Estland færger

Estland færger passager og bil færge billetter

Tallinn, Estland-færger billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger for Estland Ferries sejler til Tallin fra Helsinki, Skt. Petersborg, Stockholm og Mariehamn.

Booking Tallinn, Estland færger billetter har aldrig været nemmere, sammenligne alle Estland Ferries priser i realtid og bog billigst tilgængelige Tallinn, Estland færger billetter til Tallin fra Helsinki, Skt. Petersborg, Stockholm og Mariehamn online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Rejser Estland Ferries er en hurtig, let og stress fri måde at få der og tilbage igen.Book dine billige Tallinn, Estland færger billetter til Tallin fra Helsinki, Skt. Petersborg, Stockholm og Mariehamn online og nyd flere valgmuligheder og fleksibilitet.

Med de seneste Estland Ferries passage oplysninger og tidsplaner for alle afsejlinger til Tallin fra Helsinki, Skt. Petersborg, Stockholm og Mariehamn, herunder oplysninger om portene, der færge og nyttig turistinformation om destinationerne hjælper vores detaljerede rute og city kort du afbilde din Estland Ferries-færge rejse.

Rejser til Tallin fra Helsinki, Skt. Petersborg, Stockholm Mariehamn derefter bog en færge passage med Estland Ferries og nå frem til din destination opdateres, afslappet og glad.

Estland Ferries tilbyder fantastisk billetpriser til Tallin fra Helsinki, Skt. Petersborg, Stockholm og Mariehamn færgen porte.

Sammenlign bog og betale mindre til Tallinn, Estland færger billetter til Tallin fra Helsinki, Skt. Petersborg, Stockholm og Mariehamn på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Tallinn færge
Billet priser & reservationer


Bog Tallinn, Estland-færger billetter  til og fra Helsinki, Skt. Petersborg, Stockholm og Mariehamn online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Estland Ferries rute, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

Du kan hente en Tallinn, Estland-færger billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.

Mere om Tallinn, Estland

Estland er inddelt i 15 amter (maakond) af Harju, Hiiumaa, Ida-Virumaa, Jõgeva, Järvamaa, Läänemaa, Lääne-Virumaa, Põlvamaa, Pärnumaa, Raplamaa, Saaremaa, Tartumaa, Valgamaa, Viljandimaa, Võrumaa.

Selv om den mindste af de baltiske lande, Estland (Eesti) gør sin tilstedeværelse mærkes i regionen med sin dejlige seaside byer, gammeldags land landsbyer og søfartsby skove og sumpområder, indstillet alle som scenen for at opdage mange kulturelle og naturlige perler.

Estland er endnu også kendt for storslåede slotte, uberørt øer og en kosmopolitisk kapital tekstombrydningsfunktionen middelalderlige Mindset.Det er ikke underligt Estland ikke længere Europas best-kept hemmelighed.

Den estiske hovedstad Tallinn er en seaside by med masser af indstillinger tilgængelige for dig.

Talinn gamle bydel

Tallinn praler brostensbelagte gader og rejuvenated 14th-århundrede boliger.Snesevis af cafeer og restauranter gøre for en atmosfærisk retræte efter udforske historiske kirker og naturskønne ruiner, gallerier og butikker.Om natten tilbyder stilfulde saloner og ungdommelige natklubber et glimt af byens sexede side.Nogle besøgende har en hård tid undslippe Tallinns ubestridelige ur er charmerende, men uden for hovedstaden, det bucolic landskab skjuler mange attraktioner.

Lahemaa National Park i det nordøstlige Estland har frodige skove og smukke coastal trails.

Syd for Estlands kosmopolitisk åndelige centret er Tartu, den bakketop by Otepää med dens laidback atmosfære og dejlige ski trails.Smuk strand byer, spa resorts og middelalderlige ruiner ligger spredt om landet vestlige kyster.

Yderligere vest ligger Estlands største ø, Saaremaa og på det byerne Angla, Karja, Triigi & Tuhkana, hvor ikonisk vindmøller, 1800-tals fyrtårne, unspoilt strande og endnu mere middelalderlige ruiner transport besøgende på et andet tidspunkt.

Rejser til Estland ad søvejen er meget populær blandt turister – ikke underligt, da Tallinn er tættest hovedstad Helsinki og Stockholm og rejser med båd aktiverer du kombinere sjovt i cruising med effektiv transport.

De vigtigste færge operatører er Tallink, Viking Line og Eckerö Line :

Helsinki port i Finland er 80 km fra Tallinn, og det tager mindre end 2 timer på en færge.I løbet af sommeren sejle sæson (fra maj til September) bådene hvert par timer.Stockholm porte i Sverige er 380 km fra Tallinn og båd rejser en gang om dagen i begge retninger (du tilbringer natten på havet).Rejsetiden varierer på forskellige færger – generelt, jo større båden, jo længere tid.Har du flere spise muligheder på hver, krydstogtskibe også omfatte børn legepladser, skønhed tjenester, natklubber og afgiftsfrie butikker til at sikre, at du har en sjov tur, om rejser med børn eller nyde en weekend getaway.

