Tyskland færge

Tyskland færger passager og bil færge billetter

Tyskland færge billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger for Tyskland Ferries sejler til og fra Rostock, Kiel, Puttgarden, Sassnitz, Ystad og Travemunde med regelmæssig planlagt passager- og tjenester, der drives af Finnlines, Scandlines, Stena Line, Tallink Silja, TT Line, DFDS Seaways og enhed færgen linje.

Booking Tyskland færgen billetter har aldrig været nemmere, sammenligne alle Tyskland Ferries priser i realtid og bog billigst tilgængelige Tyskland færgen billetter til og fra Rostock, Kiel, Puttgarden, Sassnitz, Ystad og Travemunde med regelmæssige ruteflyvning med passagerer og fragttjenester, der drives af Finnlines, Scandlines, Stena Line, Tallink Silja, TT Line, DFDS Seaways og enhed færgen linje online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Rejser med Tyskland Ferries er en hurtig, let og stress fri måde at få der og tilbage igen.Bestille dine billige Tyskland færgen billetter til og fra Rostock, Kiel, Puttgarden, Sassnitz, Ystad og Travemunde med regelmæssig planlagt passager- og tjenester, der drives af Finnlines, Scandlines, Stena Line, Tallink Silja, TT Line, DFDS Seaways og enhed færgen linje online og nyd flere valgmuligheder og fleksibilitet.

Med de seneste Tyskland Ferries passage oplysninger og tidsplaner for alle sejladser til og fra Rostock, vil Kiel, Puttgarden, Sassnitz, Ystad og Travemunde med regelmæssig planlagt passager- og tjenester, der drives af Finnlines, Scandlines, Stena Line, Tallink Silja, TT Line, DFDS Seaways og enhed færgen linje herunder oplysninger om portene, der færge og nyttig turistinformation om destinationerne vores detaljerede rute og city kort hjælpe dig afbilde din Tyskland Ferries-færge rejse.

Rejser til Rostock, Kiel, Puttgarden, Sassnitz, Ystad og Travemunde med regelmæssige ruteflyvning med passagerer og fragttjenester, der drives af Finnlines, Scandlines, Stena Line, Tallink Silja, TT Line, DFDS Seaways enhed færgen linje derefter bog en færge passage med Tyskland færgen og nå frem til din destination opdateres, afslappet og glad.

Tyskland Ferries tilbyder fantastisk billetpriser til og fra Rostock, Kiel, Puttgarden, Sassnitz, Ystad og Travemunde med regelmæssige ruteflyvning med passagerer og fragttjenester, der drives af Finnlines, Scandlines, Stena Line, Tallink Silja, TT Line, DFDS Seaways og enhed færgen linje færge havne.

Sammenlign bog og betale mindre for Tyskland Ferries billetter til og fra Rostock, Kiel, Puttgarden, Sassnitz, Ystad og Travemunde med regelmæssige ruteflyvning med passagerer og fragttjenester, der drives af Finnlines, Scandlines, Stena Line, Tallink Silja, TT Line, DFDS Seaways og enhed færgen linje på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Tyskland færge
Billet priser & reservationer


Bestille Tyskland færge billetter
til og fra Rostock, Kiel, Puttgarden, Sassnitz, Ystad og Travemunde med planlagte person- og godstrafikken rutekørsel drives der af Finnlines, Scandlines, Stena Line, Tallink Silja, TT Line, DFDS Seaways og enhed færgen linje online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Tyskland Ferries rute, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Tyskland færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.

Mere om Tyskland færger

Tysklands direkte søforbindelser er hovedsagelig med de skandinaviske lande (Danmark, Finland, Norge, Sverige). Der er kun en direkte færge rute fra Harwich i Det Forenede Kongerige til Esbjerg, i Danmark.

Esbjerg forbinder med bus eller træne med Hamburg, som er 169 kilometer borte.Tager en bilfærge fra Det Forenede Kongerige til Skandinavien og derefter til Nordtyskland er en adstadigt rejsemulighed.

Danmark-Tyskland-færge 

Scandlines opererer færger fra Gedser (100 km syd for Copenhagen) i Danmark til Rostock i Tyskland.Der er mindst 8 afsejlinger om dagen for 2 timers turen.

Der er også ruter fra Rødby (Danmark) til Puttgarten (Tyskland). Der er en hyppig tjeneste hver halve time eller 40 minutter ved 45 minutters passage.

 

Tysk landskab

Sverige-Tyskland færge 

Scandlines opererer færger fra Trelleborg (27 km syd for Malmø) i Sverige til Rostock i Tyskland.Der er mindst 1 eller 2 afsejlinger en dag for de ca. 6 timer/6 timers 30 min..rejsen.

Scandlines opererer også en Trelleborg-Sassnitz ruten med flere færge afsejlinger dagligt på ca. fire timen passage.

TT-Line driver færger fra Trelleborg, Sverige til Rostock, Tyskland.Der er mindst 1 eller 2 afsejlinger og op til fire afsejlinger dagligt i ca. 5 timers 30 min..rejsen ved dag (Tilføj en 90 minutter for en nat passage).

