Italien færger

Italien passagerskibe og færger billetter

Italien færge billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger for Italien færger sejler til og fra Italien.

Booking en Italien færge billet har aldrig været nemmere, sammenligne alle Italien færger priser i realtid og bestille den billigst tilgængelige Italien færge billetter til og fra Ancona, Arbatax, Bar, Barcellona, Bari, Bastia, Brindisi, Cagliari, Calvi, Casamicciola, Catania, Civitavecchia, Corfu, Dubrovnik, Durres, Genova, Golfo Aranci, Hvar, Igoumenitsa, Sami, Lipari, Livorno, Lussino, Malta, Napoli, Olbia, Palermo, Panarea, Patras, Paxi, Pescara, PiombinoPola, Ponza, Parenzo, Porto Torres, Portoferraio, Rabac, Rio Marina, Rovigno, Salerno, Salina, Savona, Split, Spalato, Stari Grad, Stromboli, Tanger Med, Termini Imerese, Trapani, Tunis, Umago, Valencia, Venedig, Ventotene, Vis, Vlore, Vulcano, Zadar, Zakynthos, Zakynthos online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Rejser til Italien med færge er en hurtig, let og stress fri måde at få der og tilbage igen.Bestille dine billige Italien færge billetter sejler med Montenegro linjer, Adria færger, blå linje, ANEK Superfast, Minoan, går, Hurtigbåde, Tirrenia, Grimaldi linjer, Superfast, Adriatica Traghetti, europæiske Seaways, Venezia linjer, Moby, Corsica Ferries, Agoudimos linjer, affære linjer, europæiske Sealines, Red Star Ferries, Grandi Navi, ANEK Lines og CTN færger linje online og nyd flere valgmuligheder og fleksibilitet.

Med de nyeste Italien færger passage oplysninger og tidsplaner for alle sejladser til og fra Italien herunder oplysninger om portene, der færge og nyttig turistinformation om destinationerne vores detaljerede rute og city kort vil hjælp du afbilde din Italien færgen rejsen.

Sammenlign, booke og betale mindre for Italien Ferries billetter til og fra Ancona, Arbatax, Bar, Barcelona, Bari, Brindisi, Cagliari, Bastia, Calvi, Casamicciola, Catania, Civitavecchia, Corfu, Dubrovnik, Durres, Genova, Golfo Aranci, Hvar, Igoumenitsa, Sami, Lipari, Livorno, Losinj, Malta, Napoli, Olbia, Palermo, Panarea, Paxos, Pescara, Patras, Piombino, Pula, Parenzo, Ponza, Porto Torres, Portoferraio, Rio Marina, Rabac, Rovinj, Salerno, Savona, saltopløsning, Split, split, Stari GradStromboli, Tanger Med, Termini Imerese, Trapani, Tunis, Umag, Valencia, Venedig, Ventotene, Vis, Vlore, vulkan, Zadar, Zakynthos, Zakynthos sejlede med Montenegro linjer, Adria færger, blå linje Superfast, ANEK, Minoan, går, Hurtigbåde, Tirrenia, Grimaldi linjer, Superfast Ferries, Adriatica,Europæiske Seaways, Venezia linjer, Moby, Corsica Ferries, Agoudimos linjer, affære linjer, europæiske Sealines, røde stjerne færger, Grandi Navi, ANEK Lines og CTN færger linjen vedwww.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

 

Italien færge
Billet priser & reservationer


Bestille Italien færge billetter
til og fra Ancona, Arbatax, Bar, Barcelona, Bari, Brindisi, Cagliari, Bastia, Calvi, Casamicciola, Catania, Civitavecchia, Corfu, Dubrovnik, Durres, Genova, Golfo Aranci, Hvar, Igoumenitsa, Sami, Lipari, Livorno, Losinj, Malta, Napoli, Olbia, Palermo, Panarea, Paxos, Pescara, Patras, Piombino, Pula, Parenzo, Ponza, Porto Torres, Portoferraio, Rio Marina, Rabac, Rovinj, Salerno, Savona, saltopløsning, Split, split, Stari Grad, Stromboli, Tanger Med, Termini Imerese, Trapani, Tunis, UmagValencia, Venedig, Ventotene, Vis, Vlore, vulkan, Zadar, Zakynthos, Zakynthos online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Italien færge rute, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Italien færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.