De fleste af Østersøen er inden for mobil dækningsområder – selvom du kan forpligtes til at gå på dæk, hvis forsøger at kalde fra Stockholm ferry, mens den er forankret for natten.Estiske netværk er EMT, Elisa og Tele2 og de maa overlappe med den finske netværk – Telia Sonera og Elisa.Sweets, særlige behandler, håndværk og alkohol er billigere i Tallinn end i afgiftsfrie butikker på bådene.Parfume og kosmetik er, generelt inden for samme prisinterval eller billigere på bådene.

For at fange en færge skal du et pas eller ID-kort (for europæiske borgere).

Transport til/fra Port Tallinn

Porten af Tallinn bruger fire forskellige terminaler – den længste afstand mellem terminal a og terminal D, omkring 1 km.

Porten er kun 10 minutters gang fra den gamle bydel og city centre.

Offentlig transport

Sporvogn: nærmeste stop til Tallinn havn er "Linnahall" og sporvogne 1 og 2 vil få dig der.Det er ca. 600 m gåtur fra sporvogns stop for terminaler A, B og C (og omkring 1 km til terminal D). Sporvogn ingen 1 rejser fra Kadriorg, sporvogn ingen 2 starter fra Lasnamäe og drev forbi den internationale busterminal.Finde de passende gange fra sporvogn tidsplaner.

Bussen # 2 (Mõigu–Reisisadam) tager du fra porten til byens centrum.Det stopper ved Terminal A, Terminal D, A.Laikmaa stop (ved siden af Viru Keskus indkøbscenter) og derefter fortsætter til lufthavnen.
Få vist tidsplanen for bus # 2 her.

Bussen # 3 (etiket: Veerenni-Randla) tager du tætteste til porten, stopper "Linnahall" - det rejser gennem centrum og stopper ved Viru center på adressen Hobujaama stop.Det er ca. 600 m gåtur fra busstoppestedet til terminaler A, B og c og lidt mere til terminal D.Planlægge for bussen nr. 3.

De fleste Eurolines internationale bus linjer har et "on-demand" stop i Tallinn havn – foran terminaler a og D, også nogle bus linjer fra byen Pärnu (venligst Spørg for den "Tallinn havn" når der reserveres en billet).

At tage en taxa

Taxiholdepladser er placeret lige foran terminalerne b og D.

Vælg en klart afmærket taxa.Henhold til estisk lovgivning taxier er forpligtet til at offentliggøre deres fulde prislisten passagerens side af vinduet og alle kunder er tilladt at vælge hvilken taxa, de foretrækker, uanset deres holdning på linjen.

Udendørs sider af samme sag i Estland

Dækker store bidder af Estland, skove, danner træbevoksede enge og under værdsat mosen baggrund for mange aktiviteter.Vandreture over træbevoksede trails, kan horse riding langs kystlinje og Kano over oversvømmede skove sammenkæde du antikke ørkenen.Der er også store bird-watching, cross-country Skiløb i vinter og svømning i krystalklar søer og floder i sommeren.Alt dette gør en nice optakt til en sauna, en af de nationale fritidsaktiviteter.

Estland

Estland er en baltiske stat i det nordøstlige Europa.Det har landgrænser med Letland og Rusland.Med en kystlinje på Østersøen og Bugt, Estland har også søgrænser med Finland og Sverige.

Estland  er en baltiske perle tilbyder besøgende mulighed for at se en tidligere sovjetiske besatte land, der er nu en del af den Europæiske Union.Spor af den sovjetiske æra er der stadig ses — f.eks.Paldiski, en øde sovjetiske hær base der engang tænkeforbud til esterne selv, var kan let besøges på en dages tur fra hovedstaden, Tallinn.

Tallinn er den primære færge havn. IT middelalderlige gamle bydel blev bygget af tyskerne i middelalderen og i storslåede tilstand, med den middelalderlige by vægge og tårne næsten helt intakt og det satser som et af Europas bedste middelalderlige gamle byer.

Færger til Estland drives af Tallink, Viking Line og Eckerö linjen.Helsinki port i Finland er 80 km fra Tallinn, og det tager mindre end 2 timer på en færge.Stockholm porte i Sverige er 380 km fra Tallinn og båd rejser en gang om dagen i begge retninger (du tilbringer natten på havet).


Klik her
til book en færge til Estland 


Kort over Estland og Tallin færge ruter

 


Bedst rådighed Tallinn, Estland færger billet pris gurantee

Bedste Estland færger billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Tallinn, Estland-færger-billet pris og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Den pris, vi citerer for dine valgte Estland færger til eller fra Tallin fra Helsinki, Skt. Petersborg, Stockholm og Mariehamn, onboard indkvartering og koeretoejstypen er alt, hvad du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Tallinn, Estland færger billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere Tallinn, Estland færger billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Estland Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved ferryto.dk Du er i stand til at opnå levende Tallinn, Estland færger billetpriser, skal du kontrollere tilgængeligheden og bog Estland Ferries bil og passager færgen billetter til Tallin fra Helsinki, Skt. Petersborg, Stockholm og Mariehamn på vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder med Estland Ferries til over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her