Isle of Wight færger

Isle of Wight færger passager- og bilfærge billetter

Isle of Wight Ferries billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger for Isle of Wight Ferries sejler til og fra Fishbourne, Yarmouth, Fishbourne, Ryde eller Southsea med Hovertravel, røde tragt færger eller Wightlink færger.

Booking Isle of Wight Ferries billetter har aldrig været nemmere, sammenligne alle Isle of Wight Ferries priser i realtid og bog billigst tilgængelige Isle of Wight Ferries billetter til og fra Fishbourne, Yarmouth, Fishbourne, Ryde eller Southsea med Hovertravel, røde tragt færger eller Wightlink Ferries online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Rejser med færger, Isle of Wight er en hurtig, let og stress fri måde at få der og tilbage igen.Bestille dine billige Isle of Wight Ferries billetter til og fra Fishbourne, Yarmouth, Fishbourne, Ryde eller Southsea med Hovertravel, røde tragt færger eller Wightlink Ferries online og nyd flere valgmuligheder og fleksibilitet.

Med de seneste Isle of Wight Ferries passage oplysninger og tidsplaner for alle sejladser til og fra Fishbourne, Yarmouth, Fishbourne, Ryde eller Southsea med Hovertravel, røde tragt færger eller Wightlink færger, herunder oplysninger om portene, der færge og nyttig turistinformation om destinationerne hjælper vores detaljerede rute og city kort du afbilde din Isle of Wight Ferries-færge rejse.

Rejser til Fishbourne, Yarmouth, Fishbourne, Ryde eller Southsea med Hovertravel, Red Funnel færger eller Wightlink Ferries derefter, bog en færge passage med Isle of Wight Ferries og nå frem til din destination opdateres, afslappet og glad.

Isle of Wight Ferries tilbyder fantastisk billetpriser til og fra Fishbourne, Yarmouth, Fishbourne, Ryde eller Southsea med Hovertravel, røde tragt færger eller Wightlink Ferries-færge porte.

Sammenlign bog og betale mindre for Isle of Wight Ferries billetter til og fra Fishbourne, Yarmouth, Fishbourne, Ryde eller Southsea med Hovertravel, røde tragt færger eller Wightlink færger på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Isle of Wight færge
Billet Reservation


Bog Isle of Wight Ferries billetter
til og fra Fishbourne, Yarmouth, Fishbourne, Ryde eller Southsea med Hovertravel Red Funnel færger eller Wightlink Ferries online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris til og fra Isle of Wight.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Isle of Wight Ferries rute, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Isle of Wight Ferries billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.

Mere om Isle of Wight 

Kun minutter fra fastlandet og så let at nå- endnu Isle of Wight er en verden bortset fra fastlandet England.

Denne ruderformet øen har en magisk alle sine egne - og er en af Storbritanniens mest solrige og varmeste steder.Måler 23 mil af 13 miles, ligger øen lige ud for Englands syd kyst.

Ingen pas er nødvendig for short sea passage - og når du har landede på øen alt er inden for nem rækkevidde.

Pral prisbelønnede strande, uspoleret og spektakulære landskaber og en rige historiske arv, er der attraktioner, aktiviteter og eventyr der passer til besøgende af alle aldre og nationaliteter.

På Isle of Wight vil du opdage maleriske landsbyer, spektakulære klipper, landbrug, sandstrande, rige studiesteder, åer, Mose, floden dale og en rig mangfoldighed af dyrelivet, flora og fauna.

Mere end halvdelen af øen er en Area of Outstanding Natural Beauty, med 500 miles af prisbelønnede offentlige gangstier og bridleways, mens næsten 30 sømil af dens kysten er arv kyst.

Isle of Wight Ferry Port

Isle of Wight har femten største byer, alle tilbyder en række attraktioner og faciliteter.Vigtigste Isle of Wight centre, og hvor terminalerne, der færge er placeret, er: 

Cowes

Bedst kendt som verdens premier yachting Center, Cowes er øens vigtigste port med en naturlig harbour ved mundingen af floden Medina.Sejlsportsmanden fra hele verden deltage i den sæson prestigefyldte sejle begivenheder, hvoraf den mest kendte er Cowes uge, årligt afholdt i begyndelsen af August.

Cowes og East Cowes voksede fra en huddle af fiskernes barakker omkring to kystnære forter bygget af Henry VIII på modsatte bredderne af floden Medina og opkaldt efter de to off-shore sandbankerne eller køer.Byerne er sammenkædet med et gammeldags kæden færge og har en tradition for fint skibets bygning, datering fra Elizabeth regeringstid jeg.Så kom yacht opbygning af industrien, som sejler blev en populær sport, påtegnet af den kongelige familie.I 1854, kongelig Yacht eskadren blev flyttet ind i Cowes Castle, tidligere Tudor fortet, og navnet på Cowes er blevet synonym med sejlads lige siden.

Ryde

Kendt som Gateway til øen, fordi det er så let at nå, er Ryde blot en short sea passage fra Portsmouth eller Southsea.Med opførelsen af mole, i 1814, og oprettelsen af en regelmæssig færge tjeneste i 1825 blev byen en elegante viktorianske badested.

