Øen Elba færger

Øen Elba færger passager- og bilfærge billetter

Elba ø færger billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger til Elba Ø færger sejler til og fra Elba Ø-færgen havnene i Piombino, Porto Ferraio og Rio Marina.

Booking øen Elba færger billetter har aldrig været nemmere, sammenligne alle Elba Ø færger priser i realtid og bestille de billigst tilgængelige Elba Ø færger billetter til og fra øen Elba færge havnene i Piombino, Porto Ferraio og Rio Marina online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Rejser med Elba Ø færger er en hurtig, let og stress fri måde at få der og tilbage igen.Bestille dine billige Elba Ø færger billetter til og fra øen Elba færgen havnene i Piombino, Porto Ferraio og Rio Marina online og nyd flere valgmuligheder og fleksibilitet.

Med de seneste Elba Ø færger passage oplysninger og tidsplaner for alle sejladser til og fra øen Elba færge havne Piombino, Porto Ferraio og Rio Marina herunder oplysninger om portene, der færge og nyttig turistinformation om destinationerne hjælper vores detaljerede rute og city kort du afbilde din Elba Ø Ferries-færge rejse.

Hvis rejser til Elba øen færge havne i Piombino, Porto Ferraio og Rio Marina derefter bog en færge passage med Elba Ø færger og nå frem til din destination opdateres, afslappet og glad.

Elba ø færger tilbyder fantastisk billetpriser til og fra øen Elba færgen havnene i Piombino, Porto Ferraio og Rio Marina færge porte.

Sammenlign bog og betale mindre til Elba Ø færger billetter til og fra den øen Elba færge porte Piombino, Porto Ferraio og Rio Marina ved www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Øen Elba færge
Billet priser & reservationer


Bog øen Elba færger billetter
til og fra havne-færge øen Elba Piombino pris Porto Ferraio og Rio Marina online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige færge billet til at sejle med Corsica Ferries, Moby linje eller Toremar færger.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Elba Ø færger rute, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Elba Ø færger billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.

Mere om øen Elba

Øen Elba er kun 10 km fra det italienske fastland og er den største af øerne i øgruppen toscanske, og den tredje største af de italienske øer.Dens især milde klima, mangfoldigheden af dets 147 km kyststrækning og majestætiske skønhed af Monte Capanne bjergene (1,019 m højde) har gjort det et internationalt berømt turist Center.

Elba har profiteret fra komfort og værktøjer leveres af teknologi og civilisation uden at kompromittere dets naturlige kulturarv, landskab, havet og kyster, bjergene og skovene.Det har ikke tilladt dets meget gamle hamlets at blive forkælet eller toldmyndighederne sine tusinder af års civilisation skal destrueres.

I indstillingen af et krystallinsk hav og sandstrande, grønne kløfter og hemmelige eller sheer rock ansigter er øen rig på behagelige overraskelser.Der findes lyssky skove, flad landskabet og solen-tordenskyl felter hvor agave og prickly pærer regere supreme.Der er også de små landsbyer ved havet, som ofte stadig administrerer at bevare deres antikke anvendelse som tilflugtssteder for fiskerne, og dem, skomagerens i bjergene, som minder om pirat raids fra en fjern fortid.

Øen Elba Holiday Resort

Skov til de skjulte hemmeligheder, hvis de højere woods, vegetationen på Elba er generøs farve, parfume og nuancer af lys fra række blomstrende dyreliv i Middelhavet.Svampe, bark, blomster og kastanjer er let at finde, og den ideelle levesteder for dyr på øen kan let udforskes.Eller man kan blot nyde ren luft og majestætiske skønhed som naturen har så generøst givet til øen, måske efter en smag af det lokale køkken, som blander maritim traditioner og typisk toskansk skikke.

Fri klatring på Elba tillader besøgende at teste deres evne som bjergbestigere rock ansigter på Fetovaia og Capo Sant'Andrea.

Øen Elba har mange overraskelser i lageret for elskere af fri klatring.På de store vestlige forbjerg, hvor er de højeste bjerge på Elba findes, er klatring muligt på Ruteangivelse præget af FASI (den italienske fri klatring Association) instruktører.Bag Sant'Andrea tårne Monte Capanne over alle de andre bjerge på Elba, i en højde på 1,019 meter.Mod Pomonte, kan stadig på troppen af gruppen Capanne, Monte di Cote (900 m) ses.Mod Marciana indeholder Monte Giove (855 m), med dens klipper og deres bizar formularer, en af de mest spektakulære landskaber på øen.

Selv rock ansigter på Sant'Andrea kan være klatrede.Dog bør indhentes oplysninger før planlægning en stigning, som der er nogle perioder af året når denne form for aktivitet er forbudt at undgå at forstyrre fuglene indlejring der.

Mountain Biking omkring øen Elba er fremragende, og har altid været et af foretrukne destination for bjerg motorcyklister.Komplekse netværket af stofskifteveje dækker antikke meddelelse vejene på øerne og i mange år har været en slags templet til bjerg motorcyklister, til det punkt, at professionelle bjerg motorcyklister har konkurreret til VM her.

