Sydkorea færger

Sydkorea-færger - passager og bil færge billetter

Sydkorea færge billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger Sydkorea færger, der sejler til og fra den sydkoreanske færge havn af Donghae, Sakaiminato i Japan og Vladivostok i Rusland med DBS Cruise Ferries.

Rejser til Sydkorea med færge er en hurtig, let og stress fri måde at få der og tilbage igen.Bestille dine billige Sydkorea færge billetter, og fra sydkoreanske færgen havn af Donghae, Sakaiminato i Japan og Vladivostok i Rusland med DBS Cruise Ferries online og nyd flere valgmuligheder og fleksibilitet.

Rejser til den sydkoreanske færge havn Donghae, Sakaiminato i Japan Vladivostok i Rusland med DBS Cruise Ferries derefter bog en færge passage til Sydkorea og nå frem til din destination opdateres, afslappet og glad.

Sammenligne, bog og betale mindre for Sydkorea Ferries billetter til og fra den sydkoreanske færge havn af Donghae, Sakaiminato i Japan og Vladivostok i Rusland med DBS Cruise Ferries på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Sydkorea færge
Billet priser & reservationer


Bestille Sydkorea færge billetter
til og fra sydkoreanske færgen havn af Donghae, Sakaiminato i Japan og Vladivostok i Rusland med DBS Cruise Ferries online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Den pris, vi citerer du for dit valgte Sydkorea færgen rute, onboard indkvartering og køretøjstypen er alt, hvad du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Sydkorea Ferries billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.

Mere om Sydkorea

Med sin naturskønne skønhed og enestående kulturelle og historiske arv har Korea meget at tilbyde besøgende.En halvø land med fire adskilte årstider, Korea prale maleriske Dale, bjerge, floder og strande.

Overalt i denne smukke naturlige landskab er der talrige antikke templer og helligdomme, Kongelige paladser, skulpturer, pagoder, arkæologiske steder, fæstninger, folkemusik landsbyer og museer.

Seoul er hvor der er en infektiøs energi her, og det er let at få fanget i koreanske joie de vivre, som byens non-stop attraktioner.Mindre moderne men ikke mindre tiltrækkende er den antikke by Gyeongju, hvor templer, pagoder og kongelige gravene er en kilde til megen fascination.

Yderligere syd, den travle havn by Busan er lidt RU rundt om kanterne men belønner de rejsende villig til at fortsætte bestræbelserne.

Der er ingen begrænsninger for de fleste borgere af fremmede lande at indtaste Korea.De fleste besøgende behøver ikke et visum, men hvis dit land ikke er på listen over visumfri, du vil bruge en.

Sydkorea landskab

Internationale færger sejler til og Sydkorea er værd at overveje Hvis du rejse omkring nordlige Asien- og midlertidig post for privatbiler er tilladt for passagerer, der ankommer med færge, leverer at drivere indhente den korrekte dokumentation.

Flere færgeselskaber, Pukwan færge og Korea færgen og Korea Marine Express, levere regelmæssige færgedrift, der sammenkæder Busan med de japanske havnene i Shimonoseki, Fukuoka og bo.En anden færge tjeneste Евгений mellem Incheon og de kinesiske havne i Tianjin og Weihai.

Du kan fange en færge til Incheon i Sydkorea fra en række kinesiske havne, rejse rundt i Sydkorea og derefter lader på en hurtig færge fra Pusan til Japan.En anden mulighed for færge rejser til eller fra Rusland via Sokcho i Gang·won-do.

Færger til Sydkorea fra Kina
Færger kæde 10 kinesiske havne med Incheon.Nogle er overfyldt med smålige forhandlere, men de giver et billigere alternativ end flyvende.De billigste billetpriser tilbyde en tynd madras på en angivet etage, mens de dyrere billetpriser giver dig en lille hytte med en køjeseng og TV.Barnet billetpriser er normalt halvdelen voksenprisen, og nogle færgen selskaber tilbud studerende en 20% rabat.Priser angivet er envejs billetter og sejle gange er bortset fra variation.De fleste færger efterlade Incheon fra Yeonan Pier, men større bådene fravige International Terminal 2.

