Orkney Islands Ferry

Orkney Islands Ferry passager og bil færge billetter

Orkney Islands Ferry billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger til Orkney Islands færgen sejler til og fra den Orkney Ø-færgen porte Kirkwall, St Margarets håb og Stromness med Northlink og Pentland færger.

Booking en Orkney Islands Ferry billetter har aldrig været nemmere, sammenligne alle Orkney Islands Ferry priser i realtid og bestille de billigst tilgængelige Orkney Islands Ferry billetter til og fra havne-færge Orkney Island Kirkwall, St Margarets håb og Stromness med Northlink og Pentland Ferries online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Rejser til Orkney Islands Ferry med færge er en hurtig, let og stress fri måde at få der og tilbage igen.Bestille dine billige Orkney Islands Ferry billetter til og fra Orkney Island færgen porte Kirkwall, St Margarets håb og Stromness med Northlink og Pentland Ferries online og nyd flere valgmuligheder og fleksibilitet.

Med den nyeste Orkney Islands Ferry passage oplysninger og tidsplaner for alle sejladser til og fra Orkney Island ferry porte Kirkwall, St Margarets håb og Stromness med Northlink og Pentland færger, herunder oplysninger om portene, der færge og nyttig turistinformation om destinationerne vores detaljerede rute og city kort vil hjælpe du afbilde din Orkney Islands Ferry færge rejse.

Hvis rejser til Orkney øen færge havne Kirkwall, St Margarets håb og Stromness med Northlink og Pentland Ferries derefter bog en færge passage til Orkney Islands Ferry og nå frem til din destination opdateres, afslappet og glad.

Orkney Islands Ferry tilbyder fantastisk billetpriser til og fra Orkney øen færgen porte Kirkwall, St Margarets håb og Stromness med Northlink og Pentland Ferries-færge porte.

Sammenlign bog og betale mindre til Orkney Islands Ferry billetter til og fra Orkney øen færge porte Kirkwall, St Margarets håb og Stromness med Northlink og Pentland Ferries ved www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Orkney Islands Ferry
Billet priser & reservationer


Bog Orkney Islands Ferry billetter
til og fra havne-færge Orkney Island Kirkwall St Margarets håb og Stromness med Northlink og Pentland Ferries online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Orkney Islands Ferry rute, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Orkney Islands Ferry billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.

Mere om Orkneyøerne 

Orkney har knytnæveslag langt over sin vægt i inspirerende mennesker, som har påvirket resten af verden.

Eventyrere, opdagelsesrejsende, pirater, forfattere og kunstnere er blandt de Orcadians, der har gjort deres navne rundt omkring i verden.

Med dens milde klima, frugtbare grønne jord og forbløffende kystlinje er Orkney et paradis for art lovers året rundt.

Hver sæson har sin egen charme og skønhed fra sommeren endeløse dage med havfugle højlydt på klipper til korte dage vinter når jorden er fri for besøgende og du kan nyde den stilhed eller hyggeligt op som en brølende brand for traditionelle Orcadian storytelling sessioner.

Unikke dyr lever her, herunder Orkney vole, mens sjældne planter trives i forurening-fri luft.Arten er alle omkring dig i Orkney.

Gæller Bay, Orkney
Vigtigste centre i Orkney 

Selvom bestående af over halvfjerds øer Orkneys beboere og buisinesses er hovedsagelig alle baseret på en af de vigtigste øer.

Orkney Kirkwall
Hovedstaden i Orkney har pulserende uafhængige butikker og en livlig natteliv i dens mange hoteller og barer.Det er også en transport hub til busruter på tværs af fastlandet Orkney og port til færger til Aberdeen, Shetland og de nordlige øer.Kirkwall lufthavn med links til Skotland, Shetlandsøerne og i sommeren, Norge, er mindre end tre kilometer fra byens centrum.

Den største shopping gade er et Mekka for dem, der begunstiger kæde-fri butikker og det bestande alt hvad du behøver fra boutique måde, designer brands og lokalt designet tøj til cd'er og dvd'er til smykker, Udendørs beklædning, brød og kager, linned, musikinstrumenter, husholdningsartikler og sko.Privatejet købmandsforretninger med personlig forkyndelse af en type, der er stort set forsvundet andre steder i Storbritannien, lagerbeholdningerne lokale produkter og internationale favoritter.Håndværker bagerier, slagtere, kemikere, banker og flere cafeer føje til blandingen.Maleriske længe hovedgaden foret med facadebeklaedning slanger ned fra havnen, ændre dens navn fra Bridge Street til Albert Street til bredt Street, som det går.

