Sardinien færger

Sardinien passager- og bilfærge billetter

Sardinien færger billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger til Sardinien Ferries sejler til og fra de sardiske øen færge havne i Olbia, Golfo Aranci, Palau, Santa Teresa di Gallura, Porto Torres, Arbatax og Cagliari.

Rejser til Olbia, Golfo Aranci, Palau, Santa Teresa di Gallura, Porto Torres sardisk Ø-færgen havne, Arbatax Cagliari derefter bog en færge passage til Sardinien og nå frem til din destination opdateres, afslappet og glad.

Sardinien færger tilbyder fantastisk billetpriser til og fra de sardiske øen færge havne i Olbia, Golfo Aranci, Palau, Santa Teresa di Gallura, Porto Torres, Arbatax og Cagliari færgen porte.

Sammenlign bog og betale mindre til Sardinien Ferries billetter til og fra sardisk øen færge havnene i Olbia, Golfo Aranci, Palau, Santa Teresa di Gallura, Porto Torres, Arbatax og Cagliari på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

 

Sardinien færge
Billet priser & reservationer


Bestille Sardinien færge billetter
til og fra de sardiske øen færge havne i Olbia, Golfo Aranci, Palau, Santa Teresa di Gallura, Porto Torres, Arbatax og Cagliari online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Den pris, vi citerer du for dit valgte Sardinien færger rute, onboard indkvartering og køretøjstypen er alt, hvad du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Sardinien færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.

Mere om Sardinien

Placeret tættere til Afrika end Italien, er Sardinien berømt for it's turkis havet og hvide sandstrande, rival troperne.

Sant'Antioco og San Pietro, off kyst af sydvestlige Sardinien, er charmerende øer som endnu unspoiled ved alt for meget turist udvikling.Badested af Santa Teresa di Gallura tilbyder alle attraktioner af kysten uden den undertiden åndsforladt glitz af Costa Smeralda.

Yderligere mod øst, Palau & Arcipelago di la Maddalena er temmelig laidback, også: øgruppen selve omfatter en nationalpark med belastninger af ø-hopping muligheder.

Væk fra kysten, kan landskabsfilerne være ligeledes bedøvelse med en pastoral quilt træbevoksede bjerg toppe, dale af citrusfrugter olivenlunde og græsgange af heldigvis græsning kvæg og får.

Urban scene kan derimod være skuffende.Nogle byer er ærligt, kedelige og deprimerende med brise-blok bygninger og graffiti.

Fortfied broen i Sardinien

Andre, er ligesom middelalderlige Bosa i vest, urealistisk maleriske med deres pink og gyldne bygninger flankerende floden.Alghero i nordlige Sardinien, har en fascinerende catalansk historie (sproget er stadig talt her) og dejlige gamle Center; den livlige bydel Iglesias bevarer også en tiltalende spanske arv.Calgliari er historisk og kosmopolitisk samtidig, mens den lige så historisk Oristano er roligt elegante.Traditionelle kultur trives mest energisk i heartland hvor de ældre kvinder stadig draperet med sort; her, turister er sjældne – stared på – men i sidste ende hilst velkommen.

På tværs af landskabet er spredt 7000 nuraghi, mærkelige konisk sten fæstninger tilsyneladende bygget af en sardinske Fred Flintstone.Nysgerrig templer, gravene, mystiske menhirs og resterne af hele bronzealder landsbyer fuldføre den forhistoriske tegneserie.

Sardinien adskiller sig selv i køkkenet med stor pasta og en kærlighed til bidende lokale oste, ligesom pecorino og røget ricotta.Sardiniere producerer også bemærkelsesværdig vine og en hoved-opdeling ildvand, filu e ferru.

Undgår at besøge under broiling, overfyldt juli og August, samt når øen går i dvale og mange restauranter og Hoteller om vinteren er lukket.De bedste tider af året at besøge er i foråret, når wildflowers er i flor, og under det tidlige efterår når temperaturkravene, der er stadig behageligt varmt og de fleste af turisterne har forladt.

Aktiviteter & websteder på Sardinien 

Anfibia
Landskabet omkring Bosa er en smuk Krydsmønster vinmarker og floder.For at udforske det, skal du kontakte Marcello på Anfibia, som kan arrangere nogle vidunderlige ecotours herunder kajaksejlads, Cykling og besøger lokale vinmarker.Organisationen har til formål at sætte rejsende kontakt med lokalbefolkningen i et forsøg på at oprette en mere tilfredse og bæredygtig form for turisme.Ture kræver en gruppe af seks.Anfibia også udlejer cykler og kajakker så du kan gøre dine egne ting.

Argonauta
Udendørs sider af samme sag er store her og der er fremragende Dykning, Snorkling, mountain biking og Vandreture.Argonauta tilbyder en række water-based aktiviteter, herunder Snorkling ture (€25), dives (fra €35) og canyoning udflugter (€40). Klatring oplysninger kontakte Prima Sardegna, som også forpagter ud mountainbikes (pr. dag €24), kajakker (pr. dag €30), løbehjul (pr. dag €48) og biler (fra €75).

