Norge færger

Norge passager- og bilfærge billetter

Norge færge billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger til Norge Ferries sejler til og fra Bergen, København, Frederikshaven, Hirtshals, Kiel, Kristiansand, Langesund, Larvik, Oslo, Sandefjord, Stavanger og Stromstad.

Rejser til Bergen, København, Frederikshaven, Hirtshals, Kiel, Kristiansand, Langesund, Larvik, Oslo, Sandefjord, Stavanger og Stromstad derefter, bog en færge passage til Norge og nå frem til din destination opdateres, afslappet og glad.

 

Sammenlign bog og betale mindre for Norge Ferries billetter til og fra Bergen, Copenhagen, Frederikshaven, Hirtshals, Kiel, Kristiansand, Langesund, Larvik, Oslo, Sandefjord, Stavanger og Stromstad på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

 

Norge færge
Billet priser & reservationer


Bestille Norge færge billetter
til og fra Bergen, Copenhagen, Frederikshaven, Hirtshals, Kiel, Kristiansand, Langesund, Larvik, Oslo, Sandefjord færgen Stavanger og Stromstad online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige billetprisen.

Færge  tjenester til og fra Norge drives af Color Line, DFDS Seaways, Fjord Line, Stena Line og Ásgeirsdóttir Line færger.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Norge færge rute, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Norge færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.

Mere om Norge

Færge forbindelser mellem Norge og Danmark, Tyskland, Island, Færøerne give Sverige og Det Forenede Kongerige ligetil hyperlinks.

Color Line, DFDS Seaways, Fjord Line og Stena Line drive færger mellem Norge og Danmark.

Color Line har også en daglig færgeforbindelse mellem Kiel og Oslo fra midten af juni til midten af August samt færgeforbindelser mellem Sandefjord og Strömstad mens Ásgeirsdóttir Line sejler mellem Lerwick (Shetland) og Bergen, fra maj til midten af September.

Ásgeirsdóttir linje kører én gang ugentligt fra maj til midten af September mellem Bergen og Seyðisfjörður (Island), via Lerwick (Shetland, Skotland) og Færøerne.

Den populære DFDS Seaways opererer tjenester fra Newcastle til Bergen to gange ugentligt samt Stavanger og Haugesund.

Bergen Ferry Port

Norges klima  bør din primære overvejelser når beslutte Hvornår skal besøge.Vigtigste turistsæsonen (som er sammenfaldende med norske og andre europæiske skoleferierne) løber fra midten af juni til midten af August.I denne periode, offentlige transportmidler kører hyppigt, turistbureauer og turist seværdigheder er åbent længere timer og mange Hoteller tilbyder billigere satser.

Når det er sagt, Norge er på sit bedste og stærkeste for meget af perioden fra maj til September.Slutningen af maj er særlig behageligt: blomster blomstrer, frugt træer blossoming (især i Hardangerfjorden), dagslys timer vokser længere og de fleste vandrehjem, campingpladser og turist seværdigheder er åbent, men uncrowded.Vær dog opmærksom, at hvis du er kommet til Norge skal vandre, mange ruter og hytter ikke være åben indtil udgangen af juni eller begyndelsen af juli.Mindre bjergveje åbne normalt ikke indtil juni.

Nord for Polarcirklen, den sande midnight sun er synlig i mindst én dag om året, og ved Nordkap kommune den forbliver ud fra 13 maj til 29 juli.

Til enhver tid af året være klar over, at ekstreme temperatur altid er muligt; temperaturer over 30 ° C om sommeren og nedenfor - 30ºC vinteren er ikke ualmindeligt.Medmindre du er en ivrig skiløber eller håb til glimt aurora borealis, kan Norges koldt mørke vintre forsøge for besøgende; offentlige transportmidler kører sjældent; de fleste vandrehjem og campingpladser er lukket; og seværdigheder, museer og turistbureauer åben kun begrænset timer, hvis overhovedet.

Det norske år er også markante af udestående festivaler og nogle af dem er værd at planlægge din tur rundt.

