Channel Islands Ferry

Channel Islands Ferry passager og bil færge billetter

Channel Islands færge billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger for Kanaløerne færgen sejler til og fra Guernsey og Jersey øerne fra Poole, Portsmouth, Weymouth og St. Malo.

Booking Channel Islands færge billetter har aldrig været nemmere, sammenligne alle Channel Islands Ferry priser i realtid og bestille de billigst tilgængelige Channel Islands Ferry billetter til og fra Guernsey og Jersey øerne fra Poole, Portsmouth, Weymouth og St. Malo online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Rejser med Channel Islands Ferry er en hurtig, let og stress fri måde at få der og tilbage igen.Bestille dine billige Channel Islands Ferry billetter til og fra Guernsey og Jersey øerne fra Poole, Portsmouth, Weymouth og St. Malo online og nyd flere valgmuligheder og fleksibilitet.

Med de seneste Channel Islands Ferry passage oplysninger og tidsplaner for alle sejladser til og fra Guernsey og Jersey øerne fra Poole, Portsmouth, Weymouth og St. Malo herunder oplysninger om portene, der færge og nyttig turistinformation om destinationerne hjælper vores detaljerede rute og city kort du afbilde din Channel Islands Ferry færge rejse.

Rejser til Guernsey og Jersey øerne fra Poole, Portsmouth, Weymouth St Malo derefter bog en færge passage med Channel Islands Ferry og nå frem til din destination opdateres, afslappet og glad.

Channel Islands Ferry tilbyder fantastisk billetpriser til og fra Guernsey og Jersey øerne fra Poole, Portsmouth, Weymouth og St. Malo færgen porte.

Sammenlign bog og betale mindre for Channel Islands Ferry billetter til og fra Guernsey og Jersey øerne fra Poole, Portsmouth, Weymouth og St. Malo på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Kanal ø færger
Billet priser & reservationer


Bestille Kanaløerne færge billetter
til og fra Guernsey og Jersey øerne fra Poole, Portsmouth, Weymouth og St. Malo online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Channel Islands Ferry rute, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Channel Islands Ferry billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.

Mere om Kanaløerne 

Kanaløerne har været beboet i mere end 5.000 år og har en lang og farverige historie.Under WWII de blev besat og beholde mange militære strukturer, både fra denne periode og fra tid af Napoleonskrigene.De regne deres uafhængighed af eventuelle bånd til Frankrig fra år 1204.

Øernes statsoverhoved er i dag, dronning af Storbritannien som er repræsenteret i øer ved hendes løjtnant-guvernører.Hendes rolle hidrører fra hendes status som efterfølgeren til den nu hedengangne hertugdømme Normandiet (Islanders' version af den loyale Toast, er "Queen, vores Duke"). 

Øer love er en blanding af lokal lovgivning, sædvaneret, retsakter af det britiske parlament, som er blevet udvidet til øer og nogle EU-retten vedrørende den frie bevægelighed af mennesker og varer.Øerne har deres egne skattesystemer, valuta, pengesedler og individuelle parlamenter.

Guernsey ø færger

De fem primære øer er Jersey, Guernsey, Alderney, Herms og Sark, som alle er rettet mod turistmarkedet og tilbyde en overflod af hoteller, restauranter, guest houses, osv..

Jersey Ø

Den største af Kanaløerne i den engelske kanal.Det blev annekteret af normannerne i 933, og franske indflydelse har varet siden autonomi blev ydet i 1204.

Øen er i vid udstrækning et plateau mantled med Löss, med dybt incised dale skrånende fra nord til syd.Maleriske klipper nåede 485 fødder (148 meter) i højden linje den nordlige kyst; rocky vallar omslutte andetsteds, sandede pladser omgivet af infilled laguner.

Kyster er reef-oversået, men en mole i St.Aubin's Bay beskytter St.Helier harbour fra sydvest storme.Sprængt sand formularer klitter i de nordlige og sydlige ender af St.Ouen's Bay på den vestlige kyst.Klimaet er mindre maritime og mere solrige end Guernsey's.

Guernsey Ø 

En berusende blanding af betagende sceneri og bedst af moderne levende, Guernsey er den perfekte destination.Inspirerende ture langs cliff stierne, rambles gennem for landdistrikterne indvendige eller dovne dage på øens smukke strande, Guernsey har det hele.

Guernsey er del af det sydligste øhav på de britiske øer sidder i Bay St. Malo, lidt mindre end 30 kilometer fra den franske kyst.Som følge heraf Guernsey har en mildere klima derefter det Forenede Kongerige og nyder mere solskin timer hvert år.Dette giver mulighed for en udendørs-baserede livsstil, der gør maksimal udnyttelse af de naturlige omgivelser.Det betyder også, at en række planter og blomster, der ikke kunne overleve i Storbritannien, har kunnet trives i Guernsey.Øen ser sjældent frost og sne er lidt af en sjældenhed.

