Bornholm Ferries

Bornholm Ferries passager- og bilfærge billetter

Bornholm Ferries billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger til Bornholm Ferries sejler til og fra Koge, Ronne, Sassnitz eller Ystad.

Booking Bornholm Ferries billetter har aldrig været nemmere, sammenligne alle Bornholm Ferries priser i realtid og bestille de billigst tilgængelige Bornholm Ferries billetter til og fra Koge, Ronne, Sassnitz eller Ystad online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Rejser Bornholm Ferries er en hurtig, let og stress fri måde at få der og tilbage igen.Bestille dine billige Bornholm Ferries billetter til og fra Koge, Ronne, Sassnitz eller Ystad online og nyd flere valgmuligheder og fleksibilitet.

Med de seneste Bornholm Ferries passage oplysninger og tidsplaner for alle sejladser til og fra Koge, Ronne, Sassnitz eller Ystad, herunder oplysninger om portene, der færge og nyttig turistinformation om destinationerne hjælper vores detaljerede rute og city kort du afbilde din Bornholm Ferries-færge rejse.

Rejser til Koge, Ronne, Sassnitz eller Ystad derefter, bog en færge passage med Bornholm Ferries og nå frem til din destination opdateres, afslappet og glad.

Bornholm Ferries tilbyder fantastisk billetpriser til og fra Koge, Ronne, Sassnitz eller Ystad færge porte.

Sammenlign bog og betale mindre til Bornholm Ferries billetter til og fra Koge, Ronne, Sassnitz eller Ystad ved www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Bornholm færge
Billet priser & reservationer


Bogen Bornholm Ferries billetter
til og fra Koge Ronne, Sassnitz eller Ystad online færgen på forhånd at nyde den billigst tilgængelige billetprisen.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Bornholm Ferries rute, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Bornholm Ferries billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.

Mere om Bornholm

Bornholm er en dansk ø i Østersøen placeret øst for (de fleste af) resten af Danmark, syd for Sverige, og den nordlige del af Polen.

De vigtigste industrier på øen omfatter fiskeri, kunst og kunsthåndværk ligesom glas making og lervarer bruger arbejdede lokalt ler og mejeri økologisk landbrug.

De fleste engelsktalende rejsende til Danmark har aldrig hørt om Bornholm, og endnu færre har taget færgen fra København til øens hovedstad Rønne.Det er en skam, fordi Bornholm er en af de mest interessante ferie pletter i Østersøen--som generationer af danske, tyske og svenske turister har heldigvis opdagede.

Turisme er vigtigt i løbet af sommeren.Øen topografi består af dramatiske klippeformationer i nord, skrånende ned mod fyr og løvfældende skove og landbrugsland i midten med sandstrande i syd.

Borholm Ferry Port

Danskerne har noget af et mindreværdskompleks over deres lands mangel på naturlige attraktioner (næppe overraskende, når man tænker hvad resten af Skandinavien har at tilbyde) og så Bornholm er især hæge for dens dramatiske klipper og disse strande, bedst er at finde på sin nordlige og sydlige tip.Karakter bort, andre attraktioner kalibreringsgas næsten en årtusinder, fra den forbløffende clifftop fæstningen Hammershus til øens fire ikonisk rundekirke (runde kirker) og den påfaldende moderne Bornholms Kunstmuseum (Kunstmuseum).

Feriegæster fra Tyskland, Norge, Sverige og mere for nylig, Polen ankommer i Bornholm ved deres hundredtusindvis i juli og August (600, 000 turister kommer hvert år), tegnet af den naturlige skønhed og øens tidløse atmosfære kreditgrænserne ved sin bevægende med hollyhocks stråtækt, bindingsværkshuse landsbyer.Sommeren er et imponerende program af kulturelle og festlige arrangementer og øens keramisk og glasvarer håndværkere er berømt i hele Danmark.Bornholm er helt sæsonbestemt og kulturelle aktiviteter og restauranter, tingene går temmelig rolige fra oktober til April 

Turistaktiviteter på Bornholm omfatter sightseeing, Vandreture, Cykling, svømning, golf, tennis, Ridning og windsurfing.Der er endda en lille, behageligt gammeldags amusement park (weblink på side 3). Bornholm er slags sted hvor du nemt kan tilbringe en uge udforske landskabet fotografere bådene i fiskeri havne, skinnede på bronzealder monolit og Helleristningerne, spise kaldet Bornholmer på vejene smokehouses, fersk røget sild og prøveudtagning butikker og museer i Rønne lille, men livlige hovedstad.Hvis du er en kunstner, bringe din paintbox eller sketchpad: kan du finde masser at holde dig optaget, fra gamle ruiner til middelalderens kirker til moderne fyrtårne bag hvidt sand strande.

Bornholm

Bornholm løgne måde ud i Østersøen, 200 km øst for Copenhagen og er officielt den mest solrige del af Danmark!

Bornholm er faktisk stadig København og resten af 'fastlandet' Danmark, som det ikke passer på vejr maps (selvom måske at ville alt for demoraliserende for resten af Danmark). 

Bornholm er en særlig plads til danskerne, hvoraf har tilbragt mindst én ferie (det er populære hos skole trips) badet på dens 30 km af herlige sandstrande, Cykling (den klassiske metode til touring øen) gennem dens forsigtigt bølgende majs felter eller pottering omkring dens idylliske fiskerihavne.

Det hævdes, at syv ud af 10 besøgende til øen vender tilbage!

Kort over Bornholms


Bedst rådighed Bornholm Ferries billet pris gurantee

Bedste Bornholm Ferries billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Bornholm Ferries billetprisen og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Den pris, vi citerer for dine valgte Bornholm Ferries til eller fra Koge, Ronne, Sassnitz eller Ystad, onboard indkvartering og koeretoejstypen er alt, hvad du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Bornholm Ferries billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere Bornholm Ferries billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Bornholm Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved ferryto.dk er du i stand til at opnå levende Bornholm Ferries billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog Bornholm Ferries bil og passager færgen billetter til og fra Koge, Ronne, Sassnitz eller Ystad til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder med Bornholm Ferries til over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her