Finland færger

Finland færger passager og bil færge billetter

Finland Ferries billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger for Finland Ferries sejler til og fra Gdynia, Helsinki, Langnas, Mariehamn, Rostock, Skt. Petersborg, Stockholm, Tallinn, Travemünde eller Turku sejle med Finnlines, Viking Line, Tallink, Silja eller St Peter Line færger.

Booking Finland Ferries billetter har aldrig været nemmere, sammenligne alle Finland Ferries priser i realtid og bestille de billigst tilgængelige Finland Ferries billetter til og fra Gdynia, Helsinki, Langnas, Mariehamn, Rostock, Skt. Petersborg, Stockholm, Tallinn, Travemünde eller Turku sejlede med Finnlines, Viking Line, Tallink, Silja eller St Peter Line færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Rejser med Finland Ferries er en hurtig, let og stress fri måde at få der og tilbage igen.Bestille dine billige Finland Ferries billetter til og fra Gdynia, Helsinki, Langnas, Mariehamn, Rostock, Skt. Petersborg, Stockholm, Tallinn, Travemünde eller Turku sejler med Finnlines, Viking Line, Tallink, Silja eller St Peter Line færger online og nyd flere valgmuligheder og fleksibilitet.

Med den nyeste Finland Ferries afbilde passage oplysninger og tidsplaner for alle sejladser til og fra Gdynia, Helsinki, Langnas, Mariehamn, Rostock, Skt. Petersborg, Stockholm, Tallinn, Travemünde eller Turku sejler med Finnlines, Viking Line, Tallink, Silja eller St Peter Line færger, herunder oplysninger om portene, der færge og nyttig turistinformation om destinationerne vores detaljerede rute og city kort vil hjælpe dig med din Finland Ferries-færge rejse.

Rejser til Gdynia, Helsinki, Langnas, Mariehamn, Rostock, Skt. Petersborg, Stockholm, Tallinn, Travemünde eller Turku sejler med Finnlines, Viking Line, Tallink, Silja eller St Peter Line færger derefter bog en færge passage med Finland Ferries og nå frem til din destination opdateres, afslappet og glade.

Finland Ferries tilbyder fantastisk billetpriser til og fra Gdynia, Helsinki, Langnas, Mariehamn, Rostock, Skt. Petersborg, Stockholm, Tallinn, Travemünde eller Turku sejlede med Finnlines, Viking Line, Tallink, Silja eller St Peter Line færger færge porte.

Sammenlign bog og betale mindre for Finland Ferries billetter til og fra Gdynia, Helsinki, Langnas, Mariehamn, Rostock, Skt. Petersborg, Stockholm, Tallinn, Travemünde eller Turku sejlede med Finnlines, Viking Line, Tallink, Silja eller St Peter Line færger på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Finland færge
Billet priser & reservationer


Bog Finland Ferries billetter
til og fra Gdynia, Helsinki, Langnas, Mariehamn, Rostock, Skt. Petersborg, Stockholm, Tallinn, Travemünde eller Turku sejler med Finnlines, Viking Line, Tallink færger Silja eller St Peter Line online på forhånd for at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Finland Ferries rute, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Finland Ferries billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.

Mere om Finland færger

Nyd en kort vinter pause i hjertet af finske Lapland og oplev den betagende sceneri af denne region, hvor mil efter mil af uberørt sne og 'Julekort' skove dominere landskabet.

Vinter Finland helligdage er perfekte til en overraskelse getaway, romantisk escape eller en familie behandler.I sommer er en ferie til Finland en dyreliv orienterede kort pause for dem med en kærlighed til naturen og de store udendørs, en chance for at opleve et udsnit af finske ørkenen.

En af de bedste måder at rejse til og fra Finland er ad søvejen.

Færge bådene til Estland og Sverige, i særdeleshed er gigantiske, multi-story flydende paladser og stormagasiner, med billige priser subsidieret af salg af afgiftsfrie booze: en returflyvning til Tallinn herunder en hytte til op til fire personer kan gå så lavt som €50!

Langt er den bedste måde at ankomme i Helsinki stående på den udvendige dæk med udsyn fremad.

Helsinki Ferry Port

Færge ruter til og fra Finland drives af Finnlines, Viking Line, Tallink, Silja og St Peter Line færger.

Færger til Finland fra Estland og de baltiske stater

Helsinki og Tallinn er kun 80 km fra hinanden.Viking Line, Eckerö og Tallink Silja fungerer fuldstændig færger året rundt.Afhængigt af færgen er typen rejse gange fra lidt over to timer (Viking Line og Tallink Silja Star, Superstar og Superfasts) til tre og en halv time (Eckerö og Tallink Siljas største krydstogtskibe). 

