Dodekanesiske øer færger

Dodekanesiske øer færger passager- og bilfærge billetter

Dodekanesiske øer Ferries billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger for Dodekanesiske øer Ferries sejler til og fra de græske øer Astypalea, Chios, Kalymnos, Kastelorizo, Kos, Leros, Lesvos/Sigri, Nisyros, Paros, Patmos, Piræus, Rhodes, Samos/Karlovassi, Thessaloniki og Tilos.

Booking Dodekanesiske øer færger billetter har aldrig været nemmere, sammenligne alle Dodekanesiske øer Ferries priser i realtid og bestille de billigst tilgængelige Dodekanesiske øer Ferries billetter til og fra de græske øer Astypalea, Chios, Kalymnos, Kastelorizo, Kos, Leros, Lesvos/Sigri, Nisyros, Paros, Patmos, Piræus, Rhodes, Samos/Karlovassi, Thessaloniki og Tilos online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Rejser med Dodekanesiske øer Ferries er en hurtig, let og stress fri måde at få der og tilbage igen.Bestille dine billige Dodekanesiske øer Ferries billetter til og fra de græske øer af Astypalea, Chios, Kalymnos, Kastelorizo, Kos, Leros, Lesvos/Sigri, Nisyros, Paros, Patmos, Piræus, Rhodes, Samos/Karlovassi, Thessaloniki og Tilos online og nyd flere valgmuligheder og fleksibilitet.

Med de seneste Dodekanesiske øer Ferries passage oplysninger og tidsplaner for alle sejladser til og fra de græske øer af Astypalea, Chios, Kalymnos, Kastelorizo, Kos, Leros, Lesvos/Sigri, Nisyros, Paros, Patmos, Piræus, Rhodes, Samos/Karlovassi, Thessaloniki og Tilos herunder oplysninger om portene, der færge og nyttig turistinformation om destinationerne hjælper vores detaljerede rute og city kort du afbilde din Dodekanesiske øer Ferries-færge rejse.

Rejser til de græske øer af Astypalea, Chios, Kalymnos, Kastelorizo, Kos, Leros, Lesvos/Sigri, Nisyros, Paros, Patmos, Piræus, Rhodes, Samos/Karlovassi, Thessaloniki og Tilos derefter, bog en færge passage med Dodekanesiske øer Ferries og nå frem til din destination opdateres, afslappet og glad.

Dodekanesiske øer Ferries tilbyder fantastisk billetpriser til og fra de græske øer af Astypalea, Chios, Kalymnos, Kastelorizo, Kos, Leros, Lesvos/Sigri, Nisyros, Paros, Patmos, Piræus, Rhodes, Samos/Karlovassi, Thessaloniki og Tilos færgen porte.

Sammenlign bog og betale mindre for Dodekanesiske øer Ferries billetter til og fra de græske øer af Astypalea, Chios, Kalymnos, Kastelorizo, Kos, Leros, Lesvos/Sigri, Nisyros, Paros, Patmos, Piræus, Rhodes, Samos/Karlovassi, Thessaloniki og Tilos på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Dodekanesiske øer færge
Billet priser & reservationer


Bog Dodekanesiske øer færger billetter
til og fra de græske øer af Astypalea, Chios, Kalymnos, Kastelorizo, Kos, Leros, Lesvos/Sigri, Nisyros, Paros, Patmos, Piræus, Rhodes, Samos/Karlovassi færgen Thessaloniki og Tilos online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige billetprisen.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Dodekanesiske øer Ferries rute, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Dodekanesiske øer Ferries billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.

 

Mere om de Dodekanesiske øer 

Dodekaneserne , eller Dodecanisos, er navnet på øen komplekse i det nordøstlige Ægæiske Hav.De er beliggende mellem øerne Kreta, Kykladerne, lkarias, Samos og Lilleasien seaboard.

Rhodes er den største ø og kapital af de komplekse Dodekanesiske øer og er berømt som øen i solen, havet og sandet, det ideelle sted for ferier.Det er den tredjestørste græsk ø og officielt, det mest solrige sted i Europa.

Rhodes er blandt det fineste, ikke kun i Grækenland, men i hele Middelhavsområdet.Det er beliggende på øens nordligste punkt og omgivet af hav på øst og vest.Rhodos (Rhodos græsk) kombinerer den kosmopolitiske karakter af en moderne by med den maleriske af den middelalderlige by, som giver indtryk af have været uberørt af tidens gang.

Booking en færge til, i eller fra Dodekaneserne kunne ikke være nemmere.Du kan enten bruge formen Reservation øverst venstre hjørne af siden.Eller hvis du kan se en pris du gerne til venstre, Vælg blot antallet passagerer, og klik på gå.

Dodekanesiske øer færgen Harbour

Agathonisi 
Agathonisi er nord de fleste islet af Dodekaneserne ø kompleks med en ret imponerende kystnære konfiguration og mange smukke vindstille pladser.

