Ioniske øer færger

Ioniske øer færger - passager og bil færge billetter

Ioniske øer færge billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger for Ioniske øer færger sejler til og fra Ioniske øer i Ancona, Bari, Brindisi, Corfu, Igoumenitsa, Sami, Kefalonia, Patras, Paxi, Piræus, Venedig og Zakynthos.

Booking Ioniske øer færge billetter har aldrig været nemmere, sammenligne alle Ioniske øer færge priser i realtid og bog billigst tilgængelige Ioniske øer færger billetter til og fra de Ioniske øer i Ancona, Bari, Brindisi, Corfu, Igoumenitsa, Sami, Kefalonia, Patras, Paxi, Piræus, Venedig og Zakynthos online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Rejser til de Ioniske øer med færge er en hurtig, let og stress fri måde at få der og tilbage igen.Bestille dine billige Ioniske øer færger billetter til og fra de Ioniske øer i Ancona, Bari, Brindisi, Corfu, Igoumenitsa, Sami, Kefalonia, Patras, Paxi, Piræus, Venedig og Zakynthos online og nyd flere valgmuligheder og fleksibilitet.

Med de seneste Ioniske øer færge passage oplysninger og tidsplaner for alle sejladser til og fra de Ioniske øer i Ancona, Bari, Brindisi, Corfu, Igoumenitsa, Sami, Kefalonia, Patras, Paxi, Piræus, Venedig og Zakynthos, herunder oplysninger om portene, der færge og nyttig turistinformation om destinationerne hjælper vores detaljerede rute og city kort du afbilde din Ioniske øer Ferries-færge rejse.

Rejser til Ioniske øer i Ancona, Bari, Brindisi, Corfu, Igoumenitsa, Sami, Kefalonia, Patras, Paxi, Piræus, Venedig og Zakynthos derefter, bog en færge passage til de Ioniske øer og nå frem til din destination opdateres, afslappet og glad.

Ioniske øer færger tilbyder fantastisk billetpriser til og fra de Ioniske øer i Ancona, Bari, Brindisi, Corfu, Igoumenitsa, Sami, Kefalonia, Patras, Paxi, Piræus, Venedig og Zakynthos færgen porte.

Sammenlign bog og betale mindre for Ioniske øer Ferries billetter til og fra de Ioniske øer i Ancona, Bari, Brindisi, Corfu, Igoumenitsa, Sami, Kefalonia, Patras, Paxi, Piræus, Venedig og Zakynthos på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Ioniske øer færge
Billet Reservation


Bog Ioniske øer færge billetter
til og fra Ioniske øer i Ancona, Bari, Brindisi, Corfu, Igoumenitsa, Sami, Kefalonia, Patras, Paxi, Piræus færgen Venedig og Zakynthos online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige billetprisen.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Ioniske øer Ferries rute, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

For at opnå en Ioniske øer ferry billetprisen og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.

Mere om de Ionion øer 

De græske Ioniske øer Dataværdierne spredes ud for vestkysten af fastland, med undtagelse af Kithira, som ligger ud for den sydlige kyst af Peloponnes ved det punkt, hvor det Ioniske Hav mødes Det Ægæiske Hav.

De to mest kendte øer er Korfu, et af de første steder i Grækenland at tiltrække pakke feriegæster i 1960 ' erne og Kefalonia, som uforvarende erhvervet en hær af fans verdensomspændende efter offentliggørelsen af Captain Corelli's Mandolin.

Zakynthos er en anden populær pakke ferie destination, mens dem, der søger en uberørt af masseturismen rolige ø dyr for uberørte Ithaca, den legendariske Kongerige Odysseus.

Lefkas tilbyder travle turiststederne sammen med mange vidunderlige walking trails og traditionelle bjerg landsbyer.Det Ioniske øhav er helt forskellig fra det Ægæiske Hav både dets kultur og udseende.

Ioniske ø færger : Det er ikke muligt at ø hop direkte mellem de nordlige og sydlige øer.Korfu og Paxi er forbundet med færge og hydrofoilbåd, men der er ikke nogen færge tjenester fra enten Corfu eller Paxi til Lefkas.

Ioniske øer landskab

Inden for den sydlige ioner, Lefkas, Kefallonia og Ithaki er godt forbundet med færge, og der er en dobbelt daglig tjeneste mellem sydlige Kefallonia og nordlige Zakynthos (et alternativ er at sejle fra Argostoli til Kyllini i Peloponnes, og herfra til Zakynthos by).

