Montenegro færger

Montenegro passager- og bilfærge billetter

Rejser til Montenegro med færge er en hurtig, let og stress fri måde at få der og tilbage igen.Bestille dine billige Montenegro færge billetter til og fra Montenegro færgen havne Bar og Kotor online og nyd flere valgmuligheder og fleksibilitet.

Sammenligne, bog og betale mindre for Montenegro færgen billetter til og fra Montenegro færge havnen i Bar ved www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Montenegro færge
Billet priser & reservationer


Bestille Montenegro færge billetter
til Montenegro færgen havne Bar og Kotor fra Ancona eller Bari med Montenegro færgen linjer online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Montenegro færgen rute, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Montenegro færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.

Mere om Montenegro

Montenegro er kommer fra dens Jugoslaviske skygge og begyndelsen til beundres til skønhed det er.

Ikke længere bør besøgende tror, de vil falde ud over papirkanten verden, hvis de rejse øst ud over Dubrovnik.Kroatiens sapphire blå Adriaterhavet fortsætter! 

Men her den støttes af en craggy, grå bjergkæde forlader bare nok plads til et bånd af kystbyer på en sweep sandstrande og små bugte kører til den albanske grænse.

Historiske bjergomgivne slette byer gerne Stari Bar, Budva, Kotor og Herceg Novi er perfekt for at udforske og overalt langs kysten du kan finde private værelser i en laze-på-lager-seaside by.

Kraterbunden er en indstilling af dramatiske bjerge tuftede med fyrreskove, punkteret med søer og scorede ved hektiske dybe kløfter.

Montenegro færge havnen i Bar

Højeste regionen, Durmitor National Park, er en favorit for Skiløb vinter og sommer Vandreture i en uberørt mountainscape mens nedenfor i Taras dyb canyon, frygtløs overfyldt udfordre sine tumbling rapids.Så meget for et lille land – verdens nyeste nation.

Montenegros historie en af udholdende uafhængighed er kæmpede om mod større styrker, hvilket har styrtede ned i manglende mod dens rocky Fort interiør.For 500 år var Montenegro det eneste land til at besejre de tyrkiske styrker, som overløb Sydøsteuropa og forbliver uafhængige.Mens størrelsen på sit territorium voksede og dalede blev det altid centreret om centralt bjerg note af Cetinje.

Kun to gange ikke har landet været føreren af sine egne anliggender: første fra 1166 ca. 200 år når det blev taget af den serbiske Kongerige Raska, og det andet i 1916 under WWI da østrigerne invaderede.På bagsiden af denne hændelse Montenegros allieret tog Serbien mulighed for at besætte Montenegro og derefter bilag i 1922.Montenegro er nu fuldt ud uafhængig for første gang siden 1916 og blev det 192nd medlem af FN 28 juni 2006.

Toppen 6 turistattraktioner i Montenegro

Stari Bar 
Smukke resterne af Stari Bar sidde oven på Lundža hill.Stejle klipper omringe den gamle bydel og gøre det utilgængelige fra alle, men én side.Resultaterne af keramik og metal har dateret besiddelsesformen allerede 800 F.kr.Under det tredje århundrede, besættelsesmagtens romerne ødelagde den gamle afregning og opgivet det for en lokation tættere til havet.

Tre århundreder senere, den byzantinske kejser Justinian bygget et befæstet tårn på samme bakken, og Stari Bar begyndte at udvikle sig til en aktiv centret ved Adriaterhavet.I det tiende århundrede, Stari Bar blev omtalt som ' Antinbaris, som i modsat den italienske by, Bari'.Dermed sit nuværende navn.

I the 11th century, det var en del af Duklja eller Zeta, den første slaviske littoral stat, og snart efter blev en af de vigtigste politiske, økonomiske og kulturelle steder på kysten.Næsten alle 240 bygninger løgn i ruin, et resultat af pilningen af montenegrinere når de erobrede byen tilbage fra tyrkerne i 1878.

Durmitor nationalpark
Der er fire nationalparker i Montenegro, men en af dem, på grund af fantastiske naturlige skønhed, tiltrækker flere besøgende end alle de andre kombineret.Dette er National Park Durmitor.På den nordlige del af Montenegro repræsenterer Durmitor uberørt natur, med mange attraktioner og mulighederne for aktiv turisme.

Vandreture, Cykling, bjergbestigning, Walking, svømning, skisport, Elastikspring, Rafting,... er kun en del af de aktiviteter, hvor du kan nyde i Durmitor.Indenlandsk fødevarehjælp og specialiteter er også del af tilbyder hvor vil du nyde de friske aftener.