Astipalea (Astypalia)
Astypalea, kaldes Ichthyoessa (øen fisk) af gådefulde for sin rige fiskeri, ligner to øer er forbundet via en fysisk bro.

Halki (Chalki) 
Halki ligner en del af Rhodes minus den store strøm af turismen.En bjergrigt ø, det er ideelt for dem, der ønsker en fredelig ferie.

Kalimnos (Kalymnos) 
Denne ø af golde rock, gyldne strande og små grønne dale skylder sin berømte svamp antalfiskere dets berømmelse.

Karpathos 
Denne aflange ø, tredjestørste i Dodekaneserne, besidder uforlignelige naturlige skønheder og traditioner nidkært bevogtet af dets indbyggere.

Kassos
Dette er den sydlige ende af Dodekaneserne, som hvis det var at opfylde Crete ved sejler ud i Carpathian havet.

Kastelorizo (Megisti) 
Denne lille, men heroiske ø til den østlige ende af det Ægæiske Hav, ydre linket til vidunderlig Dodekaneserne kæden, bruges til at hedde siden antikken, Megisti (= maxima). 

Kos 

Denne ø har givet verden Hippokrates, far til medicin; Det ligner en enorm flydende haven.Byen er bygget langs en bred bugt og fangster øjet fra det allerførste øjeblik.

Leros 
Et generelt bjergrigt ø med dyb pladser ofte fulde af bevoksning maleriske dale og dented kyster.

Lipsi 
Dette er en lille charmerende ø med storslåede strande og maleriske Taverner betjener friske fisk og lokale vin.

Nissiros 
Vi nærmer os Nissiros med båd vi kan ikke undlade at være dybt imponeret over det billede, der tegner sig for øjnene: perfekt hvide huse, tæt bevoksning og farver af vulkansk jord.

Patmos 
Kaldt Jerusalem af det Ægæiske Hav, er Patmos øen af asketiske nøjsomhed.Det er lavet af rock og pladser og omgivet af måge-øerne.

SiMI (Symi) 
Dette er hovedsagelig en klippeø, bortset fra dens sydlige del, som er dækket med pines, morbær og frugt-forsynet med træer.

Tilos
Dette er en ø med fantastiske sandstrande, fuld af fjedre og streams og Genoan tårne.Turister er stadig få.

Dodekanesiske øer

Dodekaneserne er en gruppe af græske øer i det Ægæiske hav syd øst.

Navnet Dodekaneserne betyder 12 øer, men i virkeligheden der er flere af 163 øer, de fleste af dem mikroskopisk af hvilke kun 26 er beboet.

Beliggende på det mest østlige del af Grækenland, ved Europas grænser.Du vil her finde en fantastisk blanding af arkitektoniske stilarter af østlige og vestlige kulturer.Næsten alle øen har sin klassisk forbliver, dens Crusaders’ slot og dens traditionelle landsbyer.

Nogle af disse græske øer er placeret på grænsen til Tyrkiet.De har alt at tilbyde besøgende: hvidkalkede huse, smukke strande med crystal waters, charmerende landsbyer, spændende natteliv.

Den samlede befolkning af præfekturet af Dodekaneserne når 190,071 indbyggere og har et areal på 2579.275 kvadrat kilometer.Der er færge havne i mange af de Dodekanesiske øer ligesom i Rhodes, Kos, Kalymnos, Leros, Karpathos og Kasos.

Fra maj 2012 vil Dodecanissos Seaways planlægge, nyerhvervede små færgen, Panagia Skiadeni, på ruten fra Rhodos til Marmaris, Tyrkiet.I første omgang skibet, der kan transportere 115 biler og op til 700 passagerer, vil dække denne rute en gang om ugen, men der er planer om at udvide tjenesten.

Dodekanesiske øer færgen ruter


Bedst rådighed Dodekanesiske øer Ferries billet pris gurantee

Bedste Dodekanesiske øer færger billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Dodekanesiske øer Ferries billetprisen og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer til dit valgte Dodekanesiske øer færger til eller fra de græske øer af Astypalea, Chios, Kalymnos, Kastelorizo, Kos, Leros, Lesvos/Sigri, Nisyros, Paros, Patmos, Piræus, Rhodes, Samos/Karlovassi, Thessaloniki og Tilos, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Dodekanesiske øer Ferries billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere Dodekanesiske øer Ferries billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Dodekanesiske øer Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved ferryto.dk er du i stand til at opnå levende Dodekanesiske øer Ferries billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog Dodekanesiske øer Ferries bil og passager færgen billetter til og fra de græske øer af Astypalea, Chios, Kalymnos, Kastelorizo, Kos, Leros, Lesvos/Sigri, Nisyros, Paros, Patmos, Piræus, Rhodes, Samos/Karlovassi, Thessaloniki og Tilos på vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder med Dodekanesiske øer Ferries til over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her