Irland færger

Irland færger passager og bil færge billetter

Irland Ferries billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger for Irland Ferries sejler til og fra de irske færge porte i Dublin, Cork og Rosslare til Belfast, Cairnryan, Cherbourg, Dun Laoghaire, Fishguard, Holyhead, Isle of Man, Larne, Liverpool, Pembroke, Roscoff, Stranraer, Swansea og Troon.

Booking Irland Ferries billetter har aldrig været nemmere, sammenligne alle Irland Ferries priser i realtid og bestille de billigst tilgængelige Irland Ferries billetter til og fra de irske færge porte i Dublin, Cork og Rosslare til Belfast, Cairnryan, Cherbourg, Dun Laoghaire, Fishguard, Holyhead, Isle of Man, Larne, Liverpool, Pembroke, Roscoff, Stranraer, Swansea og Troon online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Rejser Irland Ferries er en hurtig, let og stress fri måde at få der og tilbage igen.Bestille dine billige Irland Ferries billetter til og fra den irske færge havne i Dublin, Cork og Rosslare til Belfast, Cairnryan, Cherbourg, Dun Laoghaire, Fishguard, Holyhead, Isle of Man, Larne, Liverpool, Pembroke, Roscoff, Stranraer, Swansea og Troon online og nyd flere valgmuligheder og fleksibilitet.

Med de seneste Irland Ferries passage oplysninger og tidsplaner for alle sejladser til og fra de irske færge havne i Dublin, Cork og Rosslare til Belfast, Cairnryan, Cherbourg, Dun Laoghaire, Fishguard, Holyhead, Isle of Man, Larne, Liverpool, Pembroke, Roscoff, Stranraer, Swansea og Troon herunder oplysninger om portene, der færge og nyttig turistinformation om destinationerne hjælper vores detaljerede rute og city kort du afbilde din Irland Ferries-færge rejse.

Rejser til de irske færge porte i Dublin, Cork og Rosslare til Belfast, Cairnryan, Cherbourg, Dun Laoghaire, Fishguard, Holyhead, Isle of Man, Larne, Liverpool, Pembroke, Roscoff, Stranraer, Swansea Troon derefter bog en færge passage med Irland Ferries og nå frem til din destination opdateres, afslappet og glad.

Irland Ferries tilbyder fantastisk billetpriser til og fra de irske færge porte i Dublin, Cork og Rosslare til Belfast, Cairnryan, Cherbourg, Dun Laoghaire, Fishguard, Holyhead, Isle of Man, Larne, Liverpool, Pembroke, Roscoff, Stranraer, Swansea og Troon færgen porte.

Sammenlign bog og betale mindre for Irland Ferries billetter til og fra de irske færge porte i Dublin, Cork og Rosslare til Belfast, Cairnryan, Cherbourg, Dun Laoghaire, Fishguard, Holyhead, Isle of Man, Larne, Liverpool, Pembroke, Roscoff, Stranraer, Swansea og Troon ved www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Irland færge
Billet priser & reservationer


Bestille Irland færge billetter
til og fra de irske færge porte i Dublin, Cork og Rosslare til Belfast, Cairnryan, Cherbourg, Dun Laoghaire, Fishguard, Holyhead, Isle of Man, Larne, Liverpool, Pembroke, Roscoff, Stranraer, Swansea og Troon online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris for at sejle med Stena Line, damp Packet færger, P & O Irish Sea Ferries, Celtic hyperlink, Irish Ferries, Brittany Ferries eller sejlarrangementer linje.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Irland Ferries rute, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Irland Ferries billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.

Mere om Irland

Øen Irland består historisk af 32 grevskaber, hvoraf seks kollektivt kendt som Nordirland, har opholdt sig som en del af Det Forenede Kongerige da resten af Irland opnåede selvstændighed i 1922.

Navnet "Irland" gælder til øen som helhed, men på engelsk er også det officielle navn på den uafhængige stat.

Skomagerens på den nordvestlige spids af Europa, er dette den ét sted i verden hvor selv gang farer vild vil være umagen værd.

Med gamle myter og legender til at afdække, gå fantastiske landskaber at udforske og lokalbefolkningen, der vil være mere end glad for at afsløre vores skjulte perler, lige hvor øen Irland tager dig.Garanteret, får du vender hjem med erindringer, der vil vare en levetid!