Porto Montenegro ligger inden for en af world‟s de fleste idylliske nautiske legepladser: Bay Kotor.En UNESCO World Heritage site, Bay Kotor er Europas sydligste fjord og største naturlige havn i det østlige Middelhavsområde.

"Yachts får større og større og folk klager, de ikke kan finde passende kajer for dem.Der er ikke noget problem i Tivat.Det bruges til at imødekomme til krigsskibe."siger Peter Munk, Chief Investor, Porto Montenegro.

Perast, Boka Bay er en af de smukkeste lidt steder i Boka Bay, få kilometer fra Kotor.Perast er en vidunderlig gamle by, med vidunderlig gamle arkitektur.Du vil nyde i mange gamle patriciavillaer, men en af de største attraktion er sikker: Our Lady of the Rock (Gospa od Skrpjela), lille ø i Boka Bay, med forbløffende kirke og museum.Hvert par minutter, er der små taxa bådene, der vil tage dig til denne uforglemmelige sted.

Mange små restarurants på Perast kysten vil tilbyde dig store fisk specialiteter.Forbløffende bjerge, som omgiver bugten, den gamle arkitektur, duften af havet... Perast er skal besøge sted for hver turist, der besøger Montenegro.

Skadar/Scadar/Scutari Lake er beliggende i den såkaldte Zeta-Skadar dal, som delvis hører til i byen Bar kommune og delvis til i byen Podgorica kommune.

Ubeskrivelig og på mange måder enestående, med størrelsen af 391 km 2, det er larges sø på Balkan-halvøen.Kørsel gennem den nyligt bygge Sozina tunnel, søen er kun korte 20 minutters kørsel fra Adriaterhavet.Floden Bojana opretter forbindelse mellem Skadar/Scadar/Scutari Lake og Adriaterhavet selvom et stort bjerg massiv, der adskiller to.

To tredjedele af søen tilhører Montenegro, mens en tredjedel tilhører Republikken Albanien.Den montenegrinske del af søen, i en størrelse på 40000 hektar, blev erklæret en nationalpark i 1983.

Sveti Stefan (St Stephen), et af de mest berømte og prestigefyldte steder i Montenegro ligger kun 15 minutter drev fra Budva.Sveti Stefan er bestemt et af turist ikonerne i Montenegro.Det er ikke underligt, når du besøger dette smukke sted du vil straks føler hvorfor Sophia Loren, Sylvester Stallone, Dronning Elizabeth II og mange andre berømtheder, netop valgte Sveti Stefan for din foretrukne sted at ferie.

Sveti Stefan er en af de 10 øverste glamourøse A-list destinationer i verden!

Montenegro

Montenegro , som betyder "Sorte bjerg", grænser til Kroatien, Bosnien, Serbien, Serbiens udbryderrepublik provinsen Kosovo og Albanien.Omkring halvdelen af det er omfattet i tyk skov.Den lille Republik omfatter en adriatiske kyst, lavland og høj bjergkæder.Tara River canyon er den dybeste og længste i Europa.

Montenegro var en af seks republikker i det tidligere Jugoslavien.I 1992, efter nedbrydningen af det tidligere Jugoslavien, Montenegro indtastet en nye føderation med Serbien, den føderale Republik Jugoslavien.

Montenegro officielt ansøgt om at blive medlem af EU på 15 December 2008.En anden vigtig milepæl på Montenegros stien til EU-medlemskab blev nået henimod slutningen af 2009, når montenegrinske borgere fik ret til visumfri rejse inden for Schengen-zonen.

Allerede berømte for perfekt yachting vand Montenegro er langsomt blev opdaget af de vestlige europæiske turister.Adgang er ved flyvende eller havet med færge.

Montenegro færge linjer operere regelmæssigt planlagte færger mellem Montenegro færgen havnen i Bar og Ancona og Bari.

Klik her til book en færge til Montenegro

Kort over Montenegro

 


Bedst rådighed Montenegro færge billet pris gurantee

Bedste Montenegro færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Montenegro færge billet pris og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer til dit valgte Montenegro færgen til eller fra Montenegro færge havnen i Bar, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Montenegro færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere Montenegro færgen billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Montenegro færgen customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved ferryto.dk Du er i stand til at opnå levende Montenegro færge billetpriser, skal du kontrollere tilgængeligheden og bog Montenegro færgen bil og passager færgen billetter til og fra Montenegro færge havnen i Bar på vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder med Montenegro færgen til over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her