Kroatien færger

Kroatien færger passager og bil færge billetter

Kroatien Ferries billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger for Kroatien Ferries sejler til og fra de kroatiske færge havne i Split, Stari Grad, Hvar, Dubrovnik, Mali Losinj, Parenzo, Pula, Rabac, Rovinji og Zadar.

Booking Kroatien Ferries billetter har aldrig været nemmere, sammenligne alle Kroatien Ferries priser i realtid og bog billigst tilgængelige Kroatien Ferries billetter til og fra de kroatiske færge havne i Split, Stari Grad, Hvar, Dubrovnik, Mali Losinj, Parenzo, Pula, Rabac, Rovinji og Zadar online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Rejser med Kroatien Ferries er en hurtig, let og stress fri måde at få der og tilbage igen.Bestille dine billige Kroatien Ferries billetter til og fra den kroatiske færge havnene i Split, Stari Grad, Hvar, Dubrovnik, Mali Losinj, Parenzo, Pula, Rabac, Rovinji og Zadar online og nyd flere valgmuligheder og fleksibilitet.

Med de seneste Kroatien Ferries passage oplysninger og tidsplaner for alle sejladser til og fra de kroatiske færge havne i Split, Stari Grad, Hvar, Dubrovnik, Mali Losinj, Parenzo, Pula, Rabac, Rovinji og Zadar herunder oplysninger om portene, der færge og nyttig turistinformation om destinationerne hjælper vores detaljerede rute og city kort du afbilde din Kroatien Ferries-færge rejse.

Rejser til de kroatiske færge porte Split, Stari Grad, Hvar, Dubrovnik, Mali Losinj, Parenzo, Pula, Rabac, Rovinji Zadar derefter bog en færge passage med Kroatien Ferries og nå frem til din destination opdateres, afslappet og glad.

Kroatien Ferries tilbyder fantastisk billetpriser til og fra de kroatiske færge havne i Split, Stari Grad, Hvar, Dubrovnik, Mali Losinj, Parenzo, Pula, Rabac, Rovinji og Zadar færgen porte.

Sammenligne, bog og betale mindre for Kroatien Ferries billetter til og fra den kroatiske færge porte af Split, Stari Grad, Hvar, Dubrovnik, Mali Losinj, Parenzo, Pula, Rabac, Rovinji og Zadar ved www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Kroatien færge
Billet priser & reservationer


Bog Kroatien Ferries billetter
til og fra de kroatiske færge havne i Split, Stari Grad, Hvar, Dubrovnik, Mali Losinj, Parenzo, Pula, Rabac, Rovinji og Zadar online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris sejlede med Venezia linjer, Trieste linjer, Emilia Romagna linjer, går, blå linje Hurtigbåde og Termoli Jet færgen linjer.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Kroatien Ferries rute, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Kroatien Ferries billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.

 

Mere om Kroatien

Kroatiens dalmatiske øer betragtes bredt blandt verdens mest fantastiske øgrupper.Conde Nast Traveler har endda rangeret Hvar blandt de øverste ti mest smukke øer.Deres strategiske placering har henledt imperier – fra grækerne og romerne habsburgerne og osmannerne.Den venetianske flåde klaret en gang en fordring her, som gjorde Napoleon.

Men virkelig hvem kan bebrejde nogen coveting disse juveler?Liv sinker her, og din største beslutning er som tå dyppes i Adriaterhavet farvande først.En smag af en århundreder gamle arv, gennemlæse bropillerne af en gamle verden fiskerleje.Karakter elskende kan kyst forbi felter rosmarin og lavendel, med dramatiske kystnære visninger.Historie buffs kan gennemse middelalderlige Nerezisca eller udforske Skrip, en gammel landsby datering til førromersk gange – både på Brac.Eller drysse i den rustikke, traditionelle bjerg landsbyen Pitve på Hvar.

Nationale stolthed – for historie og kulturarv – er unbreakable her.Selv efter den civile stridigheder af halvfemserne inspirerer kroatiske modstandsdygtighed og åbenhed besøgende at omfavne enhver nuance af deres varme kultur.

Kroatien Dalmation øer

Selv disse dalmatiske øer synes robust: en blomstermotiver overflod fremgår af knaphed.På disse overse primært karst, hvid-sten landskaber, skove af stedsegrønne og holm oak havet.Og selvom frugtbare jord er sparse og søer og floder vanskeligt at finde, underwater fjedre (og robuste vand bevarelse bestræbelser) foder en rig afgrøde i oliven og frugt.Vinmarker trives også her og producerer mindeværdige whites sådanne som Kina og olivenfrugter reds ligesom Plavac... perfekt til at ledsage gryderedder, goulashes og alle slags skaldyr – fra blæksprutte til blæksprutter.