Den irske kultur har taget tusinder af år til at udvikle, så værner om hvert øjeblik af dit kulturelle opdagelse.

Hvis du går til Irland i juli og August, kan du forvente rimelighed varmt vejr, længere dage og en livlig menu med festivaler.Dette er imidlertid højsæson, som frembyder nogle udfordringer, hvis du ønsker lidt af ensomhed.

Irske landskab

Irland færger 

Nogle lande har et så plaget af kliché turist billede som Irland.Fra trekløverne og shillelaghs til leprechauns, elskelige slyngler og fyrre grønne nuancer er der en overflod af banaliteter at vade gennem før du kapløbet landjorden på Irlands reelle.

Det irske hav nyder godt af en af de bedst servicerede og mest konkurrencedygtige passager, bil og fragt færge tjenester i Europa.

Et overraskende bredt udvalg af ruter drives af Stena Line, damp Packet færger, P & O Irish Sea Ferries, Celtic Link, Irish Ferries, Brittany Ferries og sejlarrangementer linje link Irland med fastlandet UK og Frankrig på tværs af det irske hav.

Holyhead til Dublin : Stena Line køre hurtig services (2 timer) til Dun Loaghaire, 7 km syd for Dublin, og konventionelle færger (3 timer 15 minutter) til Dublin, selv.Hver rute har to afgange hver vej dagligt.Irish Ferries køre fire sporkrydsninger hver vej dagligt mellem Holyhead og Dublin.Hurtig færge tager 1 time 55 minutter, konventionel færge 3 timer 45 minutter.

Douglas (Isle of Man) til Irland og England : Isle of Mans damp Packet kører tjenester mellem Douglas og Heysham, Liverpool, Belfast og Dublin.

Pembroke til Rosslare : Stena Line færger løbe fra Pembroke i south west Wales til Rosslare, Irland.Der er to sporkrydsninger hver vej dagligt, og turen tager 3 timer 45 minutter.

Irland færge porte

Fishguard til Rosslare : Stena køre hurtigt og conventinal færger mellem Fishguard i Pembrokeshire og Rosslare i Wexford i Irland.Der er 4 sporkrydsninger hver vej dagligt i højsæsonen, men Express kun kører indtil 28 September i 2008.Transporttider er 2 timer (hurtig) og 3 timer 30 minutter (konventionel).

Swansea til Cork : I begyndelsen af juni 2009 lanceret Fishguard Ferries deres nye Swansea - Cork tjeneste med et stort, komfortable og med rimelighed moderne skib.

Yderligere irske hav færgen sporkrydsninger:-

Fleetwood til Larne : Fleetwood er lige nord for Blackpool.Denne rute drives af Stena, og der er to afsejlinger hver vej dagligt i højsæsonen, tager omkring 8 timer.

Troon Cairnryan (Scotland) til Larne (Nordirland : En travl godstransport og persontransport rute drives af P & O Irish Sea Ferries.Hurtig kat tjeneste 1 time 50 minutter Troon til Larne.Konventionelle færger 1 time 45 minutter Cairnryan til Larne.Ca. 8 afsejlinger hver vej dagligt.Checke 1 time før afgang.

Stranraer til Belfast : Stena driften af denne rute mellem Skotland og Irland.Færger køre året rundt, og der er typisk 6 afsejlinger hver vej dagligt.Passage tid er 2 timer på de hurtig færge og 3 timer 15 minutter på en konventionel færge.

Belfast til Liverpool : DFDS NorfolkLine køre en simpel tidsplan på denne rute: en afgang hver vej ved 10.30mig og 10.30 pm.Store, moderne færger driften af denne rute, og rejsetiden er omkring 8 timer.

Jernbane og sejl

FerryTO tilbyder også et jernbane-og-sejl  indstilling for mund passagerer fra et vilkårligt sted i Det Forenede Kongerige til Dublin, prisen omfatter både diskonteret uddanne og færgen billetter.For mere info venligst Klik her .

Underholdning og aktiviteter I Irland

Mange forskellige begivenheder og festivaller sted rundt om i landet over hele året.Den bedste måde at få aktive i Irland er at hovedet ind i dets landskabet på mund eller cyklus.Den fortryllende landskaber vil mere end opveje lejlighedsvis straffe bakken.