Man behøver ikke at være en stor professionel mountain biker at ride i toscanske øhav National Park, omgivet af natur.Mange af de overførselsveje passer til cykler er også beregnet til uerfarne motorcyklister.Hvis du vil forbedre din mountain biking under din ferie, der findes mange kvalificerede centre på øen leverer kurser og guidede udflugter.

Hvis du foretrækker stadig den kære gamle "racing" racercykel, kan du emulere dine helte ved at deltage i Tour Elba.Efter flyafgang fra Sant'Andrea, går ruten går i retning Patresi, Chiessi og Fetovaia, for at nå Marina di Campo, derefter fortsætter mod øst, passerer alle de mest berømte steder på kysten (Porto Azzurro, Rio nell'Elba, Volterraio, Portoferraio). Opstigning til Marciana er den sidste, før afstamning fører tilbage ned til Sant'Andrea.

Hav kajakroning  på Elba kombinerer glæden ved opdagelse og udforskning med afslappende og sundt fysisk aktivitet.Glidende langs overfladen af vandet i en kajak: kan de forestille Dem en bedre måde at opdage de mange skjulte overraskelser fra den nordvestlige kyst Elba?

Kajaksejlads lemper sindet og styrker muskler.Der er dem, der optager denne sport mediterer i ensomhed og dem, der ser det som en ordentlig sport.Uanset hvad din motivation, intet i verden kan levere den tætte og personlige kontakt med naturen, at disse gamle fartøjer kan.Udflugter er tilgængelige på Elba med bistand fra kvalificerede instruktører, som vil hjælpe dig til perfekt navigation og Roning teknikker hånd i hånd med naturen, i en af de smukkeste strækninger kystsikring i det toscanske øhav.Hvis du ikke har bragt dine egne kajak, er der ingen problemer: Du kan hyre en på stranden ved Sant'Andrea for et par euro.

Færge rejse til Elba i bil, indleder til Piombino Marine, hvor to selskaber navigation (Toremar og Moby Lines) give færge tjenester til porte Portoferraio, blå Port og Marine floden.En hurtig forbindelse gennem hydrofoilbåd findes også, for enkelt stikord transport, end i enkelt 20 minutter af det fangsterne op kabel, Marine brøkdel af floden, fortsætter derefter til Portoferraio, hvor det ankommer efter andre 15 minutters navigation.

Båd ture omkring Elba

Uspoleret bugte, strande, der er forladt selv i sommermånederne, vegetationen voksende blandt de imponerende klipper næsten ned til vandkanten.Udforske kyst Elba i både nær Capo Sant'Andrea, eller endnu længere væk, for at nå vil øen Capraia, forsigtigt dig ved swell af vandet, berige din ferie med uforglemmelige forslag og synspunkter.Det vil også give mulighed for dem, der ønsker at gå Snorkling og Dykning.

Den fuldstændige omsejling af øen, gjort i hurtig bådene, varer en hel dag og omfatter et stop til frokost i en typisk øen restaurant.Rejseruten omfatter talrige eksklusive lokaliteter, herunder Enfola, smukke stranden ved Forno og Calanova, med sin smukke strand af hvide småsten.Mere livlige og verdslige steder er også naturligvis besøgte, herunder Porto Azzurro, Portoferraio og Marina di Campo, hvor man kan shoppe eller besøge steder af kulturel interesse.

Øen Elba

Øen Elba er den største resterende strækning af jord fra den antikke tarmkanal, der en gang forbundet den italienske Halvø til Korsika.Den nordlige kyst står over for det liguriske hav; den østlige kyst Piombino kanal; den sydlige kyst det Tyrrhenske hav; mens Corsica kanalen opdeler den vestlige spids af øen fra nabolandet Korsika.

Øen Elba er en ø af Tyrrhenske hav, 20 km fra den kystby by Piombino.Det er den største ø i øgruppen toscanske.Elba og øvrige øer (Gorgona, Capraia, Pianosa, Montecristo, Giglio og Giannutri) toscanske øer er beskyttet i National Park i det toscanske øhav.

Øen Elba er inddelt i otte kommuner, alle Afferente til provinsen Livorno: den vigtigste er Portoferraio, den andre Campo i Elba, Capoliveri, Marciana, Marciana, Porto Azure, Rio Marina og Rio i Elba, for i alt ca. 30 sømil livings, at stige betydeligt i løbet af sommeren.

Klimaet af øen præsenterer hovedsagelig Middelhavsområdet funktioner, gjort undtagelse for bjerghytter hvor vintrene Stræk ud til at være moderat kolde.Nedbøren er koncentreret i kritik perioden, og resultatet skal nok tilbageholdende.

Klik her til book øen Elba færger  Øen Elba færge rute kort

 


Bedst rådighed Elba Ø færger billet pris gurantee

Bedste øen Elba færger billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Elba Ø færger billetprisen og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Den pris, vi citerer for dine valgte Elba Ø færger til eller fra øen Elba færge havne af Piombino, Porto Ferraio og Rio Marina, onboard indkvartering og køretøjstypen er alt, hvad du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Elba Ø færger billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere Elba Ø færger billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Elba Ø færger customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved ferryto.dk er du i stand til at opnå levende Elba Ø færger billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog Elba Ø færger bil og passager-færge billetter til og fra den øen Elba færgen havnene i Piombino, Porto Ferraio og Rio Marina på vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder med Elba Ø færger til over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her