Normandiet færger

Normandiet passager- og bilfærge billetter

Normandiet færge billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger til Normandiet ferriessailing til og fra Caen, Cherbourg, Dieppe, Le Havre fra Newhaven, Poole, Portsmouth eller Rosslare sejler med færger, Bretagne, Condor Ferries og Irish Ferries.

Rejser til Caen, Cherbourg, Dieppe, Le Havre fra Newhaven, Poole, Portsmouth eller Rosslare sejler med færger, Bretagne, Condor Ferries Irish Ferries derefter bog en færge passage til Normandiet og nå frem til din destination opdateres, afslappet og glad.

Sammenlign bog og betale mindre til Normandiet Ferries billetter til og fra Caen, Cherbourg, Dieppe, Le Havre fra Newhaven, Poole, Portsmouth eller Rosslare sejler med færger, Bretagne, Condor Ferries og Irish Ferries på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Normandiet færge
Billet priser & reservationer


Bestille Normandiet færge billetter
til og fra Caen, Cherbourg, Dieppe, Le Havre fra Newhaven, Poole, Portsmouth eller Rosslare sejler med færger, Bretagne, Condor Ferries og Irish Ferries online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Den pris, vi citerer du for dit valgte Normandiet færger rute, onboard indkvartering og køretøjstypen er alt, hvad du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Normandiet færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.

Mere om Normandiet


En tur med færge er stadig i tider med billige flyselskaber sandsynligvis den bedste måde at komme til Normandiet i Frankrig fra Det Forenede Kongerige, og også din egen bil er den bedste måde at komme.

Færge ruter fra Det Forenede Kongerige til Normandiet

Brittany Ferries operere tre ruter fra Det Forenede Kongerige til Normandiet i Frankrig.De tilbyder klassiske færge ruter med dag eller overnatningsgebyr rejse samt høj hastighed færger til Frankrig.Deres ruter er: 

  • Portsmouth til Caen med en dag og overnatning cruise færge service plus en høj hastighed færge tjeneste i weekenden.
  • Portsmouth til Cherbourg med en høj hastighed-færgen tjeneste opererer fra April til November.
  • Poole til Cherbourg

Condor Ferries operere Portsmouth til Cherbourg færge rute fra Det Forenede Kongerige til Normandiet.

Trods det historie nd har betydningen af denne historie Normandiet belastninger at tilbyde ud over D.Day mindesmærker.

Normandiet kystlinje
Populære attraktioner i Normandiet

Landings strande
Den største militære landing i historien fandt sted i Normandiet den 6 juni 1944.Monumenter, museer, bunkere og kirkegårde er en levende mindehøjtidelighed til Slaget om Normandiet.En perfekt base hvorfra at tour strandene, den lille by Bayeux er bygget omkring den storslåede katedralen Notre-Dame og er hjem til 200 fod lang Bayeux-tapetet, en verden berømte mesterværk hvis tegneserie gerne scener skildrer den episke fortælling af William Erobreren ekspedition til England i the 11th century.

Caen krigsmindesmærke 
Caen Memorial fortsætter sin historiske rejse gennem det tyvende århundrede, fra anden verdenskrig til verden på tidspunktet for den kolde krig.Der foreslås også en debat om fremtiden for vores planet.Eksemplarisk med rigdommen af samlingen udstillet og innovation af dens udformning, et enestående sted.Det er den kvintessensen udgangspunkt for en forståelse af de begivenheder, der fandt sted fører til D-Day.

Giverny
En pilgrimsrejse for kunst elskere, denne maleriske landsby på bredderne af Seinen var hjem for fransk impressionistiske maler Claude Monet.Besøgende kan vandre gennem Monet's cheery rummelige hus og sprudlende haver som var inspiration af hans berømte waterlily serien.

Rouen
En blomstrende industrielle og kommercielle center og den tredjestørste port i Frankrig, Rouen er gennemsyret af historie.Både William Erobreren og Jeanne d'Arc døde i byen Victor Hugo kaldes "hundrede spir byen". Rouen er hjem for mange museer samt den gotiske katedral af Notre-Dame, udødeliggjort af franske Impressionist Claude Monet.