Naturligvis, hvis straffe hills er dine ting, er der nogle store bjerg-klatring muligheder.Du er også aldrig langt fra havet, som vil glæde scuba dykkere, sejlere og surfere.

 • Februar ser Dublin International Film Festival.
 • Ved påske holder mange små byer parader og folk slugten selv om chokolade æg.
 • Juni 16 er Bloomsday i Dublin, med re-enactments af Ulysses og aflæsninger i hele byen.Listowel i County Kerry besidder en Writers' uge litterære festival i juni, og der er en Jazz & Blues Festival i Belfast.
 • Juli er når marcherende virkelig får ind forandret landskab i Nordirland, og hver Orangeman hits i gaderne på Glorious d.12 at fejre den protestantiske sejr i Slaget ved Boyne.
 • August er ridekonkurrencerne måned med Dublin Horse Vis og loeb i Tralee.Også i county Kerry, på Killorglin, de antikke Puck Fair varsler ubegrænset drikke til dage og nætter.
 • Cork har sin Film Festival i September, og Belfast har en folkemusik Festival.
 • I oktober, Dublin har sin Theatre Festival, Ballinasloe i County Galway vært for landets største kvæg og hest retfærdig og Kinsale i County Cork er hjem for Irlands gourmet festival.
 • I Wexford er November Opera Festival en international begivenhed.
 • Christmas er en rolig affære i landdistrikterne, selvom på 26 December den ældgamle praksis med Wren drenge er barndomserindringer, når grupper af børn, traditionelle musikere og irske dansere udfører på området hjem, beder donationer til gengæld for et års værd af held og lykke.

Besøg i Dublin 

I kølvandet på en bemærkelsesværdig økonomiske boom, har Dublins landskab ændret umådeligt i det seneste årti.Disse dage Dublin rangerer blandt de øverste turistmål i Europa, og denne livlige by endvidere med en palpabel ansvarsfølelse, at det skaber en ny kulturarv.

Byens burst velstand gav den en ny tillid til sheen, men hvad forbliver særlige er ånden i de mennesker, der sikrer, at trods katastrofale ændringer, Dublin forbliver en af Europas mest jordnære, venlige og tilgængelige byer.

Dublin ligger på østkysten af Irland, med større Dublin trives omkring bue af Dublin Bay, afgrænses mod nord af Howth bakkerne og mod syd af Dalkey upløjet.

Byen er opdelt - fysisk og psykologisk - ved floden Liffey; Nord har traditionelt været fattigere og rigere syd.To kanaler - the Grand Canal i syd- og Royal kanalen i nord danner halvcirkel buer omkring centret.

Nord for floden, de vigtigste gader for besøgende er O'Connell St, den store shopping thoroughfare, der fører til Parnell Square, og Gardiner St, en B & B og hostel hotspot.

Mod vest, området Smithfield opdukkende som en turist magnet.Busáras, vigtigste busterminal og Connolly station, en af de to vigtigste togstationer, er nær den sydlige ende af Gardiner St.Immediately syd for floden er hub af Dublin, Temple Bar, hvor du kan finde en koncentration af pubs, restauranter, butikker og en række kunstgallerier.

Nærliggende Trinity College er i den sydlige ende af Grafton St, byens mest eksklusive shopping gade.Du kan også finde de bedste eksempler på georgisk Dublin, med statelige huse og elegante Parker på sydsiden.

Spise ud I Dublin

Irlands største by er også nationens kulinariske kapital.Dublin er fra den lowliest uvasket-spoon diner tjener slags deep-fried fødevarer, der din åreforkalkning vil igen, til den fanciest Michelin-stjerne restaurant hvor spise er en veritabel kulinarisk rejse, en glutton glæde.

Dublin nætter ud

Mens Dublins natteliv har været jacked i de seneste år og omfatter nu en svimlende rundkørsel trendy barer, caféer og klubber, udøver den lokale pub stadig en Centrifuge pull på sjov.Pub er et mødested for venner og fremmede både, det sted hvor Dubliners befinder sig på deres mest selskabelig.

Shopping i Dublin

Klassiske crystal, chunky Strik og deaktivere beat artefakter.Hvis det gøres i Irland, kan du sandsynligvis købe det i Dublin.Traditionelle køber omfatter irske Strik, Celtic-stil smykker, crystal, fint Kina og linned.Men der er også masser af små butikker, der sælger excentrisk og skæv bagværk og din souvenir trinket behøver ikke at være staid.