Mere om Italien

Italien har flere Unesco verdensarv steder end noget andet land på jorden.

Dens store città d'arte (byer kunst), ligesom Rom, Venedig og Firenze, har været tiltrække besøgende i århundreder, og med god grund.Til tider ser ud til at landet hviler på laurbærrene kunstneriske.Dette er ikke helt rigtigt.

Milano, landets finansielle hub, har skabt en af Europas største og mest moderne messer og planlægger en større boligområder udvikling, CityLife komplekse, i hjertet af byen.Venedig er muligvis byen, der har, på udseendet, ændret mindst ned årtier, men den har for nylig åbnet en slank nye bro over Canal Grande og en spektakulær Samtidskunst plads ved Punta della Dogana.

Sideløbende med Italiens kunstskatte, kan du finde masser at holder dig travlt beskæftiget i landskabet.Du kan stå på ski i Alperne, vandre Dolomitterne eller dykke Sardiniens gyldne kyst.

Portræt af Venedig, Italien

Adrenalin junkies kan fange fyrværkeri på Siciliens flygtige vulkaner.Men så meget som alle dette, er en tur til Italien om lappemaskiner op livsstilen.Det handler om tomgang over en kop kaffe på en streetside café eller langvarig over en lang frokost i varm Middelhavsområdet solen.

Mest populære turistmål / attraktioner i Italien

Assisi : Er en populær destination i Umbrien, Italien; grønne hjerte Assisi var fødested for Saint Francis (San Francesco), som er skytshelgen for Italien.Det er en fredelig sted med museer, kirker, ruiner og saint Francis basilikaen hvor tomb of Saint Francis holdes.Mange troende rejser til dette sted for pilgrimsfærd.

Galleria dell'Accademia : Det er et af de mest betydningsfulde kunstmuseer i verden; dette sted funktioner berømte Michelangelo´s skulpturen: The David og en vidunderlig samling af malerier og andre uvurderlige skulpturer organiseret i 24 værelser.

Skæve tårn i Pisa : Det skæve tårn i Pisa anses et ikon for Italien og Europa; Det er en forbløffende bygning, fordi det synes at trodse tyngdekraften med et magert af 5.5 grader.Det skæve tårn i Pisa er en obligatorisk stopper under en tur til Pisa, Italien; indtil 2004 folk ikke kunne kravle tårnet af sikkerhedsmæssige årsager, men nu du kan forcere de 294 trin i Vindeltrappe; denne fremhævning er ikke berømt kun for skæve, det er også berømt for dens design og romansk arkitektur anvendes, den blev bygget for at være Klokketårnet katedralen og Cemetery.

Mount Etna : Vulkanen Etna er placeret i Sicilien og er den mest aktive vulkan i Europa og hver gang det opstår det ser mere glorværdige, at pålægge og Sicilien landskabet ændres med forrygende billeder.
Vulkanen Etna er ikke kun den mest imponerende vulkan; Det er også det største bjerg i Italien og tæller med et rigt dyreliv, der omfatter forskellige arter af dyr, sådanne amerikanske firben, ræve, egern, katte, falke og fugle samt planter.

Palazzo Te : Palazzo Te er en imponerende bygning under typografien manieristiske; konstruktion (1524-1534) blev bestilt til elev af den berømte Raphael.Bygningen har pragtfulde værelser med en stor samling af Sumerisk kunst og manierismen produktioner af kunstnere fra oldtiden.

Colosseum : Det er er en af de mest imponerende bygninger omkring Italien, var oprindeligt kendt som det Flavius amfiteater; Colosseum blev den største offentlige underholdning arena i oldtiden og featured forskellige shows fra komedier i formiddag til gladiator begivenheder i eftermiddag.Romerne bruges løver til hændelserne eftermiddag, disse dyr blev sultede i tre dage før konkurrencens og hvis dyrene ikke kunne dræbe gladiators, blev de dræbt af mænd uddannet til at gøre dette.

Trattoria Corrieri : Det er et af de vigtigste restauranter i Italien; i denne trattoria kan du smage bedst af italienske typiske køkken med en fremragende atmosfære og til rimelige priser.Her kan du nyde fem typer prosciutto og reelle parmesan ost samt andre fantastiske retter i denne trattoria; Nyd den mest lækre mad og glem resten.Trattoria Corrieri er beliggende i Via Conservatorio, Parma, Italia og du kan kontakte dem pr. telefon: + 39 0521 234426.

