Corsica Ferries

Corsica Ferries passager- og bilfærge billetter

Corsica Ferries billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger for Corsica Ferries sejler til og fra Ajaccio, Bastia, Bonifacio, Calvi, Genova, Ile Rousse, Livorno, Marseille, Nice, Porto Torres, Porto Vecchio, Propriano, Santa Teresa, Savona og Toulon.

Booking Corsica Ferries billetter har aldrig været nemmere, sammenligne alle Corsica Ferries priser i realtid og bestille de billigst tilgængelige Corsica Ferries billetter til og fra Ajaccio, Bastia, Bonifacio, Calvi, Genova, Ile Rousse, Livorno, Marseille, Nice, Porto Torres, Porto Vecchio, Propriano, Santa Teresa, Savona og Toulon online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Rejser med Corsica Ferries er en hurtig, let og stress fri måde at få der og tilbage igen.Bestille dine billige Corsica Ferries billetter til og fra Ajaccio, Bastia, Bonifacio, Calvi, Genova, Ile Rousse, Livorno, Marseille, Nice, Porto Torres, Porto Vecchio, Propriano, Santa Teresa, Savona og Toulon online og nyd flere valgmuligheder og fleksibilitet.

Med de seneste Corsica Ferries passage oplysninger og tidsplaner for alle sejladser til og fra Ajaccio, Bastia, Bonifacio, Calvi, Genova, Ile Rousse, Livorno, Marseille, Nice, Porto Torres, Porto Vecchio, Propriano, Santa Teresa, Savona og Toulon herunder oplysninger om portene, der færge og nyttig turistinformation om destinationerne hjælper vores detaljerede rute og city kort du afbilde din Corsica Ferries-færge rejse.

Rejser til Ajaccio, Bastia, Bonifacio, Calvi, Genova, Ile Rousse, Livorno, Marseille, Nice, Porto Torres, Porto Vecchio, Propriano, Santa Teresa, Savona Toulon derefter bog en færge passage med Corsica Ferries og nå frem til din destination opdateres, afslappet og glad.

Corsica Ferries tilbyder fantastisk billetpriser til og fra Ajaccio, Bastia, Bonifacio, Calvi, Genova, Ile Rousse, Livorno, Marseille, Nice, Porto Torres, Porto Vecchio, Propriano, Santa Teresa, Savona og Toulon færgen porte.

Sammenlign bog og betale mindre for Corsica Ferries billetter til og fra Ajaccio, Bastia, Bonifacio, Calvi, Genova, Ile Rousse, Livorno, Marseille, Nice, Porto Torres, Porto Vecchio, Propriano, Santa Teresa, Savona og Toulon på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Corsica færge
Billet priser & reservationer


Bog Corsica Ferries billetter
til og fra Ajaccio, Bastia, Bonifacio, Calvi, Genova, Ile Rousse, Livorno, Marseille, Nice, Porto Torres, Porto Vecchio, Propriano, Santa Teresa, Savona og Toulon online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Corsica Ferries rute, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Corsica Ferries billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.

Mere om Corsica

Corsica er et vidunderligt gådefulde land.Sin tiltrækning ligger i naturen, ikke i artefakt.Det er et rock-hard skrøbelige paradis.Dens digtere og sangere er nærmest afslører sine hemmeligheder.

De vigtigste befolkede og turistmål på Korsika er:-

• Ajaccio - vestlige Korsika
• Aleria - østkysten
• Bastia - nordøstlige Korsika
• Bonifacio - sydlige Korsika
• Calvi - Balagne Region
• Cargese - Balagne Region
• Corte - centrale Korsika
• L'Ile-Rousse - Balagne Region
• Porto - vestlige kyst
• Porto-Vecchio - sydlige Korsika
• Propriano - sydlige Korsika
• Saint-Florent - nordøstlige Korsika
• Sartene - sydlige Korsika

som alle Serviceres af regelmæssige ruteflyvning med passagerer og færger samt et par mindre uafhængige inter-island færgen virksomheder

Corsica færge

Corsica har mange attraktioner.Det er uncommercialised, uspoleret og bjergtagende smukke.Mindre end to timer fra Det Forenede Kongerige, med blide reoler strande, det appellerer til familier på udkig efter en traditionel sommerferie men Korsika har langt større appel takket være sine talrige sportslige muligheder, kulturelle aktiviteter og festivaler og afslappet tempo af liv.