Aktiviteter i Dublin

Udendørs anstrengelser er overraskende populære i denne sodden by.Visningssti Leopold Bloom navnkundige rejse på tværs af byen er et must for literarily styreskinner, men bare walking omkring i byen til fornøjelse er en glæde.Den kunstgødning forsøg svømning eller sætte deres Puzzle mod irske fisk.

 • Walking  -Dublin er en dejlig, antikke og kompakt by, så det er ikke overraskende, at det indeholder mange store walking tours.Smukke Parker, historie-rige forstæder og nogle af de bedste georgiske arkitektur i verden gør for drømmende sceneri.

 • Svømning -Hvis du kan tage er temperaturkravene, der gås-pimpling der nogle strande, som den nærliggende Sutton, til dyppes din toe i; eller du kan gøre som Buck Mulligan gjorde og svømme i fyrre fods puljen på Dun Laoghaire.

 • Fiskeri -Fiskeri er enormt populær, og kystområder Howth og Dun Laoghaire er stor havfiskeri pletter.Forbavsende, floden Liffey har retfærdig laksefiskeriet, og ørred hoppe næsten på din linje nær Clane, 20 km (12 mi) fra byens centrum.

 • Sovende -Dublin's downtown ritziness svækker som du leder ud til de prisbillige 'burbs.Men byens weekenden popularitet kan gøre at finde en seng temmelig hårde i enhver prisinterval, især i sommer.Foretager en reservation vil gøre livet langt lettere.

Steder at se / besøg I Dublin

Selvom de fleste mennesker ikke planlægge for megen galleri tid til pub gennemsøgning, tilbyder Dublin museer et væld af collectables.Fra legendariske puljen af irske guld til bog Kells til en vært af quirky kunstneriske rigdomme «objets d'religious», det er en by af arkiver og artefakter.I modsætning til London har mange af de bedste steder at besøge fri adgang til alle besøgende.

 

 • Trinity College
  College Green Call for info: (01) 677 294107:00-24: 00
  Irlands premier university er både et rolige tilbagetog fra travlhed i byen og hjemme Dublins største attraktion, bog Kells.Etableret af uden tøven protestantiske Elizabeth jeg i 1592 i et forsøg på at stoppe 'pavevældet', universitetets antikke Vedbend-dækket vægge gennemsøgning med historie og en følelse af lejlighed.
  Optagelse: koncession 6.50 fuld 7.50 familie 15.00St Patrick's Cathedral
  St Patrick's Close Call for info: (01) 475 4817Mar-Okt 09: 00-18: 00 Nov-Feb Mon-Fre 09: 00-18: 00, lørdag 09: 00-17: 00, søndag 09: 00-15: 00

 • St Patrick's Cathedral står på en af Dublins tidligste kristne websteder.St Patrick siges at har døbt konverterer på en brønd inden de katedral grunde.Selvom en kirke stod på webstedet fra det femte århundrede, de nuværende bygning datoer fra 1191, og flere større ændringer har gjort siden da.
  Optagelse: koncession 3.20 fuld 4.20 familie 9.50

 • James Joyce Museum
  Kalde for info: (01) 280 9265Apr-OLT Mon-Lør 10: 00-13: 00 14: 00-17: 00, søndag 14: 00-18: 00
  Huset inde Martello tower, overser Dublin Bay, James Joyce museet kombinerer memorabilia fra hele den berømte forfatter liv med en dramatisk indstilling, der har en tekstenhed alle sine egne.
  Optagelse: familien €17.50 fuld €6.25 barn €3,75

 • National Gallery of Ireland
  Merrion Sq vest Call for info: (01) 661 5133Mon-Wed & fre-lør 09: 30-17: 30, Tor 09: 30-20: 30, Sun 12: 00-17: 30
  National Gallery åbnede i 1864 og har opbygget en betragtelig bedrift af irske, britiske og europæiske kunst.Dens samlingen er hovedsagelig gennem arv, vokset til omkring 12.500 kunstværker, herunder olier, vandfarver, tegninger, maling og skulpturer.
  Optagelse: fri