I hjertet, på Kirk greenen står den storslåede St Magnus katedral mens nærliggende er Earls og biskoppens paladser og Orkney Museum i Tankerness hus med sine pragtfulde haver.» Udøver ned smalle Victoria Street der er flere butikker og cafeer.

På kanten af den antikke burgh findes tre supermarkeder og Pickaquoy centrum med dens egnethed og sundhed suiter, Udendørs sport standpladser, en café, New Phoenix biograf og mødelokaler.Orkney Islands Council er baseret i Kirkwall skole sted.Der er også en auktion mart og industrial estate på Hatston.Der er flere spillesteder i byen for ydeevne, herunder et teater, samfund og kirke haller, funktion værelser og centret Pickaquoy.

Kirkwall datoer tilbage til Nordisk gange, i the 11th century, når det blev kaldt Kirkjuvagr (Kirke af bugten). Havet lapped på trin i katedralen dengang, men nu meget jord har været regenereret.I 1486 Kirkwall blev ydet Royal Burgh status i Kong James III af Skotland.

Orkney Stromness
Gammeldags lukker og smalle gamle gader huddled mellem sten bygninger af historisk interesse er den glæde, der er Stromness.Orkneys næststørste by er en arkitektonisk perle, inspirerer kunstnere og forfattere, og som en favorit med besøgende.Dem, der ankommer i Orkney på færgen fra Scrabster nær Thurso behandles til den bedste visning af sten byen med sin anløbsbroer, nousts, butikker og terrasser af huse, overvågede af hill Brinkie Brae.Ligesom Kirkwall har Stromness en 'street' der sig gennem byen, ændre dens navn langs ruten.Fra nord løber den gennem Ferry Road, Victoria Street, Graham sted, Dundas Street, Alfred Street, Southend og Ness Road.Kigge ud til Khyberpasset, Hellihole og Rae's Close, opkaldt efter Arctic explorer Dr. John Rae, går op ad bakken.

Det kan være et fristed for arty tilskuerne og festivalen fest men Stromness er også en by, arbejder med nyttige og interessante butikker og alle faciliteter, og er nødvendige for at leve, arbejde og spille.Det er en travl dykning destination med flere virksomheder, som tilbyder dykke chartre.Og i stigende grad Stromness er på forkant med Orkneys banebrydende vedvarende energiindustri med virksomheder og universitetsstuderende baseret i byen.Andre industrier omfatter skaldyr forarbejdning og en bageri og Chloe fabrikken.

Ifølge George Mackay Brown, den sene Stromness-baserede digter og forfatter, var det første hus i byen en brugt på Cairston kysten, som blev indrømmet et charter i 1580.Safe harbor af Hamnavoe voksede som en port og købmand byen under de europæiske krige i de 1600 til 1800 århundreder, hvilket gjorde den engelske kanal farlige.Skibe herunder kaptajn Cooks Discovery og Resolution kaldes i 1780 og Sir John Franklin før sin fatale rejse til Arktis.Hudson's Bay Company skibe tog på mænd, bestemmelser og vand ved Login godt i byen i 1700- og 1800-tallet og arktiske hvalfangere fra østkyst havne tog også på mænd til hval fiskeriet i Grønland og Island.Berømte indbyggere i Stromness omfattede maler Sir Stanley Cursiter, Isabel Gunn, der tiltrådte HBC forklædt som en mand og Eliza Fraser, der var forlist i Australien.Sir Walter Scott baseret flere af sin farverige fiktive karakterer på Stromnessians.

Orkney vest fastland
Orkney vest fastlandet er hjem til hjertet af neolitiske Orkney UNESCO verdens arv webstedet som er et af de vigtigste områder i Storbritannien for arkæologiske forbliver.Her er de berømte stående sten Ring af Brodgar og Stenness og Maeshowe nedgravning kammer.Vestkyst fra klipper med sort Craig nær Stromness op til Brough Birsay tidevandsenergi historiske øen er storm-fastsurret og forbløffende med havet stakke, huler, tårnhøje klipper, Skara Brae neolitiske landsby og en smuk sandstrand ved Skaill Bay.En 10-mile kystnære gåtur tager på alle websteder.Solnedgange set fra her er legendarisk.Indenlandske findes brown trout fiskeri søerne, fugl reserver af hedearealer og marsh af international betydning, Orkney kun arbejdssæt vandmølle Baroniet Mills, Birsay og flere landsby Fællesskaber med butikker og tearooms.Mange håndværkere har deres studios i området.