En færge og tog pakke er tilgængelig fra byer i Korea til Beijing, Shanghai, Hangzhou eller Shenyang i Kina via Incheon-Tianjin færgen.Færger også efterlader Gunsan i Jeollabuk-do i Qindao i Kina tre gange om ugen og tage 18 timer.Internationale færgen terminal er en W7500 taxa ride fra Gunsan bus terminal.

Fire sæson Cruise køres to gange om ugen mellem Mokpo i Jeollanam-do og Shanghai i Kina.

Færger til Sydkorea fra Japan
Første sal tolkekabiner i den internationale ferry terminal nær Jungang subway station i Busan sælge billetter til overnatning færger til tre japanske byer: Fukuoka, Shimonoseki og Osaka. 

For en hurtig tur til Fukuoka på Kobe eller Beetle hydrofoils, walk ovenpå til 2nd floor.Der er fem daglige afgivelser plus ét yderligere afgang fredag formiddag.Andre destinationer er Hitakatsu og Izuhara.

Færger til Sydkorea fra Rusland
Dongchun opererer en færge to gange om ugen (mandage og torsdage) fra Zarubino og Vladivostok i Rusland til Sokcho i Gang·won-do.Med deres billigere billetpriser sover du på gulvet og andel faciliteter.De dyrere billetpriser berettiger du til en hytte for to eller fire mennesker med din egen seng, TV og badeværelse.Du kan oprette forbindelse til den transsibiriske jernbane, selv om de fleste passagerer er koreansk og om en pakkerejse til Paekdusan på den Chinese–North koreanske grænse.

Ting at gøre og steder at se i Sydkorea

Seoul 
Placeret langs floden Hangang, er Seoul vokset til en myldrende storby med en befolkning på mere end 10 millioner.Årenes løb hovedstaden har stærkt udvidet urbanisering og industrialisering og fortsætter med at vokse som landets politiske, økonomiske, kulturelle og uddannelsesmæssige aktiviteter blomstrende centrum.

I Seoul, Pensionatets attraktioner er de gamle Kongelige paladser af Joseon-dynastiet: Gyeongbokgung, Deoksugung, Changdeokgung og Changgyeonggung.Jongmyo, den kongelige ancestral helligdom Joseon-dynastiet og Changdeokgungs tilstødende Huwon (bageste Garden også kendt som the Secret Garden) er kendt for deres smukt anlagt haver og klassisk strukturer.

Andre attraktioner stærkt anbefales for besøgende omfatter Korea nationale Museum, National Gugak Center, Sejong Center for scenekunst, Ho-Am kunst Hall og Korea hus.National Museum of Contemporary Art i Gwacheon, en sydlige satellit by, fortjener også et besøg.

Seoul nærhed & Gyeonggi-do provinsen
Gyeonggi-do provinsen ligger i det vestlige centrale område af den koreanske halvø med Hangang kører gennem dets center.Floden opdeler provinsen i et bjergrigt nordlige område og åbne felter i syd.Mens Seoul holder sine besøgende travlt med så mange spændende og lokke ting at se og gøre, kan dette område uden for Seoul give en forfriskende og forfriskende pause.

Østlige Region
Gangwon-do provinsen ligger i den centrale østlige region af den koreanske halvø.De fleste af landet er dækket med tykke skove, leverer en overflod af maleriske perspektiver med færre boligområder end i andre provinser.Både dets remote skovklædte bjerge og slugter såvel som små kystbyer er rig på naturskønne pragt.

Centrale Region
Chungcheongbuk-do og Chungcheongnam-do provinser ligger i den vestlige center af halvøen.Chungcheongbuk-do er landets kun indlandsområder provinsen, men med færdiggørelsen af regering kompleks i dens kapital Daejeon og den nyligt åbnede internationale lufthavn i Chungcheongbuk-huskeliste kapital Cheongju, de to provinser er omdannes til en strategisk heartland for den indenlandske økonomi.

Daejeon er ca. to timer syd for Seoul i bil og et større toget samlestykke til linjerne Seoul-Busan og Seoul-Gwangju-Mokpo.Det hurtigt udvikle sig til et af Koreas store science and technology centre.Expo Park, webstedet i internationale Daejeon Expo ' 93, er blevet renoveret og konverteres til en offentlig science park.