Dieppe/Fecamp/Etretat
Som den ældste badested i Frankrig har Dieppe noget for alle.Dets historie er retold i slottet museet.Benediktiner Palace & museet, hjemsted for den berømte benediktiner likør, er Fécamps vigtigste krav til berømmelse.Også, ikke gå glip dens maleriske marina.En kort køretur ned kysten ligger landsbyen Etretat, beliggende mellem slående hvide klipper.

Deauville/Trouville
Kørsel langs den "og kyst," tre billede perfekt byer iøjnefaldende, den glamourøse ty by i Deauville, hjem for rige og berømte, er en blomstrende ferie stedet luksus hoteller, kasinoer, race spor, golfbaner og polo grunde.Dens twin city, Trouville, adskilt fra Deauville ved Touques-floden, er en mere sedate fiskerleje.Begge byer prale brede sandstrande.En anden by navngivet Honfleur er fødested for impressionistiske maleri.Honfleur er en charmerende harbor villagewith smalle timbered huse.Monet og Baudelaire er men to af de mange kunstnere, der tilbringer tid i denne 11TH century by.

Mont Saint-Michel
Abbey Mont-St-Michel skomagerens uholdbart på en høj rocky islet 264-fods forbundet med fastlandet med en dæmning.Omgivet af over halvdelen 11⁄2 af massive mure og nået ved en stejl stigning op snoede gader, det er stadig en af de største seværdigheder i Europa og andet mest besøgte sted i Frankrig efter Eiffeltårnet.Mont St.Michel er også kendt for sin tides, den højeste på kontinentet, hvilke kapløb om øen ved en hastighed paa "galoperende heste". 

ALENCON/Haras du Pin/Bagnole de L'Orne
En opdagelse af Normandiet ville være ufuldstændige uden en omtale af denne region lidenskab for heste, turister er velkommen til at deltage i nogen af de talrige hest viser og konkurrencer og besøge de mange hest avl estates, som Haras du Pin, eller "Versailles af heste", er den mest ekstraordinære.Alencon's Fine Arts and Lace Museum præsenterer en stor samling af franske og europæiske kniplinger fra 17TH for det tyvende århundrede.Bagnoles de l'Orne, en premier spa center, er også et besøg værd.

American Art Museum of Giverny
Den amerikanske Kunstmuseum Giverny vil give dig en global forståelse af arbejdet i de amerikanske kunstnere, der fulgte til Frankrig i slutningen af 1800-tallet at studere og arbejde med maleri.

Normandiet

I Normandiet  regionen i Frankrig kombinerer en 360-mile dramatiske kystlinje, herunder dramatisk stemningsfulde VERDENSKRIG lander strande, med et søfartsby interiør af frodige landbrugsland, travle marked byer og de historiske landemærker som byerne Caen, Bayeux og Rouen.Gastronomiske lækkerier bugne fra fint oste til cider og Calvados.

Normandiet opfordrer den besøgende til 'bremse' med frodige rullende græsgange og køer græsning blandt plantager, og trods en årlig turist invasion hvert år, regionen stadig et stort set uberørt paradis.

Haute Normandie Det er nemt at nå fra dens havne Le Hâvre og Dieppe og takket være den forbedrede motorvejsnet, kan du nå Rouen i 90 minutter fra tunnelen under Kanalen, D dag strandene er om en 2 timers kørsel fra Paris.

Færger fra UK sejl til Caen-Ouistreham og Cherbourg gør det let at hoved syd til juvel af Mont St. Michel.

Klik her til book en færge til Normandiet Normandiet færge ruter


Bedst rådighed Normandiet Ferries billet pris gurantee

Bedste Normandiet færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Normandiet færge billet pris og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Den pris vi citerer for dine valgte Normandiet færge til eller fra Caen, Cherbourg, Dieppe, Le Havre fra Newhaven, Poole, Portsmouth eller Rosslare sejler med færger, Bretagne, Condor Ferries og Irish Ferries som, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Normandiet færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere Normandiet Ferries billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Normandiet Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved ferryto.dk Du er i stand til at opnå levende Normandiet Ferries billetpriser, skal du kontrollere tilgængeligheden og bog Normandiet Ferries bil og passager færgen billetter til og fra Caen, Cherbourg, Dieppe, Le Havre fra Newhaven, Poole, Portsmouth eller Rosslare sejler med færger, Bretagne, Condor Ferries og Irish Ferries på vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder med Normandiet Ferries til over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her