Crete færger

Crete færger passager- og bilfærge billetter

Kreta Ferries billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger til Kreta Ferries sejler til og fra Crete havne af Antikythira, Chania, Gytheion, Heraklion, Kissamos, Piræus, Rethimno, Kalamata, Kithira eller Piræus.

Booking Kreta Ferries billetter har aldrig været nemmere, sammenligne alle Kreta Ferries priser i realtid og bestille de billigst tilgængelige Kreta Ferries billetter til og fra Crete havne af Antikythira, Chania, Gytheion, Heraklion, Kissamos, Piræus, Rethimno, Kalamata, Kithira eller Piræus online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Rejser Kreta Ferries er en hurtig, let og stress fri måde at få der og tilbage igen.Bestille dine billige Kreta Ferries billetter til og fra Crete havne i Antikythira, Chania, Gytheion, Heraklion, Kissamos, Piræus, Rethimno, Kalamata, Kithira eller Piræus online og nyd flere valgmuligheder og fleksibilitet.

Med de seneste Kreta Ferries passage oplysninger og tidsplaner for alle sejladser til og fra Crete havne i Antikythira, Chania, Gytheion, Heraklion, Kissamos, Piræus, Rethimno, Kalamata, Kithira eller Piræus herunder oplysninger om portene, der færge og nyttig turistinformation om destinationerne hjælper vores detaljerede rute og city kort du afbilde din Kreta Ferries-færge rejse.

Hvis rejser til Kreta havne i Antikythira, Chania, Gytheion, Heraklion, Kissamos, Piræus, Rethimno, Kalamata, Kithira eller Piræus derefter bog en færge passage med Kreta Ferries og nå frem til din destination opdateres, afslappet og glad.

Kreta Ferries tilbyder fantastisk billetpriser til og fra Crete havne af Antikythira, Chania, Gytheion, Heraklion, Kissamos, Piræus, Rethimno, Kalamata, Kithira eller Piræus færge porte.

Sammenlign bog og betale mindre til Kreta Ferries billetter til og fra Crete porte af Antikythira, Chania, Gytheion, Heraklion, Kissamos, Piræus, Rethimno, Kalamata, Kithira eller Piræus ved www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Crete færge
Billet priser & reservationer


Bog Kreta Ferries billetter
til og fra Crete havne af Antikythira, Chania, Gytheion, Heraklion, Kissamos, Piræus, Rethimno, Kalamata, Kithira eller Piræus online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris til at sejle med ANEK Lines Blue Star Ferries, LANE Sea Lines og Minoan Lines færger.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Kreta Ferries rute, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Kreta Ferries billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.

 

Mere om Crete 

Crete! , tusindvis af maleriske landsbyer, betagende sceneri, uendelige sandstrande, 300 dage med solskin om året, varieret landskab, lækre og berømte lokale køkken, unikke flora, storslåede Slugters, middelalderlige byer, om indførelse af bjerge, venlige og gæstfri mennesker, en unik kultur og en glorværdig fortid.Crete er et sted, du ikke ønsker at gå glip af... 

Heraklion er den største by på Kreta (og femte i Grækenland) med en befolkning overstiger 120000.Det koncentrerer sig størstedelen af den økonomiske aktivitet af øen, og er det vigtigste indførselssted til Kreta for størstedelen af besøgende og råvarer.

Iraklion (også translittereret som Heraklion eller Herakleion) er den største bykerne i Kreta og hovedstad i regionen og økonomiske centrum af øen.Befolkningen i Heraklion kommune er i øjeblikket ca. 150.000 mennesker.Det er en meget dynamisk og kosmopolitisk by, særligt i sommerperioden når tusindvis af besøgende kan være set shopping i markedet eller besøger museer og andre steder af interesse.

Kreta færge porte

Réthymnon er hovedstaden i præfekturet af samme navn, og det er bygget mellem to andre store byer af Kreta.I øst er Iraklion og mod vest ligger Chania.Réthymnon ligger langs den nordlige kyst, have mod øst en af de største sand strande på Kreta og i vest en rocky kystlinje, der slutter til en anden store sandstrand.Réthymnon er administrations-, kommunikation og kommercielle centrum for præfekturet med ca. 25.000 indbyggere.I dag byens vigtigste indkomst er fra turisme, mange nye faciliteter har opbygget i sidste 20 år.Landbrug er også bemærkelsesværdig, især for olivenolie og andre middelhavsprodukter.

Chania  (Chania) er hovedstaden i præfekturet af samme navn og den næststørste by i Kreta, med et indbyggertal på 60.000 indbyggere.Det ligger (koordinater 35 ° 31' N 24 ° 1' E) langs den nordlige kyst af øen, cirka 55 km vest for Rethymno og 140 km vest for Iraklion (Heraklion). Chanias gamle bydel betragtes (selvom det blev stærkt bombet af tyskerne under anden VERDENSKRIG) som Cretes smukkeste urban district, især venetianske havnen med sine 1500-tallet fyr og moskeen af Janissaries ("Giali Tzamissi", bygget 1600-tallet). Mange af de gamle bygninger er blevet gendannet som hoteller, restauranter, butikker og barer, gøre den gamle by et livlige og farverige sted, især i perioden, turist.