Sydvestlige Region
Koreas sydvestlige region omfatter Jeollabuk-do og Jeollanam-do provinser.Regionen er relativt flad, indeholdende bred strækninger af ris paddies, og dens takkede kystlinje skaber mange små havne.Det er en frugtbar og varm region læ af høje bjerge om øst og nord og rolig sø og mange øer i vest og syd.På grund af indflydelse både kontinentale og ocean klimaer, regionen meget varieret vejr.

Sydøstlige Region
Koreas sydøstlige region, omfattende Gyeongsangbuk-do og Gyeongsangnam-do provinser, er et område rigt på turistattraktioner, kulturelle aktiver og historiske steder.Hallyeo Maritime nationalpark og bjergene i Jirisan og Gayasan er blandt denne region mest fremragende naturlige ressourcer.Tilføjelse af hele byen af Gyeongju, gamle hovedstad i det Silla Kongerige (57 f.kr.-A.D.935), er nu en ekstraordinær open-air museum.Kongelige grave, tempel websteder med weathered sten pagoder og Fort ruiner er spredt rundt omkring byen og har givet mange antikke skatte.

Jejudo ø og sydlige kystområder 
Inden for en times flyvning fra Seoul, Busan eller Daegu, kan rejsende i Korea nå et land med en helt anden karakter.Genkendes som det best-preserved område i nationen, er Jejudo Koreas eneste ø provins.

Øen er Koreas mest populære bryllupsrejse destination.Kendt som 'Little Hawaii' for dens vulkanske landskab, maleriske subtropiske kulisser, sandstrande, vandfald og vandrestier, er det et af verdens top ti turistattraktioner med over syv millioner besøgende om året.

Sydkorea

Sydkorea , ofte omtalt som den "jord af the Morning rolig", Korea har en befolkning på 49.78 millioner (2011) og et samlet areal på 100, 033㎢ (2010). Placeret ved en vigtig korsvej nordøstlige Asien.

Års hurtige økonomiske udvikling fremdrives landet til at blive verdens 12th største handelspartner.Koreas industrigrundlag flyttes fra landbrug til fremstillingsindustrien og forskydes nu til tjenester.

Nogle internationale rejsende Udforsk landskabet, som er en tragedie og en velsignelse.Fredfyldte templer, maleriske bjerge, frodige ris paddies, uspolerede fiskeri landsbyer og endeløse Vandreture muligheder ligger så langt væk fra den slagne vej, er det usandsynligt, du vil opfylde enhver vesterlændinge (eller endda English speakers) på vej mindre rejste.

Der er en infektiøs energi her, og det er let at få fanget i koreanske joie de vivre, som byens non-stop attraktioner.Mindre moderne men ikke mindre tiltrækkende er den antikke by Gyeongju, hvor templer, pagoder og kongelige gravene er en kilde til megen fascination.Yderligere syd, den travle havn by Busan er lidt RU rundt om kanterne men belønner de rejsende villig til at fortsætte bestræbelserne.

Planlagte passager, bil og fragt køretøjet færgedrift drives af DBS krydstogt færger sejl mellem sydkoreanske færgen havn af Donghae i Yongdok, Sakaiminato i Japan og Vladivostok i Rusland.

Klik her til book en sydkoreanske færge billet.

Kort over Sydkorea færge ruter


Bedst rådighed Sydkorea Ferries billet pris gurantee

Bedste Sydkorea færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Sydkorea Ferries billetprisen og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Den pris, vi citerer for dine valgte Sydkorea færger til eller fra den sydkoreanske færge havn af Donghae, Sakaiminato i Japan og Vladivostok i Rusland med DBS Cruise Ferries, onboard indkvartering og koeretoejstypen er alt, hvad du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Sydkorea Ferries billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere Sydkorea Ferries billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Sydkorea Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved ferryto.dk Du er i stand til at opnå levende Sydkorea Ferries billetpriser, skal du kontrollere tilgængeligheden og bog Sydkorea Ferries bil og passager færgen billetter til og fra den sydkoreanske færge havn af Donghae, Sakaiminato i Japan og Vladivostok i Rusland med DBS Cruise Ferries på vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder med Sydkorea Ferries til over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her