Comosøen : Comosøen er en velkendt sø rundt om Italien og den dybeste også; mange turister anser det for en perfekt romantisk destination på grund af sine smukke landskaber og udvej landsbyer; Søen er beliggende i den nordlige Lakes-distriktet omgivet af bakker og bjerge.Once you get der, kan du nyde pulserende festivaler de fleste af dem er fejret i juni og September eller hvis du ankommer i en anden sæson du kan nyde turbåde omkring søen eller andre udendørs aktiviteter som mountainbike, Vandreture, Skiløb fiskeri eller besøge de attraktioner der dette sted giver dig.

Italien

Italien er beliggende i det sydlige Europa, på den italienske Halvø og det omgives af Middelhavet, som er vært for de to italienske øer af Sardinien og Sicilien.

Italien er et stort land fuld af historie og kultur, at fortsat facinate verden.Det er et land fuldt af skønhed, kunst og mode, alle disse er blandet at give Italien en magiske atmosfære og optag turist fra alle hjørner af verden.

Discovering Italien  kan være en behagelig og uforglemmelig oplevelse, hvert hjørne af dette smukke land vil tage dig tilbage i tiden til oldtiden og du genkender sin store udvikling indtil i dag.Italien tilbyder uovertruffen turistmål såsom Florence og dens kunstneriske produktioner og fashion, Rom, hovedstad kendt som den evige by, Venedig, romantisk byen bygget under vand, Verona, en imponerende by indstilling af dramaet "Romeo og Julie" og Milano, den mest fashionable by i Italien.

Italien har utallige steder at besøge og nyde.For det første det skæve tårn i Pisa eller Torre uafhængig di Pisa på italiensk, som er beliggende i Piazza dei Miracoli, tårnet blev bygget i romansk stil og det begyndte at læne fra dens konstruktion, og det er et symbol på Italien og det turistattraktioner.

Sheduled færge og hydrofoilbåd. tjenester, som giver både passagerer og biler færgen tjenester dækning kystlinjen i Italien.Italien har omkring 8,490 kilometer kyststrækning, der Serviceres af over tyve velansete færge operatører ligesom Ferrovie dello Stato Grandi Traghetti, Tirrenia Navigazione og Moby linjer.

Alle øer i Sardinien og Sicilien forbindes til havnene i Genova Livorno, La Spezia og Napoli.Der er også internationale færgeruter mellem Italien.Nordafrika og andre europæiske lande.

Klik her til book en færge til Italien

Italien City kort

 


Bedst rådighed Italien Ferries billet pris gurantee

Bedste Italien færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Italien færge billet pris og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Den pris, vi citerer for dine valgte Italien færge til eller fra Ancona, Arbatax, Bar, Barcellona, Bari, Bastia, Brindisi, Cagliari, Calvi, Casamicciola, Catania, Civitavecchia, Corfu, Dubrovnik, Durres, Genova, Golfo Aranci, Hvar, Igoumenitsa, Sami, Lipari, Livorno, Lussino, Malta, Napoli, Olbia, Palermo, Panarea, Patras, Paxi, Pescara, Piombino, Pola, Ponza, Parenzo, Porto Torres, Portoferraio, Rabac, Rio Marina, Rovigno, Salerno, Salina, Savona, Split, Spalato, Stari GradStromboli, Tanger Med, Termini Imerese, Trapani, Tunis, Umago, Valencia, Venedig, Ventotene, Vis, Vlore, Vulcano, Zadar, Zakynthos eller Zakynthos, din onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Italien færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere Italien færge billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Italien Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved ferryto.dk er du i stand til at opnå levende Italien færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog Italien bil og passager færgen billetter til vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder med de italienske færge operatører Montenegro linjer, Adria færger, blå linje, ANEK Superfast, Minoan, går, Hurtigbåde, Tirrenia, Grimaldi linjer, Superfast, Adriatica Traghetti, europæiske Seaways, Venezia linjer, Moby, Corsica Ferries, Agoudimos linjer, affære linjer, europæiske Sealines, Red Star FerriesGrandi Navi, ANEK Lines og CTN færgen linje til over 1.200 færge ruter i hele UK, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her