Balearerne øer færger

Balearerne øer færger passager- og bilfærge billetter

Balearerne øer Ferries billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger til Balearerne øer Ferries sejler til og fra Alcudia, Ciutadella, Mahon, Ibiza, Palma Mallorca, San Antonio, Denia, Formentera eller Palma.

Booking Balearerne øer færger billetter har aldrig været nemmere, sammenligne alle Balearerne øer Ferries priser i realtid og bestille de billigst tilgængelige Balearerne øer Ferries billetter til og fra Alcudia, Ciutadella, Mahon, Ibiza, Palma Mallorca, San Antonio, Denia, Formentera eller Palma online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Rejser med Balearerne øer Ferries er en hurtig, let og stress fri måde at få der og tilbage igen.Bestille dine billige Balearerne øer Ferries billetter til og fra Alcudia, Ciutadella, Mahon, Ibiza, Palma Mallorca, San Antonio, Denia, Formentera eller Palma online og nyd flere valgmuligheder og fleksibilitet.

Med de seneste Balearerne øer Ferries passage oplysninger og tidsplaner for alle sejladser til og fra Alcudia, Ciutadella, Mahon, Ibiza, Palma Mallorca, San Antonio, Denia, Formentera eller Palma, herunder oplysninger om portene, der færge og nyttig turistinformation om destinationerne hjælper vores detaljerede rute og city kort du afbilde din Balearerne øer Ferries-færge rejse.

Rejser til Alcudia, Ciutadella, Mahon, Ibiza, Palma Mallorca, San Antonio, Denia, Formentera eller Palma derefter, bog en færge passage med Balearerne øer Ferries og nå frem til din destination opdateres, afslappet og glad.

Balearerne øer Ferries tilbyder fantastisk billetpriser til og fra Alcudia, Ciutadella, Mahon, Ibiza, Palma Mallorca, San Antonio, Denia, Formentera eller Palma færgen porte.

Sammenlign bog og betale mindre til Balearerne øer Ferries billetter til og fra Alcudia, Ciutadella, Mahon, Ibiza, Palma Mallorca, San Antonio, Denia, Formentera eller Palma på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Baleariske Øer færger
Billet priser & reservationer


Bog Balearerne øer færger billetter
til og fra Alcudia, Ciutadella, Mahon, Ibiza, Palma Mallorca, San Antonio, Denia Formentera eller Palma online færgen på forhånd at nyde den billigst tilgængelige billetprisen.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Balearerne øer Ferries rute, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Balearerne øer Ferries billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.

Om de Baleariske Øer 

 

De Baleariske Øer består af Mallorca, Minorca og Ibiza Formentera.

Mallorca (Mallorca)  -Mallorca er den største af de Baleariske Øer, flyvende tid mest de fleste UK lufthavne er omkring 2-2 besteden og på ankomst lokaltid er 1 time i foran GMT.Der er mange forskellige aktiviteter kan du gøre på Mallorca og masser af forskellige attraktioner for dig til at besøge.

Mallorca / Mallorca turisme først tog fart omkring 1950 ' erne, mange år efter Mallorca blev tænkt på som «billige pakke turistmål».Da denne tid Mallorca har ryddet op sit image at give turister med uanset ferie søger de øen.

Baleariske Øer

Mallorca tilbyder masser af smukke sceneri med mange landsbyer, bjerge og skjulte pladser sjældent opdaget af turister.Hovedstaden i Mallorca er Palma, der er kun et par minutter fra lufthavnen.Palma bliver hovedstad har en smukke historiske centrum, som er over kiggede ved en gotiske katedral.

Mallorcas mest populære turiststederne omkring bay Palma, disse er, S'Arenal, Magaluf og Palma Nova.Den mere nordlige del af Mallorca tilbyder mere marked / eksklusive indstillinger for turist, Puerta Pollensa for eksempel er et meget populært turistmål for villa helligdage.

Mallorca er virkelig ikke en alle året rundt resorts, det lider af en varm sommer og en mere milde vinter (selvom varmere end det Forenede Kongerige). 

Minorca (Menorca) -er den næststørste af de Baleariske Øer.Selvom den næststørste Menorca har kunnet holde en masse af de traditionelle indstillinger og kunnet undgå over udvikling.

Minorca / Menorca er nok bedst ved til sin afslappende gyldne strand ferie langs dets forskellige forrevne kystlinje, rocky bugte og indsugningstragterne.Hovedstaden i Minorca er Mahon og er også placeringen af øens lufthavn.

Mahon kan prale med et af Europas største og naturlige havne.Det har en attraktiv blanding af koloniale og lokale arkitektur, som er bygget på en bakke med udsigt over havnen.Der er et stort og godt udvalg af butikker, barer og restauranter i alle resorts.Selvom denne ø er den næststørste Minorca er kun 9 km (eller 15 km) bred og omkring 32 km (eller 52 km) lang.