Rydes hovedattraktionen er dens sømil glorværdige golden sand- og lavvandede kystnære farvande, udvide hele vejen rundt kysten til Springvale og Seaview.Strømmen slukkes lang vej, forlader fast sandet ideel til strand spil.Esplanade har en marina, smukke haver og aktiviteter for hele familien, såsom bowling green, børns forlystelsespark, ice rink, tenpin bowling, natklub, lystsejlads sø, swimmingpool med løftbare tag og dotto toget.Slentre langs den havet væg Puckpool Park, med café, tennis og børns play park.

Yarmouth

I dag tjener den maleriske Port Yarmouth hovedsagelig færger bundet til Lymington på fastlandet.Yarmouth var den første ø bosættelse skal ydes en Kongelige byrettigheder i 1135.Byen blev fyret af franskmændene i 1377 og 1524 og lidt talrige razziaer indtil Henry VIII forbedret sikkerhedssituationen ved at bygge et sten slot i den by, som blev afsluttet i 1547.Slottet administreres nu af engelsk Heritage.

En imponerende funktion i byen er datering fra 1876, den entydige 700 ft lang tømmer mole, som er en lønklasse II opført bygning.Fem hundrede og 52 dæk planker registrere navnene på dem, der hjalp med at finansiere den Mole restaurering i 1990 ' erne.

 

Populære turistattraktioner på Isle of Wight 
  • Ugle og Monkey Haven nær Newport er en ny familiedrevne hjemmebyggede projekt, som er blevet oprettet for at skabe et sikkert miljø, glad for primater og rovfugle som befinder sig uden et hjem.

  • Carisbrooke Castle, nær Carisbrooke . Store familie attraktion med masser af ting at gøre inden for og ud.King Charles 1 tilbragte sine sidste år fængslet her før bliver henrettet.To middelalderlige dybe brønde, Castle holde, berømte æsler og tinderne at udforske.

  • Ventnor Botanic Gardens . Dette er et interessant sted for en behagelig amble blandt subtropisk og eksotiske planter og træer fra hele verden.En gratis attraktion!Meget lille og gammeldags Steephill Cove er også i nærheden.

  • Amazon verden Zoo Park nær Newchurch er en stor award vindende attraktion for familien.Lær om regnskove og bevarelse, samt fugle, krybdyr, insekter, fra de tropiske regnskove.

  • Shanklin Beach . Blot én af mange store strande at nyde når vejret er helt rigtig.Der er store eller små strande, kommercialiseret eller secluded - valget er dit.Der er 15 personligt anbefalede strande i vores strand guide.

  • Taverners, Godshill er blot én af de mange store pubber at værdsætte for en drink eller nogle fødevarer.Der er mange unikke pubber her, og nogle af disse thatched.Besøg vores mini pub vejledning, kompileret fra vores personlige erfaring og henstilling for flere oplysninger.

Gennemsyret af historie med 60 sømil bedøvelse uberørte landskaber og et væld af seværdigheder, har Isle of Wight noget for alle.Fra historiske steder til naturlige lækkerier, musikfestivaler og store nationale begivenheder er det en unik ferie destination.

Isle of Wight

Isle of Wight er beliggende lige ud for Englands sydkysten og mindre end to timer fra London.

Gennemsyret af historie med 60 sømil bedøvelse uberørte landskaber og et væld af seværdigheder, har Isle of Wight noget for alle.Fra historiske steder til naturlige lækkerier, musikfestivaler og store nationale begivenheder er det det perfekte feriemål på ethvert tidspunkt af året.

Tre færgeselskaber opererer regelmæssig planlagt færgedrift mellem Isle of Wight og fastlandet.Disse er:- 

Hovertravel opererer en hurtig og hyppig luftpudebåd tjeneste mellem Southsea og Ryde.

Wightlink Isle of Wight færger opererer tre ruter på tværs af Solent og sejl op til 230 gange om dagen.

Rød tragt færger drive ruter mellem Southampton og øst og vest Cowes.

Klik her til book en Isle of Wight færge

Isle of Wight færge rute kort

 


Bedst rådighed Isle of Wight Ferries billet pris gurantee

Bedste Isle of Wight færger billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Isle of Wight Ferries billetprisen og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer til dit valgte Isle of Wight færger til eller fra Fishbourne, Yarmouth, Fishbourne, Ryde eller Southsea med Hovertravel, røde tragt færger eller Wightlink færger, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Isle of Wight færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere Isle of Wight Ferries billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Isle of Wight Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved ferryto.dk Du er i stand til at opnå levende Isle of Wight Ferries billetpriser, skal du kontrollere tilgængeligheden og bog Isle of Wight Ferries bil og passager færgen billetter til og fra Fishbourne, Yarmouth, Fishbourne, Ryde eller Southsea med Hovertravel, røde tragt færger eller Wightlink færger til vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder med Isle of Wight Ferries til over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her