TT-Line driver også en Trelleborg, Sverige til Travemünde (nær Lübeck), Tyskland rute med flere færge afsejlinger dagligt på ca. syv timen passage.

Stena Line driver overnatningsgebyr færger fra Göteborg (Sverige) til Kiel (Tyskland). Turen tager ca. 14 timer.

 

Populære turistmål og attraktioner i Tyskland

Berlin er Tyskland politiske og kulturelle centrum.Klassisk musikalske institutioner sammen med fint museer og kunstgallerier har længe været en del af byens historie.

 • Gendarmenmarkt
 • Dahlem museer
 • Pergamon Museum
 • Brandenburger Tor
 • Zoologiske haver

Frankfurt  er en kommercielle, finansielle, og transport hub i Tyskland.Moderne ligger afspejler Bogfør krig udvikling, mens den gendannede gamle bydel stadig tiltrækker turister.

 • Zoo
 • Museum District
 • Ostzeile
 • Katedralen
 • Römerberg

München . Århundreder gamle by München er en blanding af gamle og nye, hvor forskellige arkitektoniske stilarter sameksistere.Den pulserende kulturelle scene er ofte sammenlignet med Berlin.

 • ASAM kirke
 • Tyske Museum
 • Marien Square
 • New Town Hall
 • Hellabrunn Zoo 

Hamburg . Tur Hamburg Speicherstadt med de gamle mursten-bygget lagersteder, linje havnefronten.Derefter vandre gennem museer og gallerier i denne pragtfulde havneby.

 • Havn
 • Reeperbahn
 • Indvendig Alster
 • Wallringpark
 • Altonaer Museum

Köln voksede op omkring landemærke katedralen, stadig afslutter og er i dag en vigtig Universitet by.Arkitektoniske skatte bugne med gamle kirker, museer og haller.

 • Kölner Dom
 • Romersk-germanske Museum
 • Wallraf-Richartz Museum og Ludwig Museum
 • Köln - Phantasialand
 • DEUTZ

Dusseldorf karakterisere Dusseldorf med bred gader, butikker, parker og haver.Byen er i dag tæt forbundet med mode, kunst, arkitektur, kultur og handel.

 • Ehrenhof
 • Nordpark
 • Gamle bydel
 • Hofgarten
 • Königsallee

Stuttgart til shopping afventer restauranter, museer og parker besøgende i Stuttgart.Historiske bygninger linie dalen og stejle gader føre til boliger bygget på omkringliggende bakkerne.

 • Stat Gallery
 • Gamle Palace
 • Schlossplatz
 • Hauptbahnhof
 • Schillerplatz

 

Tyskland en turist land af uudtømmelige sort, med en stadigt skiftende mønster af kulisser strækker sig fra havet til bjergene, fra de lowland regioner langs Østersøen og Nordsøen kysterne ved den måde, hvorpå rullende skov-dækket højland til den bayerske Alps.Germany naturlige grænser, Østersøen i nord og Nordsøen på nordvestlige er bestemme ideelle adgangsveje for passagerer og fragt færger.

Tyskland

Tyskland  har været en demokratisk parlamentarisk føderal Republik siden 1949.Efter genforening i 1990 det nu består af 16 delstater.

Tyskland er et turist land af uudtømmelige sort, med en stadigt skiftende mønster af kulisser strækker sig fra havet til bjergene, fra de lowland regioner langs Østersøen og Nordsøen kysterne ved den måde, hvorpå rullende skov-dækket højland til de bayerske alper.

Tysklands to naturlige grænser, Østersøen i nord og Nordsøen på den nordvestlige del, give ideelle adgangsveje for passagerer og fragt færger.

De primære færge porte i Tyskland  er Rostock, Kiel, Puttgarden, Sassnitz, Ystad og Travemunde med regelmæssige ruteflyvning med passagerer og fragttjenester, der drives af Finnlines, Scandlines, Stena Line, Tallink Silja, TT Line, DFDS Seaways og enhed færgen linje.

DFDS Seaways ikke længere fungere Harwich (U.K.) til Cuxhaven (Tyskland) passager-færge tjeneste.Alternative ruter, der omfatter nogle kørsel for at komme til Tyskland fra nabolandene er Newcastle (UK) til Amsterdam (Holland), Harwich (UK) til Esbjerg (Danmark) og København (Danmark) til Oslo (Norge).

Klik her til book en færge til eller fra Tyskland

Tyskland Ferry Port kort

 

Klik her for at kontakte Tyskland Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved ferryto.dk er du i stand til at opnå levende Tyskland færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog Tyskland bil og passager færgen billetter til og fra Rostock, Kiel, Puttgarden, Sassnitz, Ystad og Travemunde med regelmæssige ruteflyvning med passagerer og fragttjenester, der drives af Finnlines, Scandlines, Stena Line, Tallink Silja, TT Line, DFDS Seaways og enhed færgen linje til vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder med Tyskland Ferries til over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her