Agios Nikólaos , med 9.500 indbyggere, er hovedstaden i Lassithi provinsen om Kreta.Den er opbygget omkring en maleriske sø i nord-vestlige side af Mirabello bugten, største bugten på Kreta.Større administrative, kulturelle og kommunikationscenter, Agios Nikolaos er en af de mest udviklede turistområder, ikke kun på Kreta men i Grækenland i almindelighed.Takket være de smukke kyster, de store seværdigheder og kosmopolitisk liv, er denne livlige by vært hvert år tusindvis af besøgende uden at miste én bit af dets ro og traditionel gæstfrihed.

Ierápetra , den sydligste by Kreta, kombinerer en strålende fortid med en gave af økonomisk vækst og udvidelse.Temperatur falder sjældent under 12 ° C, og den gennemsnitlige årlige temperatur er 20 ° C, det er også den mest solrige og hotteste region i Grækenland.Det har en lang sandstrand og ren blå hav, en maleriske port med slottet "Kales", et arkæologisk Museum og mange flere attraktioner.Besøgende vil finde en bred vifte af indkvartering faciliteter og masser af interessante ting at gøre, og se i byen og det bredere område samt.

Paleochora , Perlen i det libyske hav!Paleochora (befolkning ~ 1500) er omgivet af bjerge og er beliggende på spidsen af en halvø.Er en lang sandstrand fringed ved træer og taverner langs den vestlige side.Er resterne af et gamle venetianske (Selino Kasteli) på spidsen af den halvø fort og en marina.På den østlige side ligger den gamle bydel, ferry dock og en lang grusstrand foret med taverner.
Paleochora bliver meget travlt i højsæsonen, men har stadig steder for dem, der ønsker at komme væk fra tilskuerne.Lidt bådene sammenkæder Paleohora med Agia Roumeli, Hora Sfakion og den lille ø Gavdos.

South East Iraklion er et historisk sted med outstanding natural beauty, uspolerede landsbyer og store strande.Byen Ano Viannos er bygget amphitheatrically på de sydlige skråninger af Dikti bjerg 560 m.ovenfor havet i en afstand af 65 km fra Iraklion og 40 km fra Ierapetra.Den bevarer det traditionelle tegn med de smalle asfalterede gader, stenen bygget huse - især de "Plaka' kvartal - den gamle kefeneios med tabeller under planet træer og gamle kirker som Agios Georgios og Agia Pelagia med væg malerier dateres tilbage til 1300-tallet.

... .mere på Crete byer og landsbyer 

Crete

Crete er en af de mest populære destinationer ferie i Grækenland.Det er den største ø i Grækenland og den næststørste i østlige Middelhavet (efter Cypern).

Hvis du ikke har besøgt Crete endnu, kan nu være på tide at komme og opdage denne fascinerende græsk ø.Hvis det henter dit hjerte, rolig, komme tilbage igen næste år og Crete vil bifalde du endnu en gang med sin smilende kretensiske solen.

Klik her til book en færge til Kreta Kort af Kreta

Crete udmærket er staar sevaral tidsplaner færgedrift.Du kan gå fra Pireaus til Heraklion med Minoan Lines til Chania med ANEK linjer eller Hellenic Seaways Ayios Nikolaos og Siteia med LANE linjer.LANE opererer også ruter fra Ayios Nikolaos/Siteia til Rhodes og andre græske øer.

De vigtigste havne på Kreta, der færger komme i er i Heraklion, Chania, Rethymno, Siteia og Kastelli-Kassamos.

Da der ikke er nogen veje langs den sydvestlige kyst findes en færge linje med forbindelser mellem Paleochora, Sougia, Agia Roumeli, Loutro og Hora Sfakion.Der er også en forbindelse med islet Gavdos, Europas sydligste punkt ved Kap Tripiti.

I sommeren er der daglig catmarans (hydrofoils) fra Heraklion til Santorini.Turen tager ca. 2.5 timer.Hellenic Seaways og SeaJets tilbyder disse sejladser.Du kan også gå til Kreta med færge fra Peloponnes/Gytheio og Kithira ø.Denne færge lander på den vestlige del af Kreta, i Kissamos havn.


Bedst rådighed Kreta Ferries billet pris gurantee

Bedste Crete færger billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Kreta Ferries billetprisen og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Den pris, vi citerer for dine valgte Kreta færger til eller fra Crete havne Antikythira, Chania, Gytheion, Heraklion, Kissamos, Piræus, Rethimno, Kalamata, Kithira eller Piræus onboard aptering og køretøjstypen er alt, hvad du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Kreta Ferries billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere Kreta Ferries billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Kreta Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved ferryto.dk er du i stand til at opnå levende Kreta Ferries billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog Kreta Ferries bil og passager færgen billetter til og fra Crete porte af Antikythira, Chania, Gytheion, Heraklion, Kissamos, Piræus, Rethimno, Kalamata, Kithira eller Piræus ved vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder med Kreta Ferries til over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her