Ajaccio

På vestkysten på Korsika har Ajaccio træ er omfattet bjerge cirkelbevægelser det bagud, og porten og citadelle mod havet på Gulf Ajaccio.Denne kombination betyder, Ajaccio forbliver milde selv under vinter måneden, byen er derfor populær blandt turister i det meste af året rundt.

Den vigtigste centrum af interesse for besøgende er det sekstende århundrede citadel, og regionen blot mod vest og nord for citadellet.Denne region omfatter sted Bonaparte og renæssance katedralen og fortsætter frem til sted Foch lidt mod nord.Bemærk, at det var i denne Domkirke, Cathedrale Notre Dame de la Misericorde, at Bonaparte var døbt (du kan stadig se skrifttypen marmor hvor det skete).

Centrum af Ajaccio er baseret omkring 1500-tallet citadellet (stadig i militær anvendelse, så ikke åbent for offentligheden) og spreder vest og nord for citadellet ind i byen.

Der er et stort antal cafeer, barer og restauranter omkring Ajaccio, og det er i disse, du vil finde den sande by - den tilbagelænet afslappede tilgang til livet, som Ajaccio synes at vedtage så godt.Sted Foch er især et meget populært sted at sidde under shady træer og gøre nogle mennesker ser.

Bastia

Bastia er kommercielle havn administrationsby (de mest betydningsfulde på øen) fundet nord-øst for Korsika, i en fin beliggenhed med højene og Cap Corse bag byen.Der er tre sektioner af særlig interesse for besøgende til Bastia: den gamle bydel, citadellet og gamle havn.

Til den gamle by er det, at du bliver trukket med dens falmede charme, smalle gader og stræder foret med høje, smuldrende bygninger, datering i vid udstrækning fra 1700-tallet, kulminerende i den havn, hvor den oversete bygninger kontrast dramatisk med yachter fortøjet i havnen.Udforske denne del af byen kan du give en tanke til Victor Hugo, som boede her som barn.

Der er to porte i Bastia.Det oprindelige traditionelle niveau, og den mere nylige port hvor Corsica Feries ankommer med passagerer fra Italien og Frankrig.

Gamle havnen er det 'i' sted at tilbringe din aftener i Bastia, i de mange barer og restauranter, eller simpelthen promenading langs fronten - Sørg for at gå langs Quai des Martyrs de la Liberation for de bedste visninger af havnen.Den andre vigtigste del af Bastia at udforske er anden siden af det gamle harbour omkring det betydelige citadel.Denne del af byen er meget trendier, hvis en anelse mindre imponerende end sin gamle by nabo.Gåtur til citadellet passerer gennem haver og bestået Landkreis Terra Nova én gang-meget-posh huse.

Bonifacio

Den middelalderlige gamle bydel Bonifacio er den ældste by i Korsika, baseret ovenfor en naturlig harbour på webstedet af en 9th århundrede citadel med mange af de høje sturdy huse langs brostensbelagte gader i spektakulære omgivelser langs toppen af klipperne.

Byen ligger på den sydlige spids af Corsica (kun 12 km fra Sardinien) som hjælper med at give Bonifacio og dens harbour en temmelig eksklusive, sofistikerede italienske føler - meget elegant, med palmetræer og dyre restauranter foring kajen.