Orkney tearooms er populære og høje kvalitet, mange betjener Madpakker, hjem bakes og høj te.Nær landsbyen Orphir med dens Viking er kirke og farmstead den færge mole ved Houton for bil-færger til Lyness i Hoy.Andre landsbyer med butikker og medborgerhuse er Harray, Dounby, Finstown og de mere spredte Fællesskaber Evie, Rendall og Twatt.Sandwick Sogn er også spredt ud med gårde og landet huser.To akvakulturbrug museerne af Kirbuster og Corrigall er også i Vesten.Birsay har en butik, tearoom, hotel i nærheden og ruinerne af Earls palads, en gang land bunken af Robert Stewart, jarl af Orkney, en halv bror til Mary, dronning af Skotland.Hans søn Patrick, lokalt kaldet sort Pat, føjes til bygningen.Han blev henrettet i 1615 for forræderi.

Brough Birsay kan tilgås til fods via en dæmning for to timer enten side af lavvande - tidevand tid bogføres på webstedet og i besøgende oplysninger centre.Det har spor af Pictish bygninger, resterne af et Viking kloster og et fyrtårn.

Orkney øst fastland
Dette område er øst og syd øst for Kirkwall kvæg land med dets lavtliggende frugtbare landbrugsland.Det kan ikke have et verdensarvsområde, men der er masser af historiske steder og attraktive landsbyer at udforske.

St Andrews Sogn har et bliver Fællesskabet hall og en pulserende skole.Nær Hallen er Mine Howe et privatejet antikke forsænket kammer nedenfor en mound.Du kan synke til den mystiske subterranean plads ned en stejl sten trappe.Arkæologer har spekulerede om formålet med i salen, som er omgivet af en grøft.

Området i Tankerness har gode strande til at se sæler og fugle som Arctic terner og Loch Tankerness hvor oystercatchers, vold og curlews yngle.Opdagelsen af en forkullet hasselnød shell i 2007 i en bronzealder mound i Tankerness var spændende beviser Mesolithic aktivitet i Orkney og var dateret til 6820-6660 BC.

På vejen til halvøen Deerness er Dingieshowe, en sandede Tange, hvor en mound er webstedet for et parlament, Viking, kendt som en ting.Deerness har en butik og spredt boliger.Drev på parkeringspladsen ved Gloup og du kan se denne blowhole og gå videre til Brough Deerness, hvis du kan fagre smalle cliff sporet til webstedet for en tidlig kloster og Kapel ruiner.Gennemføre den spektakulære cliff sti og du nå Mull hoved, en naturskønne upløjet overfyldt med havfugle i sommeren med sortimentet verdenskrig én kanonskydning.Igen er yderligere på de Covenanter Memorial tårn rejst til minde om 200 religiøse fanger, som var ved at blive transporteret til de amerikanske kolonier og mistede livet, når de var forlist i 1679.Flere spor kan følges til en cirkulær rute tilbage til parkeringspladsen.

På vej er tilbage til Kirkwall den harbour landsby af St Marys i Holm, som var en velstående fiskeri centrum for sild industrien.Det er nu afskåret fra Nordsøen ved Churchill barrierer.

Orkney South Ronaldsay
Den største bosættelse uden for Kirkwall i øst er det attraktivt harbour landsby af St Margarets håb på South Ronaldsay, Orkneys tredjestørste bilæggelse.Her løber en katamaran færge til Gill's Bay nær John så gryn.Der er en kunstgalleri og håndværk shop, hoteller, en prisbelønnede restaurant, en golfbane og William Hourston Smiddy Museum.Film og levende drama iføre regelmæssigt i Strathpeffer Hall.Boys' pløjning Match og Festival af hesten afholdes i August.Der er blide sandede pladser i nærheden ved Sands så Wright og Herston.Du kan se på tværs af Scapa Flow til isle of Flotta og måske se marsvin passerer med ved Hoxa hoved.

Syd for "The håb" er så vidt kan du gå Burwick Pier hvor du kan tage en mund færge til Johannes så gryn i sommeren.Her er også Tomb of the Eagles, en neolitiske chambered grav, som blev fundet på en gård.Centret familieejede besøgende tilbyder en indbydende snak, når du kan håndtere artefakter før du foretager din måde på en forbløffende kystnære kurve til graven, hvor eagle talons fandtes blandt begravelsen.Der er også en bronzealder brændte mound.

