Isle of Mans færge

Isle of Mans færge passager og bil færge billetter

Isle of Man færge billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger til Isle of Man færgen sejler til og fra Isle of Man færgen havn af Douglas til Belfast, Dublin, Heysham, Larne eller Liverpool (Birkenhead).

Booking Isle of Man færgen billetter har aldrig været nemmere, sammenligne alle Isle of Man færgen priser i realtid og bestille de billigst tilgængelige Isle of Man færgen billetter til og fra Isle of Man færgen havn af Douglas til Belfast, Dublin, Heysham, Larne eller Liverpool (Birkenhead) online instant bekræftelse med.

Rejser til Isle of Man Ferry er en hurtig, let og stress fri måde at få der og tilbage igen.Bestille dine billige Isle of Man færgen billetter til og fra Isle of Mans færgen havn af Douglas til Belfast, Dublin, Heysham, Larne eller Liverpool (Birkenhead) online og nyd flere valgmuligheder og fleksibilitet.

Med den nyeste Isle of Man færgen passage oplysninger og tidsplaner for alle sejladser til og fra Isle of Man færgen havn af Douglas til Belfast, Dublin, Heysham, Larne eller Liverpool (Birkenhead) herunder oplysninger om portene, der færge og nyttig turistinformation om destinationerne vores detaljerede rute og city kort vil hjælpe dig med at afbilde din Isle of Man færgen færge rejse.

Rejser til Isle of Man færge havn af Douglas til Belfast, Dublin, Heysham, Larne eller Liverpool (Birkenhead) derefter, bog en færge passage med Isle of Man færgen og nå frem til din destination opdateres, afslappet og glad.

Isle of Man færgen tilbyder fantastisk billetpriser til og fra Isle of Mans færge havn af Douglas til Belfast, Dublin, Heysham, Larne eller Liverpool (Birkenhead) færge porte.

Sammenlign bog og betale mindre for Isle of Man færgen billetter til og fra Isle of Mans færge havn af Douglas til Belfast, Dublin, Heysham, Larne eller Liverpool (Birkenhead) på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Isle of Mans færge
Billet priser & reservationer


Bog Isle of Mans færge billetter
til og fra Isle of Man færgen havn af Douglas til Belfast, Dublin, Heysham, Larne eller Liverpool (Birkenhead) online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige Steam Packet Company færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Isle of Man færgen rute, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Isle of Mans færge billet pris og bog din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.

Mere om Isle of Man 

Isle of Man har en gammel og varieret fortid.

Begynder med jægere og indsamlere af den Mesolithic periode og gennem nye stenalderen.Øen flyttede derefter til passere gennem bronzealderen med dens nedgravning mounds og forbedrede værktøjer.Det gik gennem keltisk jernalder med sine forter og roundhouses.

Snart efter ramt kristendom Manx kyster, ændre mange af sine gamle overbevisninger.Vikingerne efterfulgt at bringe nye måder at leve som de bosatte sig på øen med kelterne.

Befolkningen i Isle of Man ville være regeret af Nordisk, engelsk og skotterne, lever gennem gange om krig og fred.Monumenterne de efterlod omkring kyster, tillade bakker og landskabet os at forstå mere om hvordan disse folk en gang boede.

Begyndte en måde af liv, som udviklede sig til en kultur fra kelterne og vikingerne.Omkring øen hjem de når boede i, skal du følge den historie, som blev kendt som Manx.

Port Douglas, Isle of Man

Isle of Man's økonomi startede med Celtic bosættere.Disse enkle mennesker gjort små bedrifter med grundlæggende husdyr og fiskede i nærliggende vandløb og floder.Som tiden flyttet om landbrug færdigheder forbedret og snart havne kunne ses fyldt med små fiskerbåde.Fiskeri handelen udvidet til eksport af sild og tog selv i lidt smugling.Landbrug voksede til en forretning, at se køer og får massivt ud nummerering folk.

Gange ændret og øen kom en ende på smugling.Fiskeri også mistet nogle af dens boom.Isle of Man var nødt til at ændre dens retning.Flytte ind i nye linjer til skub økonomien.Turisme var den næste store ting, og det viste sig meget god til øen.Jernbaner blev foretaget, byerne voksede til at støtte den stadigt stigende antal turister og skibsfart blev en ny drivkraft for øen.

