Nordirland færger

Nordirland-færger passager- og bilfærge billetter

Northern Ireland Ferries billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger for Nordirland Ferries sejler til og fra Belfast og Larne Cairnryan, Isle of Man, Liverpool (Birkenhead) og Troon sejlede med Stena Line, P & O Ferries eller damp Packet færgen selskab.

Booking en Nordirland Ferries billetter har aldrig været nemmere, sammenligne alle Nordirland Ferries priser i realtid og bog billigst tilgængelige Nordirland Ferries billetter til og fra Belfast og Larne Cairnryan, Isle of Man, Liverpool (Birkenhead) og Troon sejlede med Stena Line, P & O Ferries eller damp Packet færgen selskab online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Rejser til Nordirland Ferries med færge er en hurtig, let og stress fri måde at få der og tilbage igen.Bestille dine billige Nordirland Ferries billetter til og fra Belfast og Larne Cairnryan, Isle of Man, Liverpool (Birkenhead) og Troon sejlede med Stena Line, P & O Ferries eller damp Packet færgen selskab online og nyd flere valgmuligheder og fleksibilitet.

Med de seneste Nordirland Ferries passage oplysninger og tidsplaner for alle sejladser til og fra Belfast og Larne Cairnryan, Isle of Man, Liverpool (Birkenhead) og Troon sejlede med Stena Line, P & O Ferries eller damp Packet færgen selskab herunder oplysninger om portene, der færge og nyttig turistinformation om destinationerne hjælper vores detaljerede rute og city kort du afbilde din Nordirland Ferries-færge rejse.

Rejser til Belfast og Larne til Cairnryan, Isle of Man, Liverpool (Birkenhead) og Troon sejlede med Stena Line, P & O Ferries eller damp Packet færgen selskab derefter bog en færge passage til Nordirland færger og nå frem til din destination opdateres, afslappet og glad.

Northern Ireland Ferries tilbyder fantastisk billetpriser til og fra Belfast og Larne til Cairnryan, Isle of Man, Liverpool (Birkenhead) og Troon sejlede med Stena Line, P & O Ferries eller damp Packet færgen selskabet færgen havne.

Sammenlign bog og betale mindre for Nordirland Ferries billetter til og fra Belfast og Larne til Cairnryan, Isle of Man, Liverpool (Birkenhead) og Troon sejlede med Stena Line, P & O Ferries eller damp Packet færgen selskab ved www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Nordirland færge
Billet priser & reservationer


Bog en Nordirland færger billet
til og fra Belfast og Larne til Cairnryan Isle of Man, Liverpool (Birkenhead) og Troon sejlede med Stena Line, P & O Ferries eller damp Packet færgen selskab online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Nordirland Ferries rute, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Nordirland færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.

Mere om Nordirland

Færger  krydse det irske hav fra Storbritannien til Larne eller Belfast i Nordirland.Alle de aktører, der er angivet nedenfor tilbyder særlige forfremmelser hele året, og nogle tilbyder også gennem billetudstedelse med jernbane og bus tjenester i hver ende.

Stena Line  tilbyde to typer af tjenester fra Port Belfast til Stranraer i Skotland, med op til seks afsejlinger om dagen.HSS Stena Voyager er en høj hastighed katamaran (det bruges til at være den hurtigste færge mellem Nordirland og Storbritannien men er nu omfattet af hastighedsbegrænsninger) og Stena Kaledonien er en mere traditionel og langsommere færge.

Stena tilbyder også 'jernbane og sejl' billetter med Scotrail toget forbindelser til destinationer i Skotland fra Stranraer.Jernbanestationen er direkte støder op til terminal i Stranraer færgen.Du bør notere, men der (af årsager, der er uklare) Stena kun tilbyde 2 HSS afsejlinger pr. dag, og har ikke koordineret deres sejle gange med ScotRail, så uanset sejle du får du sandsynligvis står over for en lang ventetid på Stranraer for et tog og fremefter.

Belfast City Centre

Stena Line tilbyder også op til tre afsejlinger om dagen fra Larne (tilgængelig fra Belfast med tog eller bus) til Fleetwood, nær Liverpool.

DFDS Norfolk Line tilbyde daytime og nightime sporkrydsninger Birkenhead, nær Liverpool.Hytter og måltider er tilgængelige.

P & O færge sejl færger i Larne, fra Troon og Cairnryan i Skotland.P & O har de hurtigste sporkrydsninger til fastlandet UK fra Larne til Cairnryan i blot 1 time på P & O Express og 1 hr 45mins på traditionelle færgen.Larne - Troon rute tager 2 timer.