Øen har været overladt næsten unspoiled, dette er at locals ikke svarer på turismen i modsætning til mange andre af øer.

Bortset fra alle de gyldne strande og turiststederne har Minorca også masser af historie og kultur, med mange forskellige attraktioner at opleve.Den mest berømte tiltrækning er verdens berømte orgel og flere arkæologiske steder, der vedrører den anden millennium BC Talayot kultur.

Ibiza -er den tredjestørste Baleariske Ø og er bedst kendt som "Part øen". Selvom Ibiza lever op til ry for alle nat parter er der også meget mere til denne Ø.Ibiza tilbyder en masse turist attraktioner og mange gyldne strande, så du kan undslippe og blot slappe af.

Ibiza er bedst kendt som part hovedstad i verden.Ibiza er en velkendt destination for de unge på ældre, der ønsker at stoppe ud sent og besøg nogle af de mest berømte klubber i verden.

Ibiza er ikke netop kendt for dens parter og klubber selv om store dele af Ibiza er registreret som FNVerdensarvsområder.Der er mange forskellige selskaber og kunstnere, der ofte bruger øen til fotografiske og film skud.Ibiza har over 50 bedøvelse strande og der er masser af attraktioner, museer, events og festivaler for alle at nyde.

Under 1990erne turisme voksede pludselig og Ibiza blev optaget i Guinness Book of World Records som «underholdning øen af verden».Tusindvis af besøgende udfylder de fleste af resorts på Ibiza og natklubber er legendariske, men fra dette der er andre ting at se og gøre som omfatter oliven, Mandel og figen olivenlundene, salt søer, fyrreskove og mange historiske bygninger.

Ibiza by er også en af de bedste bevarede middelalderlige byer i Europa og er også den største by på øen.

Formentera -er den fjerdestørste Baleariske Ø, denne mindre ø tilbyder nogle af bedste og un-spoilt strandene De Baleariske Øer har at tilbyde.

Formentera er en meget smuk og uspolerede ø inden for de Baleariske Øer.De fleste af strandene her tiltrække nudister fra hele Europa samt andre karakter-elskere og unge familier søger en afslappet ferie i rolige omgivelser.

Selvom indstillingen af tøj på strandene er op til turisterne, vil du stadig finde en meget glade og afslappet atmosfære her.

Hvis du rejser til Formentera er den eneste måde at få på øen med færge fra Ibiza.Færgen forlader omkring hver 2 timer.Der er i havn Formentera, busser til La Sabina, San Francisco og La Mola.Fordi denne ø kan kun nås med færge, har det tilladt øen at bevare den oprindelige spanske føler.

Med lidt turisme på øerne er en stor chance for at udforske øer og besøge den gamle butikker og landsbyer.

Balearerne øer

De Baleariske Øer er en øgruppe i Spanien i vestlige Middelhavet, nær den østlige kyst af den Iberiske Halvø.

De fire største øer er: Mallorca, Minorca og Ibiza Formentera.Øgruppen danner en autonom region og en provins i Spanien med Palma som hovedstad.De sidestillede sprog på de Baleariske Øer er catalansk og spansk.Den aktuelle statutten autonomi erklærer De Baleariske Øer som ét statsborgerskab i Spanien.

Denne Baleariske Øer består af Mallorca, Minorca og Ibiza Formentera.Ferryto.dk tilbyder dig oplysninger om hver af øerne herunder turiststederne, attraktioner, vejr og evnen til bog og sikre du hoteller og færger online.

Alle disse øer har et fremragende klima med omkring 300 dage i sun pr. år, vidunderlige gyldne strande og en rige kulturelle tilbud.

Klik her til book en Balearerne Ø-færge Balearerne færger


Bedst rådighed Balearerne øer Ferries billet pris gurantee

Bedste Balearerne øer færger billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Balearerne øer Ferries billetprisen og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer til dit valgte Balearerne øer færger til eller fra Alcudia, Ciutadella, Mahon, Ibiza, Palma Mallorca, San Antonio, Denia, Formentera eller Palma, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Balearerne øer Ferries billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere Balearerne øer Ferries billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Balearerne øer Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved ferryto.dk Du er i stand til at opnå levende Balearerne øer Ferries billetpriser, skal du kontrollere tilgængeligheden og bog Balearerne øer Ferries bil og passager færgen billetter til og fra Alcudia, Ciutadella, Mahon, Ibiza, Palma Mallorca, San Antonio, Denia, Formentera eller Palma på vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder med Balearerne øer Ferries til over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her