Moderne tider så biler tager turister til kontinentet og Billige flyrejser til langt væk udenlandske destinationer og Isle of Man begyndte at miste nogle af dens Pudsning som en strand ferie placering.For at holde økonomien fra ruin, ændret skulle gøres.Ændringer i skattesatser og love for virksomheder skubbes Isle of Man ind i en ny økonomi.En af internationale proportioner, som udviklede øen til et Center for finansiering.

Øen finder i dag sin økonomi, hovedsagelig baseret omkring finansielle tjenesteydelser.Landbrug og fiskeri stadig bevise et værdsat aktiv, som gør andre mindre industrier.

Isle of Mans Toursit FAQS

Q.Hvor er nøjagtigt Isle of Man? 
A.Isle of Mans ligger i det irske hav mellem Skotland og Irland.Det er omkring 77 miles nordvest for Liverpool, England.Geografi 

Q.Er det let at komme rundt om øen? 
A.Ja!Om du bringer dit køretøj på båden, leje en bil, ride on offentlige busser, eller brug vintage transport.Isle of Man opererer meget ligesom ethvert sted i Det Forenede Kongerige.Transport 

Q.Har øen steder for børn? 
A.Faktisk det ikke.De fleste af "Mann Story" er udviklet med børn eller familier i tankerne.Der er også strande, puljer og vand sport.Biografer, ti pin bowling og meget mere.Øen har også en omfattende wildlife park.Wildlife Park 

Q.Er alle på øen tale Manx? 
A.Hverdagens sproget i Isle of Man er engelsk.Nogle mennesker taler Manx modersmål.Manx sprog 

Q.Er Isle of Man en del af Det Forenede Kongerige? 
A.Nej, Isle of Man er en krone afhængighed, som har sine egne love, domstole og regering.Regeringen på Isle of Man er et parlament, kaldet Tynwald.Regering 

Q.Hvilke underholdning er der på øen? 
A.Øen har mange pubber, klubber og restauranter samt et viktoriansk teater, casino og arts Center.Der er noget for everyones smag tilgængeligt hele året.

Q.Er der mange muligheder for shopping? 
A.Der findes en række shopping på øen, fra velkendt UK high street butikker, lokale håndværk, kunst og uldgarn butikker.Tynwald Mills og håndværk centret 

Q.Hvilken valuta skal jeg til mit besøg? 
A.Isle of Man bruger pund sterling, den samme som Det Forenede Kongerige.Det imidlertid udskriver sine egne pengesedler og mønter, hvilket ser lidt anderledes til Det Forenede Kongerige tilsvarende.Valuta fra Det Forenede Kongerige er helt acceptabelt til brug på øen.

Q.Behøver jeg min Passport-konto til at besøge øen? 
A.Nej.Isle of Man er en del af det fælles rejseområde for Det Forenede Kongerige.Derfor er der ingen grund til at transportere en Passport-konto, hvis du kommer fra området rejser i Det Forenede Kongerige, Republikken Irland eller på Kanaløerne.Dog mange flyselskaber kræver passagerer til Vis foto-ID før bording flyet.

Q.Hvad er STD områdenr til Isle of Man? 
A.Det ville være 01624.

Q.Kan jeg sende breve med UK stempler? 
A.Nej.Isle of Man udsteder sine egne frimærker og selvom de kan ligne eller endda prissættes de samme som i Det Forenede Kongerige, skal du købe Manx frimærker for at sende breve fra øen.

Q.Vil jeg kunne bringe mit campingvogn til øen? 
A.Isle of Man tillader ikke campingvogne på øen uden tilladelse.Motordrevne campingvogne er velkomne.

Liv på Isle of Man

Der er en blanding af kultur og folk, der bor på Isle of Man.Fra den indfødte Manx indvandrere fra Sydafrika, øen er blandet som Det Forenede Kongerige og trives på grund af det.De fleste mennesker er af irsk, Welsh, skotske og britiske afstamning, men dette forventes på grund af placeringen af øen mellem Det Forenede Kongerige og Irland.Øen har set store antal indvandrere i de seneste år, men der er stadig masser af lokalbefolkningen.Manx er af Celtic og Viking afstamning.Dette har stærkt uophørligt kultur på øen, som har stærke rødder i Celtic og Viking traditioner.