Isle of Mans damp Packet færgeselskab  sejl rutekørsel mellem havn af Douglas og både Belfast og Larne.

Byer & byer i det nordlige Irleand 

Nordirland er hjem for mange byer og byer.Nedenfor er en liste over ni af de mest bemærkelsesværdige.Andre byområder er angivet på deres specifikke county artikel.

  • Belfast ("udmundingen af floden banken") — hovedstad og største by i Nordirland.Det er også den næststørste by på øen Irland (efter Dublin, hovedstaden i Republikken Irland) og den største i Det Forenede Kongerige femtende.Knust af mere end tre årtier med paramilitære konflikt, Belfast har undergået en renæssance i de seneste år og er nu et pulserende, moderne by.Det har været stemt den fjerde bedste by i Det Forenede Kongerige for en by pause i Guardian/observatør rejse awards.
  • Armagh — kirkelige hovedstad i Irland; indeholdende hovedkvarteret for både Irlands (anglikansk) kirke og den romerskkatolske kirke i Irland.
  • Bangor — en smuk kystnære resort i nord ned, hjemsted for øens største marina og god shopping.
  • Coleraine — beliggende på floden Bann i County Derry, 5 km fra havet og med en imponerende historie som går tilbage til Irlands tidligste kendte bosættere, Coleraine er i dag en større gateway til området populære Causeway kyst.Coleraine er en fremragende shopping by og også har et større ydeevne teater placeret på Universitet i Ulster i byen.
  • Derry, eller Londonderry ("Maiden by") — den næststørste by i Nordirland og fjerde by i Irland er et besøg til sin berømte sten byens mure (som dato fra 1500-tallet og er kun komplet byens mure i Irland) værd. 
  • Enniskillen — maleriske vigtigste by i County Fermanagh, perfekt til at udforske søerne omkring Lough Daner.
  • Lisburn og Newry — blev en by som en del af Queen's Jubilee festlighederne i 2002.
  • Omagh — Ulster amerikansk folkemusik parken er placeret her.Dette er en udendørs museum, som fortæller historien om udvandring fra Ulster til Amerika i 1700 og 1800-tallet.

De fleste mennesker besøger har hørt om de varierende tilhørsforhold af Nordirlands folk.Men at en rejsende er befolkningen i Nordirland venlige og varme hen imod besøgende.Du får den fornemmelse, at folk ved tilhørsforhold af hver andre, men at en rejsende det kan være svært at fastslå (mindst indtil efter den anden pint af Guinness). 

Nordirland

Nordirland er sammensat af 26 distrikter, afledt af boroughene Belfast og Londonderry og grevskaberne Antrim, Armagh, Down, Fermanagh, Londonderry og Tyrone.Sammen kaldes de almindeligt Ulster, selvom område ikke omfatter den hele antikke provins Ulster.

Nordirland  har haft mange konflikter mellem nogle af de mennesker, der bor der.Unionister, hvem er overvejende protestantiske, vil det Nordirland at bo en del af Det Forenede Kongerige.Nationalister, der er overvejende katolske, vil Nordirland til at forlade Det Forenede Kongerige og har hele øen united som ét land, under irske regel.Nogle mennesker ønsker ikke at deltage i Republikken Irland eller forblive del af Det Forenede Kongerige.I stedet vil de Nordirland at være et uafhængigt land.

Planlagte færgedrift  drives af Stena Line, P & O og Steam Packet Company link Nordirland til England, færgen Irland og Isle of Man sejler til og fra de nordlige Irleand porte Larned eller Belfast.

Stena Line også tilbyde en jernbane-og-sea færge og træne billet kombination, der bliver stadig mere populære med både lokalbefolkningen og ferierejsende.

Klik her til book en Nordirland færge

Nordirland kort


Bedst rådighed Nordirland Ferries billet pris gurantee

Bedste Nordirland færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Nordirland færge billet pris og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Den pris, vi citerer for dine valgte Nordirland færger til eller fra Belfast og Larne til Cairnryan, Isle of Man, Liverpool (Birkenhead) og Troon sejle med Stena Line, P & O Ferries eller damp Packet færgen selskab, onboard indkvartering og koeretoejstypen er alt, hvad du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Nordirland færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere Nordirland Ferries billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Nordirland Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved ferryto.dk Du er i stand til at opnå levende Nordirland Ferries billetpriser, skal du kontrollere tilgængeligheden og bog Nordirland Ferries bil og passager færgen billetter til og fra Belfast og Larne Cairnryan, Isle of Man, Liverpool (Birkenhead) og Troon sejlede med Stena Line, P & O Ferries eller damp Packet færgen selskab til vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder med Nordirland Ferries til over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her