Consorzio delle Bocche
Du kan finde operatører kører udflugter til øgruppen Maddalena nederst i Via del Porto.Den største tøj er Consorzio delle Bocche, som også har et kontor i byen.Det kører to udflugter, én til Maddalena øer og den anden ned Costa Smeralda (kun sommer). TRIPs-aftalen omfatter frokost (tjente om bord).

Traghetti Navisarda
En rejsearrangør, der er specialiseret i udflugter til Grotta di Nettunos, en enorm havet grotte ved foden af Capo Caccia upløjet.Det løber adskillige både om dagen fra April til oktober, der giver dig en fiskeøje visning af kyst fra Alghero til Capo Caccia før deponerer du på grotte.

Morgan dykning
Morgan Diving kan arrangere dives til de fleste websteder og er også tilladelse til at foretage dives i den marine reserve i Villasimius.Den er baseret på turist porten i Marina Capitana, 14 km øst for Cagliari, selvom du kan træffe dispositioner over telefonen.

Centro Sportivo Farcana 
Omkring 4 km op Monte Ortobene fra Nuoro, er dette sport Center afmærket off til venstre.Dens hovedattraktionen er udendørs Olympiske puljen, en behandler i sommeren Hvis du ikke har energien til at gå til havet.

Bosa dykning
På Bosa Marina, Bosa dykning kører dives (fra €35) og Snorkling udflugter (€35), samt udlejning kanoer (dobbelt Kano €10 pr. time) og joller (fra €25 per time).

Dykning centret Capo Galera
Dykning centret Capo Galera tilbyder fantastiske dykning i Nereo hule, den største undersøiske grotte i Middelhavsområdet, og munter beboelsesenheder i en stor hvid villa.

Centro Sun Marina di Longone 
Dykning omkring Santa Teresa og øerne i Bocche di Bonifacio er meget god.Centro Sun Marina di Longone kan hjælpe dig med at organisere dive trips og PADI kurser.

Almindelig Team
Hvis du bliver træt af navle stirrer på stranden derefter hovedet ned til turist havnen, hvor du kan finde stikkontakten i højsøfiskeri almindelig Team.

Cartur Dea
Cartur Dea er på seafront, en af flere rockbands tilbyder båd ture.Bankrenter på om €25 pr. person.

Dysse
Dysse løber 4WD ture ind til Supramonte, og har cykler, løbehjul og joller til leje.

Prima Sardegna
Udendørs sider af samme sag er store her og der er fremragende Dykning, Snorkling, mountain biking og Vandreture.

Windsurfing Club Cagliari
Windsurfing Club Cagliari tilbyder en række kurser, startende fra om€150.

Sardinien færger 

Sardinien er tilgængelig med færge fra Genova, Savona, La Spezia, Livorno, Piombino, Civitavecchia, Fiumicino og Napoli og fra Palermo og Trapani på Sicilien.

Færger også køre fra Bonifacio og Porto Vecchio på Korsika.Franske færger kører fra Marseille og Toulon undertiden anløber Ajaccio og Propriano (i Korsika) undervejs til Sardinien.

Ankomst punkter i Sardinien er Olbia, Golfo Aranci, Palau, Santa Teresa di Gallura og Porto Torres i nord; Arbatax på østkyst; og Cagliari i syd.

Italiens vigtigste færgeselskab Tirrenia løber færger til Porto Torres, Golfo Aranci, Olbia, Arbatax og Cagliari fra alle de ovennævnte italienske havne, undtagen Savona, La Spezia, Livorno og Piombino.

Grandi Navi Veloci har året rundt luksus færgen tjenester fra Genova til Porto Torres og Olbia.

La Mèridionale har to gange ugentligt bådene fra Marseille til Porto Torres.

Moby Lines opererer året rundt mellem Genova og Olbia, Porto Vecchio, Livorno og Piombino og Civitavecchia til Olbia.Har også færger mellem Sardinien og Korsika.

Sardinien færger opererer fra Civitavecchia og Livorno Golfo Aranci og Civitavecchia til Cagliari.

SNCM løber færger fra Marseille til Porto Torres (via Korsika). Der er to til fire afsejlinger ugentligt, men i juli og August, nogle forlade fra Toulon i stedet.

Klik her til book en færge billet til Sardinien

Kort over Sardinien færge ruter

 


Bedst rådighed Sardinien Ferries billet pris gurantee

Bedste Sardinien færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Sardinien Ferries billetprisen og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Sardinien færger til eller fra den sardisk Ø-færgen havnene i Olbia, Golfo Aranci, Palau, Santa Teresa di Gallura, Porto Torres, Arbatax og Cagliari, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Sardinien Ferries billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere Sardinien Ferries billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Sardinien Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved ferryto.dk er du i stand til at opnå levende Sardinien Ferries billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog Sardinien Ferries bil og passager-færge billetter til og fra den sardisk Ø-færgen havnene i Olbia, Golfo Aranci, Palau, Santa Teresa di Gallura, Porto Torres, Arbatax og Cagliari på vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder med Sardinien Ferries til over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her