Levestandarden på øen er meget god.Der er næsten ingen arbejdsløshed og stærk fællesskabsånden.Mange sammenligne liv på øen at være meget, ligesom det er i nordlige England eller Wales, og de ville ikke være langt forkert.Isle of Man er en scene af små havet side byer og landsbyer med en rolig og mere afslappet måde af liv.Hvor få ting gjort i deres egen tid.

Isle of Man har en meget lav kriminalitet sats.Dette kan skyldes en blanding af lav arbejdsløshed og høje fællesskabsånden.Øen tilbøjelige til at træffe en meget hård linje om strafbare handlinger.Selv små forbrydelser gives ofte høje bøder eller fængsel tid.

Der er en National Health ordning på Isle of Man, minder Det Forenede Kongerige, men har ikke de lange ventelister.De fleste almindelige behandlinger og operationer er gjort på øen, men for mere komplicerede procedurer den Isle of Mans regering sender patienter til Det Forenede Kongerige for privat behandling der.

Uddannelsessystemet på Isle of Man løber meget ligesom det Forenede Kongerige.Studerende i skole fra 4/5 år til 16 år med en valgfri yderligere to.Eksamener til SAT, GCSE og et niveau er det samme som i Det Forenede Kongerige undtagen modersmål Manx, som har sin egen eksamener.Én mindre forskel er, at franske undervises fra 8 år gammel.

Isle of Mans

Isle of Man er en smuk ø med betagende sceneri, uberørte strande og et afslappet tempo af liv.Med fly eller færge båd er det inden for nem rækkevidde af England, Skotland, Irland og Wales.

For tusindvis af besøgende, som modtages der år efter år, er det en uforglemmelig ferie og kort pause destination.Det er også et godt sted at ferie, bor og arbejder.

Isle of Man betyder forskellige ting for forskellige mennesker.Til locals betyder det et sikkert og stimulerende sted at opdrage en ung familie.Gode skoler, et afslappet tempo af liv, lokalt produceret fødevarer og partier til renter børn.

Få en rundvisning i guidede dyreliv og opdage den utrolige mangfoldighed af vildtlevende dyr.Der har for nylig været observation af store bælg af delfiner i Ramsey, Douglas og Peel.Isle of Man er også destinationen for valg til mange fugle i løbet af vinteren.Fugle, der bruger meget af deres sommer in the Arctic, såsom brent geese, vil hovedet syd til relativt varmere betingelserne for en Manx vinter.

Isle of Mans Steam Packet Company opererer planlagte færgefart til øen fra Heysham, Liverpool, Dublin og Belfast, med voksne billetpriser fra kun £19.00€23,00 hvert wayand barn priser fra kun £18.00/€21.50 hver vej.Færge fartøjer på ruten er konventionelle færger året rundt, suppleret af fastcraft tjenester i sommermånederne.

Afhængig af fra hvor din færge afviger tid, der sejler til Isle of Man varierer fra så lidt som to timer på fastcraft til blot mindre end fem timer på konventionelle færgen.

Klik her til book en Isle of Mans færge.

Isle of Mans Ferry Port kort

 


Bedst rådighed Isle of Man færge billet pris gurantee

Bedste Isle of Mans færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Isle of Man færge billet pris og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer til dit valgte Isle of Man færgen til eller fra Isle of Mans færge havn af Douglas til Belfast, Dublin, Heysham, Larne eller Liverpool (Birkenhead), onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Isle of Man færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere Isle of Man færgen billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Isle of Man færgen customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved ferryto.dk er du i stand til at opnå levende Isle of Man færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog Isle of Man færgen bil og passager-færge billetter til og fra Isle of Man færgen havn af Douglas til Belfast, Dublin, Heysham, Larne eller Liverpool (Birkenhead) på vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder med Isle of Man færgen til over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her