St Peter Port, øens hovedstad, er en travle harbour by, en tapetet af arkitektoniske stilarter, som fortæller historien om regionens skiftende formuer.Her bistroer, restauranter og butikker jostle for din opmærksomhed, mens i havnen færger er readied for at tage dig til søster øer.

Spørge nogen, der har været der, Guernsey er et særligt sted, et blomstrende fællesskab, der bifalder dets besøgende med åbne arme og efterlader et varige indtryk på alle, der sat foden på hendes jord.

Alderney Ø 

Alderney, den tredjestørste af Kanaløerne inviterer dig til at rejse til og oplev et af de få uspolerede, fredelige, naturlige og helt afslappende britiske øer.

Forestil dig en lille ø - blot halvanden kilometer bred og tre og en halv mil lang med lidt over to tusinde venlige og indbydende indbyggere.Ligesom Guernsey og Jersey nyder øen et mildt klima og uafhængighed, med sin egen regering og en spæde off-shore finansiering og E-handel sektor.

Trods dens nærhed til moderlandet Frankrig (8 km), Guernsey (23 miles), Jersey (30 sømil) og Isle of Wight (60 sømil), har Alderney formået at undgå mainstream turisme.Remote, endnu velforbundne med direkte ruteflyvning hyperlinks fra Det Forenede Kongerige, Alderney har sine egne lufthavnen og havnen.

Besøg Alderney, og du vil opdage en oase med en antikke og varieret historie, en overflod af flora og fauna, smukke strande, en misundelsesværdig livsstil med denne enestående, smitsom fænomen, kendt som "en fornemmelse af Alderney".

Herms Ø 

Herms øen er 3 mil fra kysten Guernsey og foranstaltninger blot mile halvandet længe og en kilometer bred.Herms er det perfekte sted at bo for en virkelig afslappende øen ferie og er ideel til familier og enhver, der ønsker at "komme væk fra det hele". Én gang på vores Paradis Øen nyde vores smukke uberørte strande og sikker, ren forurening-frit miljø.Der er ingen biler, ingen folkemasserne og definitivt ingen stress.

Du kan besøge Herms for dagen eller, endnu bedre, vælger at bo på øen hvor vi kan tilbyde en lang række indkvartering afpasse alle smag.Du kunne vælge for at bo i et af vores komfortable self catering hytter, så du kan prøve øen liv mens stadig giver dig frihed til at komme og gå som du venligst.Du kunne vælge at være forvænte på The White House Hotel, det eneste hotel på øen, hvor der er ingen telefoner, fjernsyn eller ure.

Sark Ø

Sark er den mindste af de fire vigtigste kanal øer, beliggende omkring 80 km ud for Englands sydkyst.

Mens kun tre sømil lange, og en mile og et halvt bred, det kan prale med 40 sømil skal hvad være en af de mest maleriske kyster overalt i verden.

Der er ingen biler, give Sark en fortryllelse, som er helt unik.Sark's spell tegner besøgende tilbage til deres ferier, år efter år.

Kanaløerne

Kanaløerne er off kysten i Normandiet, Frankrig i den engelske kanal.

De vigtigste øer er Jersey, Guernsey, Alderney og Sark, og der er flere mindre øer, herunder Herms, Jethou og Lithou.

Alle øer er afhængigheder af den britiske krone og indbyggerne har historisk været overvejende af Norman afstamning, men på Alderney bestanden er hovedsagelig engelsk.I de seneste år har mange briter flyttet her, tiltrukket af de gunstige skattesatser og pleasant island atmosfæren.

Både fransk og engelsk talt og en Norman patois og Norman told vedligeholdes stadig af mange af indfødte.

Øerne er inddelt i to administrative bailiwicks, én som, Jersey, har mere end halvdelen af den samlede befolkning.Den anden, Guernsey, omfatter alle øer undtagen Jersey.

Monark Storbritannien og Nordirland, repræsenteret ved en viceguvernør i hver bailiwick er statsoverhoved.

Jersey og Guernsey øer serviceres fra England og Frankrig fastlandet ved regelmæssig planlagt bil og passager-færger drives af Condor Ferries.

Kort over Kanaløerne


Bedst rådighed Channel Islands Ferry billet pris gurantee

Bedste Kanaløerne færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Channel Islands Ferry billetprisen og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Den pris, vi citerer for dine valgte Channel Islands Ferry til eller fra Guernsey og Jersey øerne fra Poole, Portsmouth, Weymouth og St. Malo, onboard indkvartering og koeretoejstypen er alt, hvad du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle inklusive Kanaløerne færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere Channel Islands Ferry billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Channel Islands Ferry customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved ferryto.dk Du er i stand til at opnå levende Channel Islands Ferry billetpriser, skal du kontrollere tilgængeligheden og bog Channel Islands Ferry bil og passager færgen billetter til og fra Guernsey og Jersey øerne fra Poole, Portsmouth, Weymouth og St. Malo på vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder med Channel Islands Ferry over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her