Nogle tjenester rejser natten over og parkere uden for havnen indtil morgenen.Linda Line tilbyder hurtig services at fuldføre rejsen i 1.5 timer, men gratis ganske lidt mere, har forholdsvis lidt at underholde dig om bord og suspendere tjenester i dårligt vejr og i løbet af vinteren.Hvis vejret ser risikable og du er tilbøjelige til at havet sygdom, er det bedst at vælge store langsom bådene.

Der er ingen ruteflyvninger til Letland eller Litauens, men nogle af de ovenstående operatører tilbyde semi-regular cruises i sommer med Riga bliver den mest populære destination.

Færger til Finland fra Tyskland

Finnlines opererer fra Helsinki til Travemünde nær Lübeck og Hamburg, idet 27-36 timer én måde.Tallink Silja løber færger fra Helsinki til Rostock.

Færger til Finland fra Polen

Finnlines opererer mellem Helsinki og Gdynia 3 x / uge.Turen tager 19 timer og billetpriser start fra€102.

Færger til Finland fra Rusland

For år planlagte færge har tjenester til Rusland været stop and go.Starter i April 2010 St Peter Line tilbyder regelmæssige færge tjeneste fra Skt. Petersborg til Helsinki til så lavt som €30 enkeltbillet.Kristina Cruises tilbyder også lejlighedsvis cruises fra Helsinki.

Færger til Finland fra Sverige

Både Silja og Viking tilbyder overnatning cruises fra Helsinki og natten over og dagtimerne turbåde fra Turku til Stockholm, normalt standsning på Åland undervejs.Disse er nogle af de største og mest luksuriøse passagerfærger i verden, med så mange som 14 gulve og en hele rµkke af restauranter, barer, diskoteker, pool og spa faciliteter, osv.Billigere cabin klasserne nedenfor bil dæk er snarere Spartan, men højere havet visning hytter kan være meget rart.

Bemærk venligst: På grund af skarer af bissede unge, der sigter mod at få grundigt forhandlet på billige skattefri sprut, både Silja og Viking tillader ikke uledsagede unge under 23 til krydstogt på fredage eller lørdage.(Aldersgrænsen er 20 på andre nights, og kun 18 for rejsende ikke på samme-dag-forrentning krydstogt pakker). Silja tilbyder derudover ikke dæk klasse på sine overnatningsgebyr tjenester, mens Viking er.

Færger stop normalt i et par minutter ved Mariehamn på Åland, som er uden for området EU skat og dermed tillade færger til at drive toldfrit salg.

Finland

 

Republikken Finland ligger et nordisk land i Nordeuropa.Det grænser den skandinaviske halvø med Sverige mod vest, Rusland mod øst og Norge mod nord mens Estland ligger mod syd.

Finland afgrænses af Østersøen med den finske bugt i syd og Botniske Bugt mod vest.Ålandsøerne, ud for syd-vestlige kyst, er en selvstyrende, demilitariseret administrativ provinsen Finland.

Finland var tidligere del af det svenske Kongerige og senere et selvstændigt hertugdømme i det russiske imperium indtil det erklæret sin uafhængighed på 6 December 1917.Det er nu en demokratisk Republik med et semipræsidentielt system og Parlamentet.

Northern Lights typisk ses i måneder mellem september og April i luftrummet over de arktiske og subarktiske regioner, gør Island, Sverige, Finland og Norge ideelle lokationer.Vi er nu i den periode, kendt som Solar Max, hvilket betyder, at solplet aktivitet er forhøjet tilbyder større chancer for at se northern lights ret vej gennem denne sæson og næste.

Som sådan er der muligheder for vidne aurora borealis på nogen af vores nordiske helligdage i vintermånederne når de fremherskende forhold er højre - fortrinsvis under en klar, cloudless himmel og fra kunstigt lys.Viser kan variere i intensitet og varighed, figur og form har ingen regulering, med hver helt entydigt skærm.Dette naturlige fænomen er uforudsigelig og ekstraordinær!

Færge rejse til Finland er den bedste måde at rejse til og fra Finland.Der er dagligt planlagte færgefart til og fra Estland, Polen, Rusland og Sverige.

Klik her til book en Finland færge

Finland færge rute kort

 


Bedst rådighed Finland Ferries billet pris gurantee

Bedste Finland færger billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Finland Ferries billetprisen og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer til dit valgte Finland færger til eller fra Gdynia, Helsinki, Langnas, Mariehamn, Rostock, Skt. Petersborg, Stockholm, Tallinn, Travemünde eller Turku sejlede med Finnlines, Viking Line, Tallink, Silja eller St Peter Line færger, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Finland Ferries billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere Finland Ferries billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Finland Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved ferryto.dk er du i stand til at opnå levende Finland Ferries billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog Finland Ferries bil og passager færgen billetter til og fra Gdynia, Helsinki, Langnas, Mariehamn, Rostock, Skt. Petersborg, Stockholm, Tallinn, Travemünde eller Turku sejlede med Finnlines, Viking Line, Tallink, Silja eller St Peter Line færger til vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder med Finland Ferries til over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her