South Ronaldsay er en af de sammenkædede syd øer, som er forbundet med hinanden ved de menneskeskabte dæmninger, Churchill barrierer, bygget af italienske fanger af krigen under anden verdenskrig.De sammenkædede øer er Glimps Holm, Burray og lam Holm - hjemsted for den berømte italienske Kapel, et kunstværk oprettet inde i to Nissen hytter.

Orkney Burray
Burray er en lille ø, forbundet til øst fastlandet Orkney og South Ronaldsay af Churchill barrierer.En gang kun tilgængelig ved båd og et landbrug og fiskeri Fællesskabet, det nu hænger ved overgange.Det har en befolkning på omkring 350, en grundskole, butik, hotel og harbour hvor vandsport er på tilbud.Burray har smukke sandstrande, store visninger på tværs af Scapa Flow og Ottere og sæler kan sommetider ses fra omkring den fjerde barriere.

Burray fossile og Heritage Centre opstaldet i gamle landbrugsbygninger er et spændende sted at besøge.Fossiler fra Orkney og rundt omkring i verden vises, nogle 360 millioner år gamle.Butikken bestande en lang række bøger om emnet, smykkesten, smykker og legetøj.Samlingen blev startet af Ernest Firth, som er fundet fossiler i hans stenbruddet.Ovenpå er den heritage centre, som er en vigtig Arkiv for lokale dokumenter, Burray folketælling poster fra 1821 til 1901 og fotografier.Der er viser af objekter bruges af Orcadians og møbler herunder en boxed seng.Der er en rekonstruktion af en Edwardian Værelset, viser, hvordan et typisk Orkney hus måske har kigget i tidlige 1900-tallet, med familien bosatte sig rundt om tørv i brand.

Fællesskab caféen giver vidunderlige homebakes.Centret er åbent i sommermånederne.

Kulturen er en måde at livet i Orkney og bringer tusindvis af besøgende om året for at nyde festivaler, museer og kunstgallerier.

Der er en pakket program af begivenheder i mange måneder af året med internationalt anerkendte musik, kunst, forelæsninger og ydeevne.Begivenheder som Ba' spil på juledag og nytårs dag og Festival af hesten i August er temmelig enestående briller.

Prisbelønnede gallerier og museer er også magneter til vores kyster for kultur gribbe.

Orkneyøerne

Orkney øgruppen ca. 70 øer er spredt over et uberørt hav med 20 beboede øer, hver med sin egen særskilte karakter.

Udforskning af færge eller fly er en tur på eventyr gennem historie, naturlige skønhed og kultur, mens øen folkemusik er kendt for deres hjertelig velkommen til besøgende og nye bosættere.

De nordlige øer har sammentømret Fællesskaber og entydigt måder af liv fra landbrug berømte North Ronaldsay fårene at arbejde hen imod selvforsyning med energi i Westray.

I syd Isles, er Flotta kendt for sin olie og Hoy for sin krigstid historie, hillwalking og dens gamle mand rock stak.

Planlagte færgedrift drives af Pentland og Northlink Ferries sejle mellem fastlandet og Orkneyøerne.

Northlink Ferries sejler mellem Lerwick Shetland, Hatston Pier, Kirkwall og Aberdeen.En kortere indstilling er Northlink Scrabster til Stromness (90 minutter) rute.En hurtigere indstilling igen er Pentland Ferries katamaran fra Gill's Bay, nær John så gryn til St Margaret's Hope i South Ronaldsay (1 time).

En tredje færgen operatør, John O' gryn, tilbyder en inter øen og sightseeing færge service.

Klik her bog Orkney Island færge billetter  Kort over Orkneyøerne

 


Bedst rådighed Orkney Islands Ferry billet pris gurantee

Bedste Orkneyøerne færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Orkney Islands Ferry billetprisen og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Orkneyøerne færgen til eller fra havne-færge Orkney Island Kirkwall, St Margarets håb og Stromness med Northlink og Pentland færger, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Orkney Islands Ferry billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere Orkney Islands Ferry billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Orkney Islands Ferry customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved ferryto.dk er du i stand til at opnå levende Orkney Islands Ferry billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog Orkney Islands Ferry bil og passager-færge billetter til og fra Orkney øen færgen porte Kirkwall, St Margarets håb og Stromness med Northlink og Pentland færger til vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder med Orkney Islands Ferry over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her