Positionering sig selv som «den nye Riviera», er Kroatien turismen et af de hotteste nye europæiske tendenser, tilbyder en rig kultur, antikke bjergomgivne slette byer og slotte, frodige bjerge, blændende strande med 1.000 øer til at besøge, klassiske solrige middelhavsklima, behagelige og relativt unspoilt mennesker, god skaldyr, vine og alle til en lav pris sammenlignet med de fleste af Europa.

Kroatiens kyst og øer tilbyde nogle gode strande, de fleste former for vandsport spænder fra svømning eller skinny dypning thru scuba Dykning, windsurfing og sejler.

Vandrere, karakter elskere og bjergbestigere har bred ørkenen muligheder i Velebit området som omfatter Paklenica Nationalpark, canyons Velika, Mala Paklenicathe og UNESCO verdens naturlige arv websted af Plitvice søer, med dens 16 turkis søer, talrige vandfald og spektakulære karst [figurer og huler, men ikke toppe!] landskab.

Kroatien har også ti natur Parks, mindre og mere individuelle end nationalparker, i hele landet som Biokovo Mountain, Papuk Mountain og området enestående dyreliv i Kopacki Rit, nær Osijek, er værd at besøge..

Kroatien er også et fint Cykling land med talrige cykel ruter og let huslejer.Der er mange bjergområder mountainbike tur specialister der organiserer både lange og korte ture rundt om i landet på de bedste ruter.

Mad og vin

Kroatiske køkken varierer fra regionen, men kystområdet har historisk været påvirket af grækerne, romerne og Balkan retter, men i dag er domineret af Middelhavsområdet stilarter, især italienske, med fremragende pizzaer og friske skaldyr.Inde i landet har flere af en typisk tunge ungarsk, wienerne eller tyrkisk smag, krydret kød retter serveret med stege kartofler eller bages nudler, tunge suppe og forskellige hjemmelavede ost.

Kroatiske vin er endnu ikke verdensklasse, men kommer pænt.Rødvin som Kastelet, Babic, Plavac og Istrien Merlot, er værd at forsøge.Prosek traditionelle ørkenen vin og spiritus fremstillet af blommer Sljivovica brandy er velkendte.

Turisme

Med 10 millioner besøgende om året i øjeblikket [2.7 millioner besøgende i juli 2011 alene], Kroatien lider under mangel på faciliteter i spidsbelastningsperioder - trods sin hurtige udvikling turist infrastruktur, så bog nødvendigheder godt fremad.

Desuden se nogle kortsigtet locals turisten boom som en chance for at fleece enhver naive turist inden forstå interval, så behandle Kroatien som den tredje verden så vidt angår penge, kontrollere styklister omhyggeligt og forhandle taxier og andre tjenester med omhu.

Kroatien

Kroatien har en forbløffende 5,835 km kyststrækning, 4,057 km som tilhører øer, klipper og koralrev.Der er 1,185 øer i Adriaterhavet, men kun omkring 50 er befolket.Den største ø er Krk (nær Rijeka), som har et areal på 462 firkantet km, mens landets anden velkendt øer omfatter Hvar, Brac, Korcula og Pag.

Kroatien har været uafhængige for kun to årtier og aktier grænser med Slovenien, Ungarn, Serbien, Bosnien & Hercegovina og Montenegro, mens overfor Italien på tværs af Adriaterhavet.

Der er i øjeblikket kun passager-færge tjenester fra Italien til Kroatien.Tjenester fra andre europæiske land er planlagte, men endnu ikke aktivt.

Du kan tage færger (eller katamaraner) til Kroatien fra havne i Venedig, Ravenna, Cesenatico, Rimini, Pesaro, Ancona, Termoli eller Bari - hvilken port du rejser fra afhænger af din destinatio i Kroatien.Vær så venlig Klik her til henviser til færgen pris afkrydsningsfeltet motoren nedenfor for alle rute indstillinger.

Kort over Kroatien færge ruter


Bedst rådighed Kroatien Ferries billet pris gurantee

Bedste Kroatien færger billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Kroatien Ferries billetprisen og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer til dit valgte Kroatien færger til eller fra de kroatiske færge havne i Split, Stari Grad, Hvar, Dubrovnik, Mali Losinj, Parenzo, Pula, Rabac, Rovinji og Zadar, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Kroatien Ferries billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere Kroatien Ferries billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Kroatien Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved ferryto.dk er du i stand til at opnå levende Kroatien Ferries billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog Kroatien Ferries bil og passager færgen billetter til og fra de kroatiske færge havne i Split, Stari Grad, Hvar, Dubrovnik, Mali Losinj, Parenzo, Pula, Rabac, Rovinji og Zadar til vores lavest tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder med Kroatien Ferries til over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her