Adskillige bemærkelsesværdige websteder kan ses i den by, herunder den 'trappe King Aragon' skåret i stenen at nå frem til den gamle bydel, monumentet for døde og en spredning af attraktive kirker blandt de middelalderlige bygninger.Byen er et større centrum for havet baseret fritids aktiviteter Quarto som sejlads og Dykning.Succesen med yachting er dels at Bonifacio er et af de vindomsuste steder i Frankrig.

Calvi

Den havn by Calvi prale intriger af traditionelle korsikanske kultur mens problemfrit bevares bekvemmelighederne af et moderne resort område.Maleriske visninger af naturens naturskønne skønhed er tilsyneladende overalt du slå, og der er mange behagelige steder at tilbringe tid.

Rejser til Calvi med færge vil tillade dig at få den fulde virkning af den gorgeous port, den tårnhøje Citadel, forrevne bjergene og skov af pines.Port de Plaisance er en venlig marina, og et behageligt sted at få vist de mange luksus bådene og lyse fiskerbåde, som de ankommer og afgår.

Calvis lokale beach er en lang, smal stribe af hvidt sand- og fredfyldte, shallow vand, der strækker sig næsten 6 km (4 mi) langs længden af bugten.Det tilbyder livreddere og meget gode faciliteter, såsom picnic områder og snack barer.Populære aktiviteter på dette websted omfatter windsurfing, Vandskiløb, jet ski og paragliding.For dem der foretrækker et mere støjsvage sted at proppen i solen, findes en mindre befolkede og bredere stribe af beach på plage de l'Alga, nær Revellata punkt.

L'Ile Rousse

Ile Rousse (oversættelse: rød ø) findes på den noth-vest kysten af Korsika, ca. 20 kilometer nordøst for Calvi, ved den nordlige kant af regionen Balagne.

Med en fin strand syd på Plage de Rindara og små rocky øer i nord, Ile Rousse er i en fremragende indstilling, som ikke overraskende nu tiltrækker mange besøgende resulterer i turisme overgå porten som den centrale aktivitet for byen.Arkitekturen i den by, som omfatter nogle meget attraktive bygninger, datoer i vid udstrækning fra de sene 1700 og tidlige 1800 århundreder.

Mindre 'Korsikanske' end mange byer på Korsika, L'Ile-Rousse måske har et planlagt layout med lige gader, foret med dyre butikker og restauranter, og emmer raffinement.

Porto

Porto er ideelt placeret for at udforske mange af højdepunkterne i denne region på Korsika - Scandola, Spelunca, Calanches de Valpescara og Foret d'Aitone.Denne region på Korsika er af sådanne store skønhed og interesse, det er blevet udpeget en UNESCO World heritage Site.

Kystlinje omkring Porto er også mindeværdige, og har flere attraktive strande, og der er også forskellige båd ture, der kan tages til havet og at beundre den spektakulære kyststrækning i regionen.

De vigtigste websted af historisk interesse i Porto er 1500-tallet watchtower - frem for alt for de storslåede visninger, som den indeholder, fra dets dramatiske placering oven på de røde klipper.

Porto Vecchio

På den sydøstlige kyst af Korsika er Porto Vecchio et meget populært sted med turister.Det er en by bygget på salt sumpene og salt fortsat spille en vigtig rolle i byen.

Det var de sumpene, der forhindrede tidligere udvikling af by, fordi de var inficerede med myg og malaria indtil godt ind i det tyvende århundrede.Mere for nylig sumpene har været drænet og forbedret kommunikation kæder har aktiveret byen at udvikle sin rolle som badested - en rolle, som det er beundringsværdigt velegnet, givet sin beliggenhed med udsigt til en dejlig harbour.

Porto Vecchio er i vid udstrækning den berømte strande og kystlinje syd for byen, som den store tiltrækning, men byen selv fortjener også undersøgelsen.Efter en periode med velstand på grund af kork produktionen, har byen i de seneste årtier givet måde til turisme.

Sartene

Sartene findes i south-west Corsica et par kilometer ind i bjergene sydøst for Propriano.Byen har en lang historie af piratkopiering, banditter og gangstere, nu heldigvis i vid udstrækning givet til mere fredelig erhverv.