Byer & steder af interesse

De vigtigste byer og byer i Danmark frekventeres af besøgende er:- 

 • Oslo -hovedstaden og den største by Norge, med museer af nationale betydning, en smukke omgivelser og livlige natteliv og kulturelle scene
 • Bergen -Engang hovedstaden i Norge, gamle hanseatiske handel center med en rig kultur og dramatiske kulisser, Norges næststørste by.Vidunderligt søde træ bygninger, en storslået bjerg indstilling og tonsvis af natteliv og atmosfære.Dette er din gateway til de vestlige fjorde.Byen er blevet kaldt "den regnfulde by i Europa" med et gennemsnit på 250 dage med regn om året.Bringe en paraply.
 • Bodø -Gatewayen til de fantastiske øer i Lofoten.Og sted for Saltstraumen, verdener stærkeste malstrøm.
 • Drammen -Når kendt som har industrielle og snavset, men nylige renovering gjort Drammen en underholdende side rejse fra Oslo.
 • Fredrikstad -En storslået gamle bydel skiller sig ud fra resten af snarere nondescript byen.Strålende som en dages tur fra Oslo.
 • Kristiansand -Jolly hovedstad i syd.
 • Stavanger  -Den fjerde største by, og det tredje største byområde.Kommercielt vigtige på grund af olie virksomhed.Det træ, brostensbelagte centrale område er et af de mest charmerende steder i Norge.Hjem til en af Norge 's middelalderens kirker, du kan også besøge jernalder hjem, stenalderen huler og steder hvor kongernes Viking bruges til at mødes på Ullandhaugtårnet.Stavanger er hvor Erik røde blev født.
 • Tromsø -En fremragende, moderne katedral og absolut ingen isbjørne roaming gader.
 • Trondheim -Berømt for dens forbløffende katedralen (Nidarosdomen). Vidunderlige riverside wharfs, træ bygninger og de bedste studerende natteliv i Norge giver smuk, grøn Trondheim sin charme.

Steder ekstraordinære skønhed og interesse i Norge er:- 

 • Atlanterhavsvejen -"Den smukkeste vej i verden". En entydig vej forbundet med spektakulære broer omgivet af ørkenen af Atlanterhavet.
 • Jostedalsbræen -Den største isbræ på det europæiske fastland.
 • Jotunheimen  -Et majestætiske landskab og hjem af Norges højeste bjerge.
 • Lofoten  -Experience midnight sun i denne traditionelt fiskeri Landkreis i den nordlige provins med øer og bjerge.
 • Nordkap kommune -Denne cliff er det nordligste punkt af kontinentale Europa.Fremragende sted at opleve midnight sun.
 • Sognefjorden -Gletsjere, bjerge og maleriske byer er kun et par af seværdighederne på Sognefjorden.Flåm og Nærøyfjorden (også et UNESCO verdensarv websted) er dele af mægtige Sognefjorden systemet.

Norge er et stort land og at komme rundt, især op nord, er dyre og tidskrævende.Den bedste måde at se norske ørkenen og naturen er ved at have adgang til dit eget køretøj.Denne måde, kan du stoppe hvorhen du vil, beundrer visningen og vove onto mindre veje.

Norge

Norge er alle standarder, et af de smukkeste lande på jorden, men at skønhed bringer med sig et ansvar, som vejer tungt på nordmændene.For her er et folk med en varig kærlighed til den naturlige verden, der er dybt raderet ind i nationale karakter.

Tidligere blev dette udtrykt i isolerede bondegårde, der koloniserede de mest aflukket hjørner af landets ørkenen norske tradition.

I stigende grad dog har den uigenkaldelige bevægelighed for nordmændene hen imod byerne – byer, som selv steder af stor skønhed, Bergen, Trondheim, Stavanger og Tromsø – ændret forholdet mellem nordmændene og deres naturlige verden.

Færge  forbindelser mellem Norge og Danmark, Tyskland, Island, Færøerne, Sverige og også Det Forenede Kongerige giver ligetil hyperlinks.De fleste færge operatører tilbyde pakkeaftaler, der omfatter tager en bil og passagerer, og de fleste linjer tilbyder betydelige rabatter for seniorer, studerende og børn.

Planlagte færgedrift til og fra Norge drives af Color LineDFDS SeawaysFjord LineStena Line og Ásgeirsdóttir linje færger.

Klik her bog Norge færge billetter

Kort over Norge


Bedst rådighed Norge Ferries billet pris gurantee

Bedste Norge færger billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Norge Ferries billetprisen og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer til dit valgte Norge færger til eller fra Bergen, København, Frederikshaven, Hirtshals, Kiel, Kristiansand, Langesund, Larvik, Oslo, Sandefjord, Stavanger og Stromstad, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle inklusive Norge Ferries billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere Norge Ferries billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Norge Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved ferryto.dk er du i stand til at opnå levende Norge Ferries billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog Norge Ferries bil og passager færgen billetter til og fra Bergen, København, Frederikshaven, Hirtshals, Kiel, Kristiansand, Langesund, Larvik, Oslo, Sandefjord, Stavanger og Stromstad til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder med Norge Ferries til over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her