Shetlandsøerne færger

Shetlandsøerne passager og bil færge billetter

Shetlandsøerne færge billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger for Shetlandsøerne Ferries sejler til og fra Lerwick Shetland kapital fra Aberdeen med Northlink Ferries.

Hvis rejser til Lerwick Shetland kapital fra Aberdeen med Northlink Ferries derefter bog en færge passage til Shetlandsøerne og nå frem til din destination opdateres, afslappet og glad.

Sammenlign bog og betale mindre for Shetlandsøerne Ferries billetter til og fra Shetland hovedstad i Lerwick fra Aberdeen med Northlink Ferries på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Shetland Islands Ferry
Billet priser & reservationer


Bog Shetland Islands Ferries billetter
til og fra Shetland hovedstad i Lerwick fra Aberdeen med Northlink Ferries online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige færgen billetprisen.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Shetland Islands Ferries rute, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Shetland Islands Ferries billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.

Mere om Shetlandsøerne

Besøg Shetland  ved vil anytime af år, og du være enchanted ved den forrevne skønhed af landskabet.Dens dramatisk skiftende farver og teksturer vil tage din åndedrag væk.Om ankommer til for første gang eller returnere du kan være sikker på en stor velkomst.

Hvert år flere besøgende opdage disse overraskende hundrede øer øverst i Storbritannien.Og hvert år flere og flere af dem Oplev ét besøg intet vil nok.Shetland - hvor Skotland møder Skandinavien og Nordsøen opfylder Atlanterhavet.Hvor Shetland ponyer kommer fra, og sweater, og vikingerne.

Denne travle øgruppen 22.500 folk kan prale med rigelige dyrelivet, en spektakulær kystlinje, snesevis af store arkæologiske steder og flere geologiske mangfoldighed end ethvert lignende størrelse område i Europa.

567 Sq.mil (1468km²) county af Shetland er en fortryllende blanding af Skotland og Norge.

Lerwick Ferry Port-Shetland
Rejser i færge til Shetland fra Aberdeen

Shetland er nu bedre tjent med færger end nogensinde før, med afgivelser syv nætter ugen i begge retninger på ruten Aberdeen-Lerwick året rundt med tre kalder en uge på Kirkwall, Orkney, undervejs.Besøg webstedet for Northlink Ferries for fuldstændige detaljer og bookinger.

Fordele ved rejser med færge:

  • Fordi 12-13 time passage er natten over, får du to dage på din Shetland ferie - dage når du ellers ville være rejser til lufthavne, hængende checke- og typisk udgifter mere tid på jorden end i luften.
  • Det er normalt billigere med færge - især for familie grupper.
  • Det er en mere afslappet måde at rejse, med god mad og underholdning rådighed om bord, vidunderlig udsigt og mulighed for at opfylde nye venner.
  • Du kan tage bilen med du (og din hund!)
  • Der er en god chance for at se delfiner eller marsvin fra skibet, samt myriader af havfugle.

To» krydstogt færger' på ruten - Hjaltland og Hrossey - er meget komfortabel bådene med en ekstremt punktlig tjeneste: you be i Lerwick på 7.30'm on dot (selvom du ikke behøver at forlade skibet, indtil du har haft en adstadigt Morgenmad). 

Ting at gøre I Shetlandsøernes

Shetland er et fantastisk sted til en aktiv familie ferie.Der er noget for alle - lige fra mountain biking til ørred fiskeri, scuba dykning til døgnet rundt golf.Med 19 timer Sankthans dagslys, kan Shetland holde dig aktive hele dagen lang.

Karakter
Shetland er berømt som en verdensklasse placering til bird watching, samt segl og otter spotting.Flere dyreliv reserverne placeret i Shetland er Testamente til øernes uberørt miljø.Shetland er selv hjem til entydige arter, som har tilpasset til øer, som vidunderlige miniature Shetland ponyer.Dets mere end 100 websteder af geologisk interesse har oparbejdet Shetland medlemskab af det globale Geoparks netværk og med over 1.500 km kystlinje og 138 sandstrande, spektakulære landskaber omkring hvert hjørne.