Corfu har færgeruter med tre porte i Italien (Brindisi, Bari og Venedig), drives af en håndfuld færgeselskaber sejler mellem Italien og Igoumenitsa/Patra eller.Rejsende kan også sejle mellem Ancona og Igoumenitsa og derefter overføre til en lokal færge.Færge sporkrydsninger er mest hyppige i juli og August, men der er året rundt tjenester mindst ugentligt mellem Korfu og Brindisi, Bari og Venedig.Det er også muligt at krydse til Albanien, eller at besøge på en dages tur fra Corfu.Corfu er den næststørste ø i gruppen af Ioniske øer, efter Kefalonia og var først til at åbne sig turisme med masser at tilbyde sine besøgende.Det tiltrækker besøgende fra hele verden og er en af disse sjældne destinationer, der sørger for alle aldre og smag.

Corfu er kendt som Kerkyra i græsk og tager sit navn fra en variation af nymfe Korkira, datter af den græske flod Gud Aesopos i mytologi.Legenden siger, at Gud af havet, Poseidon faldt i kærlighed med nymfe Korkira, kidnappet hende og førte hende til øen, dermed, navnet Kerkyra.

Corfu er fuld af sort fra dens traditionelle fiskeri landsbyer til sin store moderne resorts, kombineret med dens fantastiske dyreliv, over seks hundrede typer af vilde blomster og talrige eksotiske fugle herunder Pelikan, bee spise, hoopoes og gyldne orioles; denne ø har noget for alle!

Zante  er den sydligste af de Ioniske øer har et varieret landskab, Vesten er kendetegnet ved overstregning bjerg kulisser og er i vid udstrækning ubeboede og øst er pakket med frugtbare plains, maleriske pladser og lange sandstrande.

Zante er en smuk ø med mange sorter af temmelig farverige blomster, der synes at blomstre året rundt.Den berømte digter Edgar Allen Poe, i 1837, skrev et digt med titlen "Sonetten til Zante" sidst linje stater "Isola d'ora!Fior di Levante!"hvilket betyder"Øen af guld, blomst i øst".

Enhver besøgende er sikker på, at være enraptured af øer charme og enig med Poe at det faktisk er en ø af guld og bestemt en ideel feriemål.Zante har meget at tilbyde enhver besøgende fra pragtfulde sandstrande, enestående chance for at se truede dyrelivet i form af Caretta Caretta skildpadder og munk sæler, imponerende klostre og kirker med fint freskoer og ikoner, såvel som den berømte blå huler og bedst kendt synet på Zante, forlis strand, der er én af de mest fotograferede steder i verden.

Ithaca  er andet mindste af de beboede Ioniske øer.Det er 29 km i længden og 6.5 km bred og har en kyst linje på 100 km.Det består af 2 halvøer, som er næsten lig i størrelse, og de er joinforbundne ved næs Aetos (eller Eagle bay). Øen er lange og smalle og er næsten inddelt i halvdelen af den gennemgribende bay Molos.

Ithaca tilbyder dem, der gerne walking nogle fremragende walking muligheder i den fabelagtige sceneri.Der er mange typer af vilde blomster og dyreliv at se.Ithaca er med maleriske byer som Kioni og Friskes, en dejlig lille ø at udforske.Ithaca er en ø unspoilt ved turismen, det er roligt og smukt og perfekt til en afslappende ferie.Det har meget klart farvande er så fremragende til Snorkling og der er mange forskellige former og farver af fisk at se.Øen er populære hos berømtheder og Charles, prins af Wales og den sene Diana, prinsesse af Wales, tilbragte del af deres bryllupsrejse her.Efter et besøg her vil du se hvorfor Odysseus tilbragte 10 år kæmper for at komme hjem, tilbage til denne vidunderlige ø.

Kefalonia  er den største af de syv Ioniske Øer (700 kV km2 om). IT højeste top er Ancient Mount aEnosh, 1628 m (5341feet) I Grækenlands vestkyst, Cephalonia har kun 32.000 residente islanders.Med Lefkas mod nord og Zakynthos syd øen er fast på en turist trail og vokser i takt hvert år med flere indkvartering bliver tilgængelig og store rejsearrangører bevæger sig i.Trods den årlige tilstrømning af besøgende, hovedsagelig italienerne, er øen så stort, er det stadig muligt at komme væk til steder, hvor du er usandsynligt at opfylde en sjæl i dage.Enorme tracts skov tilsløre forrevne kalksten landskabet, med ti toppe topping 5.000 fødder.

Kefalonia er en ø som attraktivt at vandrere som at sunbathers.For walker er der acres af indre vandveje skov er omfattet bjerge at udforske.Til søndag badende der er masser på strande (mange af dem blandt de smukkeste i Middelhavet.Er en af Grækenlands bedste hemmeligheder og når stemt tiende i en verden scenic beauty Liga, det således kræver og fortjener udforskning.

