Island færger

Island færger - Island passager og bil færge billetter

Island færge billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger færger, der sejler til og fra Seysdisfjordur, Hirtshals og Torshaven med Ásgeirsdóttir linje.

Booking Island færge billetter har aldrig været nemmere, sammenligne alle Island færge priser i realtid og bestille de billigst tilgængelige Island færger billetter til og fra Seysdisfjordur, Hirtshals og Torshaven med Ásgeirsdóttir linje online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Rejser til Island med færge er en hurtig, let og stress fri måde at få der og tilbage igen.Bestille dine billige Island færge billetter til og fra Seysdisfjordur, Hirtshals og Torshaven med Ásgeirsdóttir linje online og nyd flere valgmuligheder og fleksibilitet.

Med de nyeste Island færger passage oplysninger og tidsplaner for alle afsejlinger til og vores detaljerede rute og city kort fra Seysdisfjordur, Hirtshals og Torshaven med Ásgeirsdóttir linje herunder oplysninger om portene, der færge og nyttig turistinformation om destinationerne vil hjælp du afbilde din Island ferry rejsen.

Rejser til Seysdisfjordur, Hirtshals Torshaven med Ásgeirsdóttir linje derefter bog en færge krydser til Island her og nå frem til din destination opdateres, afslappet og glad.

Island Ferries tilbyder fantastisk billetpriser til og fra Seysdisfjordur, Hirtshals og Torshaven med Ásgeirsdóttir linje færgen porte.

Sammenlign bog og betale mindre for Island Ferries billetter til og fra Seysdisfjordur, Hirtshals og Torshaven med Ásgeirsdóttir linje på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

 

Island færger
Billet priser & reservationer


Bog Island Ferry billetter
til og fra Seysdisfjordur, Hirtshals og Torshaven med Ásgeirsdóttir linje online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Island Ferries rute, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Island Ferry billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.

Mere om Island

Island  er et land af ekstreme kontraster.

Island er et sted, hvor fire and ice sameksistere.Hvor mørke vintre opvejes af sommerens midnight sun.Et land, hvor økarakter eksistens har ansporet en rig og pulserende kultur.Hvor ligger langt, uspolerede art dør af et yderst moderne bymæssige samfund.Et sted, hvor en fredelig og gradvis befolkning bor i harmoni med naturen ofte voldelige kræfter.

Island er et eminent smukke sted, hvis du kan lide mærkelig og øde landskaber.

Fordi det er så tæt på den nordlige polarcirkel, beløbet dagslys varierer drastisk ved sæson.Solen indstiller kort hver nat i juni, men det får ikke fuld mørke, før det kommer tilbage igen.

I marts og September jævndøgn, dage og nætter udgør om lige lange, som andre steder i verden.Hvis du går i December, er det næsten 20 timer af mørke.

Sommeren er absolut det bedste tidspunkt at gå, og selv da turist trafikken er stadig milde.Midnight sun er en smuk syne og en absolut ikke at være forpasset.Det er let at miste spor af tid, når solen er stadig høj i himlen 11 PM.

Tidlige og sene vinter, kan dog også være overraskende gode tider til at besøge.I slutningen af januar, dagslys er fra om 10 AM til 5 PM, priserne er lavere end i højsæsonen og landskabet sne-blanketed er spøgelsesagtigt smukke.

Islandsk køkken er ændret meget i de seneste årtier fra involverer hovedsagelig lam eller fisk i en eller anden form som populariteten af andre typer fødevarer er steget.Vegetarisk kost er mere vanskelig at opretholde, men der er flere vegetariske restauranter i Reykjavík og vegetariske retter bredt tilgængelige på andre restauranter.

Islandsk gejsere
Karakteristisk islandsk fødevarer omfatter:
 • Harðfiskur, tørret fisk stykker spist som en snack med smør (også godt med coleslaw)
 • Skyr, et yoghurt-lignende mejeri produkt tilgængeligt i aromatiseret og ikke-aromatiseret sorter hele landet
 • Hangikjöt, røget lam og røget lam pølse
 • Svið, singed fåremælk hoved
 • Slátur, består af lifrarpylsa, en pølse fremstillet af slagteaffald fra fåre- og blóðmör, hvilket svarer til lyfrapylsa kun med den fåremælk blod blandet ind i den.