Rigdommen af byen er grundlagt på yderst nominel Sartene vinen.De høje bygninger i samme rock som den stejle hill med tilhoerende, se næsten unaturligt solid og permanent.

Midten af Sartene ligger omkring Place de la Liberation, tidligere og almindeligt stadig kendt som sted Porta, og med nice visninger på tværs af dalen.Den gamle guvernør Palace er også i firkanten.Guillotinen som en gang fundet tjeneste i stedet har givet efter for turister!

Corsica

Corsica , badet i Middelhavsområdet solskin væk fra den sydlige del af Frankrig, er næsten den perfekte ferie destination.

Perfekt Corsica strande, storslåede bjerg kulisser, smukke byer og landsbyer, der hører simpelthen i det omkringliggende landskab og naturligvis klimaet.Hundreder af strande og 1.000 kilometer kyststrækning grundlaget er for mange helligdage på øen, med svømning, Snorkling, windsurfe, scuba dykning og solbadning bliver de mest populære aktiviteter.

De korsikanske byer er meget attraktivt (og meget populær med besøgende), som er ture i bjergene, og andre udendørs aktiviteter baseret omkring både bjergene og kysten.Ture er tilgængelige for alle niveauer af evne, fra en behagelig spadseretur til nogle af de mest vanskelige bjerg ture i Europa.

Corsica nyder et typisk middelhavsklima med somre bliver varme og tørre, og de resterende milde selv i vinter, i det mindste på kystnære plan.Bjergene er naturligvis lidt køligere året rundt.

De naturlige regionale Park af Corse (Korsika) har været set-up at beskytte del af sjældne og usædvanlige levestederne fundet på øen.Parken omfatter nogle af de højeste bjergtoppe på øen og megen skønhed.Scandola naturreservatet er også bedøvelse, men kun tilgængelig med båd.

To populære måder at besøge er, hvis du har flere uger at udforske på din fritid i bil du kunne følge Korsika kystvejen, circumnavigates øen, eller se vores vejledning til Vandreture på Korsika, hvis du foretrækker at udforske the hard way - til fods!Enten måde er den bedste og mest afslappet måde at få der og tilbage ved færgen.

Corsica er inddelt i seks primære regioner.Disse er;

• Ajaccio - omfatter de sydlige indre vandveje regioner
• Balagne - de vestlige og nordvestlige regioner på Korsika
• Bastia og Cap Corse - den nordlige halvø
• Bonifacio - sydlige Corsica
• Corte - bjergrige centret på Korsika
• Østlige Korsika - de østlige kyst og landsbyer

Corsica repareres ved flere veletableret passager og bil færge operatører sejler til og fra Ajaccio, Bastia, Bonifacio, Calvi, Genova, Ile Rousse, Livorno, Marseille, Nice, Porto Torres, Porto Vecchio, Propriano, Santa Teresa, Savona og Toulon.

Klik her til book en Corsica færge  Kort over Corsica


Bedst rådighed Corsica Ferries billet pris gurantee

Bedste Corsica Ferries billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Corsica Ferries billetprisen og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer til dit valgte Corsica Ferries til eller fra Ajaccio, Bastia, Bonifacio, Calvi, Genova, Ile Rousse, Livorno, Marseille, Nice, Porto Torres, Porto Vecchio, Propriano, Santa Teresa, Savona og Toulon, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Corsica Ferries billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere Corsica Ferries billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Corsica Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved ferryto.dk Du er i stand til at opnå levende Corsica Ferries billetpriser, skal du kontrollere tilgængeligheden og bog Corsica Ferries bil og passager færgen billetter til og fra Ajaccio, Bastia, Bonifacio, Calvi, Genova, Ile Rousse, Livorno, Marseille, Nice, Porto Torres, Porto Vecchio, Propriano, Santa Teresa, Savona og Toulon på vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder med Corsica Ferries til over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her