Paxos er den mindste af de Ioniske øer, lyve kun 11 km fra den sydligste spids af Corfu.Mange besøgende returnere år efter år til Paxos at opleve intimitet af denne fredelig oase, den ægte venlighed af locals og fængslende landskabsfilerne.

Paxos er dækket i mange olivenlunde med gamle krogede og parsnoede oliventræer, nogle af dem hundreder af år gamle, der talrige arter af vilde blomster og små vinmarker, overdækket.Denne fredfyldte og uspolerede landskab er hvad gør en ferie til øen Paxos virkelig mindeværdig.

Lefcas, eller Lefkas som grækerne kalder det , er en meget populær sommer udvej, hvor der er noget for alle.Unge besøgendes part hele natten, brætsejlads har nogle fremragende pletter, der er roligt steder for dem, der blot vil slappe af, og der er meget at se.

Folk på øen er kendt for deres gæstfrihed, og mange af dem administrere at leve af turisme i sommeren.Andre er involveret med opdræt, fiskeri og turistanlæg.Øens navn betyder hvid, og refererer til de hvide klipper i den sydlige del, der er karakteristisk for Lefcas.Det er en grøn, bjergrigt ø, og den er forbundet med fastlandet med en bro.

Kithira eller Tsirigo er navnet på øen erobret af stormænd og er en af de Ioniske øer, men på grund af sin geografiske beliggenhed det officielt tilhører Attica.Dens placering er mellem Peloponnes og Kreta, i Spartan bay.

Kithira er kendt som øen Afrodite, da det var Ifølge legenden om Isiodos hvor smukkeste gudinde for Olympus blev født.

Øen har betagende landskaber af naturlige skønhed, strande og forskellige landsbyer, hver med unikke skønhed.Øens atmosfære er romance, oprettet fra traditionel stil med de fleste bygninger på øen, byzantinske kirker og venetiansk slot.Hver sommer arrangeres flere festivaler med lokale produkter fejrer historie af øen, holder traditionen i live.

Kithira , er en traditionel ø, der ikke har masseturismen eller kommercialisering og derfor forbliver naturlige og støjsvagt.Ikke desto mindre hvert år det tiltrækker turister, der søger fredelig ferie og nyd øen Afrodite.Der er mange muligheder, opdage smukke landskaber, slappe af på stranden, smage det lækre køkken eller nyd en kølig cocktail i beach baren.

Ioniske øer

De Ioniske øer  klynge er en gruppe af øer, beliggende i det Ioniske Hav, vest for fastland.Tusindvis af besøgende kommer til de Ioniske øer at nyde deres unikke litterære og kunstneriske kultur, naturlige skønhed, kosmopolitiske livsstil og varm gæstfrihed.

De Ioniske øer har en fremragende turist infrastruktur og give gæster en overflod af hotellet resorts, hoteller, lejligheder, studios, lokaler til leje, suiter, villaer og traditionelle huse.

De Ioniske øer er: Korfu (Korfu, Kerkyra), Ithaki, Kefalonia (Cefalonia), Kithira, Lefkas (Lefkas), Paxi og Zakynthos (Zante).

Færger og hydrofoils tjene øer fra forskellige afgangssteder på fastlandet og fra Corfu kan du tage en internationale færge til Albanien eller Italien (sidstnævnte er en populær indstilling til ø-hopping backpackers som leder for Venedig eller Brindisi). 

Færger er også en god måde at komme rundt om at se mere af Grækenland under dit Europa cruise udflugt.

Klik her til book en færge til de Ioniske øer

Kort over Ioniske øer færge ruter

 


Bedst rådighed Ioniske øer Ferries billet pris gurantee

Bedste Ioniske øer færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Ioniske øer færge billet pris og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Ioniske øer færgen til eller fra de Ioniske øer i Ancona, Bari, Brindisi, Corfu, Igoumenitsa, Sami, Kefalonia, Patras, Paxi, Piræus, Venedig og Zakynthos, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige skulle du finde den samme færge alle rummeligt Ioniske øer billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere Ioniske øer Ferries billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Ioniske øer Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved ferryto.dk er du i stand til at opnå levende Ioniske øer færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog Ioniske øer Ferries bil og passager færgen billetter til og fra de Ioniske øer i Ancona, Bari, Brindisi, Corfu, Igoumenitsa, Sami, Kefalonia, Patras, Paxi, Piræus, Venedig og Zakynthos til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder med Ioniske øer færger til over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her