Historiske 
Shetlanders har altid rejste vidt og bredt.I dag tiltrækker Shetland mange besøgende søger at spore deres slægtsforskning tilbage gennem øer.Muness Castle kvalitet og betydningen af Shetlands arkæologiske steder blev anerkendt af den 2006 uslebne Guide til Skotland: Mousa broch kåret som Skotlands top besøgende tiltrækning og Jarlshof tredje! 

Kulturelle
Shetland har en rig kulturarv, inkorporerede i spektakulære op-Helly-Aa Viking brand festival.Shetland bevarer mange skandinaviske funktioner, styrket ved krigstid links med modstanden i Norge.Juvel Shetlands kultur er islanders verdensberømte aptitude til musik, især med fiddle.

Håndværk & Shopping 
Shopping i kommercielle Street Shetland producerer virksomheder mange smukke varer, som håndlavede kløvere, smykker, Læderdelene og traditionelle naturlige soap.Hvorfor ikke se, hvad der er på tilbud ved at tage en afslappende spadseretur selvom Commercial Street, den smukke gamle by shopping gade i centrum af Lerwick.

Festivaler
Der er talrige årlige festivaler og begivenheder i Shetland hvert år, med noget at tilfredsstille næsten enhver smag.Blandt første af de årlige begivenheder er Lerwick op Helly Aa, den største af de øer brand festivaler, som finder sted den sidste tirsdag i januar, derefter den verdensberømte Shetland folkemusik Festival, tilbyder en eklektisk internationale program kører i fire dage omkring begyndelsen af maj.En måned eller så senere - har vi omkring Sankthans - Bergen-Shetland væddeløb.

Shetlandsøerne

Shetland var Norse indtil 8 September 1468, da øerne var belånt til Skotland til 8.000 floriner som en del af ægteskab aftalen mellem den fremtidige James III og prinsesse Margrethe i Danmark.I 1472 annekterede skotterne både Shetland og Orkney.

Shetland foranstaltninger omkring 70 miles fra Sumburgh Head i syd til Muckle Flugga off kyst Unst i nord.Med et areal på 567 kvadratmil omsluttet af en kystlinje 900 kilometer, intet sted er mere end tre kilometer fra havet og meget få steder er ude af syne af it.

Det er ingen overraskelse at havet dominerer livet på Shetlandsøerne i dag, som det har gennem hele historien.Fiskeriet er af afgørende betydning for økonomien, selvom det største bidrag til økonomien i dag kommer fra en anden høst fra havet.Olie blev opdaget under Nordsøen i 1970 ' erne og meget af det pipes landjorden Sullom Voe Oil terminal til overførsel til tankskibe.Dette har bragt betydelig velstand Shetland.

Shetlands hovedstaden og den eneste by er Lerwick.Dette ligger nogenlunde midt i Shetlands vigtigste ø, fastlandet.Den gamle fiskerihavn blevet voldsomt udvidet, men har bevaret meget af sin charme.

Planlagte færgedrift ved NorthLink Ferries sammenkæde Lerwick med Aberdeen og Kirkwall.Der er også færge hyperlinks til en række skandinaviske destinationer herunder til Færøerne og Island.

Klik her Shetland ø færger. Shetalnd Ø-færgen ruter


Bedst rådighed Shetland Islands Ferries billet pris gurantee

Bedste Shetlandsøerne færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Shetland Islands Ferries billetprisen og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Den pris, vi citerer for dine valgte Shetland Islands færger til eller fra Shetland hovedstad i Lerwick fra Aberdeen med Northlink Ferries, onboard indkvartering og koeretoejstypen er alt, hvad du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige skulle du finde den samme færge alle rummeligt Shetlandsøerne billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere Shetland Islands Ferries billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Shetland Islands Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved ferryto.dk Du er i stand til at opnå levende Shetland Islands Ferries billetpriser, skal du kontrollere tilgængeligheden og bog Shetland Islands Ferries bil og passager færgen billetter til og fra Lerwick Shetland kapital fra Aberdeen med Northlink Ferries på vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder med Shetland Islands Ferries til over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her