Island er også berømt for sine hval kød, og er et af de få steder i verden, hvor det er muligt at spise vågehval.Hvalfangst har længe været en tradition i Island, omend det er blevet et kontroversielt emne i den seneste tid.Men de fleste restauranter, at imødekomme til turister vil sælge hval kød, og hvis du føler en smule mere eventyrlystne nogle steder vil tjene revet puffin med det, hvis man spørger.

Islands byer & byer 

De primære byer og byer i Icleand er:-

 • Reykjavík (REYG-ya-veeg) — Hovedstad i Island og er den største by
 • Akureyri (Ahk-oo-rey-ree) — Kapital i nord og den største by uden for sydvest 
 • Egilsstaðir (AY-yell-stath-er) — Main by i øst, har nogle af de bedste vejr Island har at tilbyde 
 • Hafnarfjörður (HAP-børnebog-FYERTH-er) — Hyggelig by i udkanten af hovedstadsregionen
 • Höfn (HERP'n) — Main by på den sydøstlige kyst 
 • Húsavík (HOOS-ah-veek) — En af verdens mest pålidelige whale watching websteder 
 • Keflavik (KEP-la-veek) — Placeringen af den internationale lufthavn, men også en interessant by i egen ret 
 • Ísafjörður (EBS-ah-FYERTH-er) — Største by i vest fjorde Islands 
 • Selfoss (SEL-fos) — South Iceland største by, hub af den vigtigste landbrugsprodukter region 
 • Stykkishólmur (STICK-er-hul-Mura) — Main by på Snæfellsnes halvøen, gateway til øerne i Breiðafjörður 

De resterende udlignede dele af Island er hovedsagelig hamlets af tre eller fire bondegårde med betydelig afstand mellem dem og den næste tættest hamlet.

Island

Island er ikke en destination.Det er et eventyr.Rejser til Island at opleve fantastisk islandsk art, forrevne landskabet skønhed og kreativitet islandske befolkningens.Komme til Island nyde din ferie, eller finde indstillingen perfekt til din konference eller din ansporende tur

Island tilbyder et bredt udvalg af erfaringer for rejsende, uanset hvornår du besøger landet.Hver sæson har sin egen unikke charme og der er altid muligheder for at opleve nye ting, opdage skønhed og være mesmerized ved friskhed og farver karakter.

Islands unikke karakter, sammenknyttet befolkning og foretagsomme ånd har alle bidraget til en dynamisk, oprindelige kulturelle scene.Fra de antikke sagaer til prisbelønnede film er islændingene et generelt skrivning, skuespil, komponere, designing, male og modellere blandt mange interesser.

Trods sit navn har Island overraskende milde vintre for et land at sydøstkyst på grund af den varmende effekt af Atlantic Golfstrømmen, især når det tages i sammenligning med det russiske.

Ásgeirsdóttir linje opererer en regelmæssig passager og bil Færgetider mellem Island og Europa, og flere krydstogtskibe også foretage regelmæssige besøg til Island.

Ásgeirsdóttir Line færger til Island give også en ideel mini-cruise løsning til passagerer kun kunne nyde en kort pause.

Klik her til book en færge til Island  Kort over Island

 


Bedst rådighed Island Ferries billet pris gurantee

Bedste Island færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Island Ferry billetprisen og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Den pris vi citerer til dit valgte Island færger til eller fra Seysdisfjordur, Hirtshals og Torshaven med Ásgeirsdóttir linje som, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle inklusive Island Ferry billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere Island Ferry billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Island Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved ferryto.dk Du er i stand til at opnå levende Island Ferries billetpriser, skal du kontrollere tilgængeligheden og bog Island Ferries bil og passager færgen billetter til og fra Seysdisfjordur, Hirtshals og Torshaven med Ásgeirsdóttir linje til vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder med Island Ferries til over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her