 • National Museum of Ireland -Arkæologi & historie
  Kildare St Call for info: (01) 677 7444Tue-Lør 10: 00-17: 00, søndag 14: 00-17: 00
  Nationalmuseet er hjem for en fabelagtig bounty bronzealder guld, Iron Age Celtic skulpturarbejde, Viking artefakter og imponerende antikke egyptiske relikvier.Palladian-stil victorianske bygning er en fint indstilling for samlingen, med sine 18 m (62 ft) kuplede rotunde, marmor kolonner og mosaik gulve.
  Optagelse: fri

 • Guinness Storehouse
  James St indkaldelse info: (01) 408 480009:30-17: 00
  Ligesom en Disneyland for øl elskere, Guinness Storehouse er en alle-sang, alle-dancing extravaganza kombinere sofistikerede udstiller med mere end en pintful af afsætning hype.Den bedste del Storehouse Tour er rooftop grovhed Bar, hvor du kan sparke tilbage med en fadøl af den sorte stuff.
  Optagelse: barnet €5.00 koncession €9,00 fuld €13,50 familien €30,00

 • Dublin Castle
  Dame St Call for info: (01) 677 7129Mon-fre 10: 00-17: 00, Lør-søn 14: 00-17: 00
  Centrum af britiske magt i Irland, bygget på ordre af Kong John i tidlige 1200-tallet, Dublin Castle er mere korrekt beskrevet som et palads.Den oprindelige engelsk-normanniske fæstning bygget på Viking grundlaget, forbliver kun post tårnet.Den mest fascinerende del af slottet er underjordiske – en del af den gamle by vægge og moat.
  Optagelse: fuld €4.00 koncession €3,00

 • Christ Church Cathedral
  Christchurch Pl Call for info: (01) 677 809909:45-17: 00
  Dublins mest imponerende kirke, Christ Church, ligger inden for gamle hjertet af middelalderlige Dublin.Bygget på webstedet af en eksisterende træ Viking kirke, blev sten katedralen bestilt i 1172 af engelsk-normanniske Erobreren af Dublin, Richard de Clare ('bue') og ærkebiskop Laurence O'Toole.
  Optagelse: koncession €2.50 fuld €5.00 familien €7,00

 • National Museum of Ireland - Natural History
  Merrion St Call for info: (01) 677 7444Tue-Lør 10: 00-17: 00, søndag 14: 00-17: 00
  Dette museum er næppe ændret siden 1857, når skotske explorer Dr. David Livingstone leveret den konstituerende forelæsning.Kraterets creaking giver måde at en overvældende visning af slipsenåle og monterede hoveder, sideopdelingsfunktion i gerne noget fra en Hitchcock film.Af to millioner arter på displayet i museet er mange længe uddøde.
  Optagelse: fri

 • Chester Beatty bibliotek
  Skibet St Call for info: (01) 407 0750Mon-fre 10: 00-17: 00, Lør 11: 00-17: 00, søndag 13: 00-17: 00
  Forbløffende indsamling af New York minedrift magnat Sir Alfred Chester Beatty er grundlaget for et af Dublins bedste, hvis mindre-besøgte, museer.En ivrig rejsende og opkøber, tjent Beatty mere end 20.000 håndskrifter, sjældne bøger, miniature malerier, ler tabletter, kostumer og andre objekter d'art.
  Optagelse: fri

 


Bedst rådighed Irland Ferries billet pris gurantee

Bedste Irland færger billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Irland Ferries billetprisen og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer til dit valgte Irland færger til eller fra de irske færge havne i Dublin, Cork og Rosslare til Belfast, Cairnryan, Cherbourg, Dun Laoghaire, Fishguard, Holyhead, Isle of Man, Larne, Liverpool, Pembroke, Roscoff, Stranraer, Swansea og Troon, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle inklusive Irland Ferries billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere Irland Ferries billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Irland Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved ferryto.dk er du i stand til at opnå levende Irland Ferries billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog Irland Ferries bil og passager færgen billetter til og fra de irske færge porte i Dublin, Cork og Rosslare til Belfast, Cairnryan, Cherbourg, Dun Laoghaire, Fishguard, Holyhead, Isle of Man, Larne, Liverpool, Pembroke, Roscoff, Stranraer, Swansea og Troon på vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder med Irland Ferries til over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her