid gedeskind masker og sejrskranse af fåre klokker og er ledsaget af unge mænd cavorting i syriske kvinders tøj.

Sporades Islands


De græske Sporades øer er placeret i det Ægæiske Hav mod øst og syd øst for Thessaliens Pelion halvøen.Der er elleve øer i øgruppen men kun Skiathos, Skopelos, Alonnisos og Skíros er beboet.

Skiathos har en international lufthavn og praler nogle af bedste strande i Grækenland gør det en den mest populære pakke ferie destinationerne for alle de græske øer.

Nabolande Skopelos også tiltrækker horder af sommeren besøgende men Alonnisos og Skíros er begge relativt unspoilt og appellere til uafhængige rejsende søger ro og ældgamle øen traditioner besmittet af masseturismen.

Planlagt Hellenic Seaways Færger for passagerer rejse biler og fragt mellem alle de store øer samtidig mindre uafhængige færge operatører opretholde hyppige øområder færgefart samt ruter på de mindre øer.

Klik her til book en Sporades Islands færge billet.

Kort over græske Sporades Islands


Bedst rådighed græske Sporades Islands Ferries billet pris gurantee

Bedste græske Sporades Islands færger billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige græske Sporades Islands Ferries billetprisen og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer til dit valgte græske Sporades Islands færger til eller fra Alónissos, Glossa, Skiathos, Volos drives af Hellenic Seaways færger, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt græske Sporades Islands Ferries billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere græske Sporades Islands Ferries billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte de græske Sporades Islands Ferries kunde care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved ferryto.dk er du i stand til at opnå levende græske Sporades Islands Ferries billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog græske Sporades Islands Ferries bil og passager færgen billetter til og fra Alónissos, Glossa, Skiathos, Volos drives af Hellenic Seaways færger til vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder med græske Sporades Islands Ferries til over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her