Albanien færger

Albanien færger passager og bil færge billetter

Albanien Ferries billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger for Albanien Ferries sejler til og fra statuslinjen, Durres og Vlore fra Ancona, Bari og Brindisi.

Booking Albanien Ferries billetter har aldrig været nemmere, sammenligne alle Albanien Ferries priser i realtid og bestille de billigst tilgængelige Albanien Ferries billetter til og fra statuslinjen, Durres og Vlore fra Ancona, Bari og Brindisi online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Rejser Albanien Ferries er en hurtig, let og stress fri måde at få der og tilbage igen.Bestille dine billige Albanien Ferries billetter til og fra statuslinjen, Durres og Vlore fra Ancona, Bari og Brindisi online og nyd flere valgmuligheder og fleksibilitet.

Med den nyeste Albanien færger passage oplysninger og tidsplaner for alle sejladser til og fra Bar, Durres og Vlore fra Ancona, Bari og Brindisi, herunder oplysninger om portene, der færge og nyttig turistinformation om destinationerne vores detaljerede rute og city kort vil hjælpe dig med at afbilde din Albanien Ferries-færge rejse.

Hvis rejser til Bar, Durres og Vlore fra Ancona, Bari og Brindisi derefter bog en færge passage med Albanien Ferries og nå frem til din destination opdateres, afslappet og glad.

Albanien Ferries tilbyder fantastisk billetpriser til og fra Bar, Durres og Vlore fra Ancona, Bari og Brindisi færgen porte.

Sammenlign, booke og betale mindre for Albanien Ferries billetter til og fra statuslinjen, Durres og Vlore fra Ancona, Bari og Brindisi ved www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Albanien færger
Billet priser & reservationer


Bog Albanien Ferries billetter
til og fra statuslinjen, Durres og Vlore fra Ancona, Bari og Brindisi online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Albanien Ferries rute, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Albanien Ferries billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.

Mere om Albanien 

Albanerne er meget gæstfri.Endnu mere så end resten af Balkan, forventer ældste hanner skal vises respekt på grund af deres alder.Mænd af familien skal respekteres i særdeleshed.Ryste hænder med dem og ikke strides om emner som religion og politik.

Traditionelle albanske kultur udmærkelse rolle og person af gæsten.Mod dette sted af ære forventes respekt fra gæsten.Albanerne nyde de lange ture i byen gader, drikke kaffe, og blandt de yngre generationer, deltager i natteliv aktiviteter såsom café mageligt og dans.

I Albanien er det almindeligt at kysse kinder hanner af din alder eller yngre (hvis du er en mand), selv meget første gang du mødes med dem.Dette er især for regionerne i Fier, Tepelena, Vlora og Gjirokastra.I nordlige Albanien, vil du simpelthen rører hinandens kinder, men ikke kysse dem.

Albanien

Kvinder også kysse hinanden, nogle gange fra meget første gang de mødes, men mænd og kvinder kysse ikke hver i frækhed medmindre de venner i lang tid.

Hvis du ikke taler engelsk, men et sprog, hvor "dig" i ental og "du" i flertal ikke er de samme (såsom italiensk, græsk, tyske, etc.), være klar over, at nogle albanere ikke bruger formen pluralis i deres sprog.Nogle gange er endda premierminister rettet med "ti" (du i ental), "tu" i italiensk, "Du" på tysk eller "Esi" på græsk, hvis journalisten er en ven af ham.Men når møde mennesker for første gang sine bedre hvis du addresse dem i flertal, selvom de vil om kort tid efter beder dig til addresse dem i ental.

Politifolk i Albanien er ofte høflig.De normalt aldrig stoppe udenlandske biler, men hvis du lejer en bil, de kan holde du.Men når de ser du er en udenlandsk turist, de vil straks fortælle dem at gå på (normalt med en "EF, EF, rruge te mbare" som kan oversættes i "gå på, god tur"). Når dette sker, er det meget høflig, hvis du reagerer med en "faleminderit" (tak på albansk). 

Albanerne vild med dans, især under bryllupper.Hvis du deltager i et parti, vær ikke bange for at danse!Måske du kender ikke de traditionelle danse, men forsøge at lære.

Der er mange ting at gøre i Albanien . Kystlinjen er altid et sted at gå med sin klare turkis havene, og dets mange øer kastede det, ligesom i Saranda, den sydlige mest kystnære by i Albanien.Bemærk, at mere end halvdelen af kystlinjen strækker sig mod nord af Vlore og op til den montenegrinske grænse indeholder sand strande, mens den albanske Riviera strække syd for Vlore består af rocky strande.

Langs den albanske Riviera, fra Vlore til om Qeparo findes der hovedsagelig træ villa komplekser, seng og morgenmad, campingpladser og et par beach resorts som indkvartering faciliteter.Llogara Pass er et bjergpas placeret nær Llogara nationalpark tilbyder en majestætiske visning af riviera fra oven.I nærheden findes Cesar's Pass, det sted hvor Julius Cesar bestået i sin forfølgelse af Pompejus.

Smukke og rolige stranden ved KsamiliDajti Mountain, en populær syne i Tirana tillader dig at få hele grønne af hovedstaden.
En gåtur omkring sydlige byer som Butrint, en UNESCO world heritage site, er altid ideelle og mindeværdig.Butrint er hjem for mange gamle ruiner.

Slotte er i mange byer i Albanien.Deres skønhed minder nogen oldtiden af Albanien og verden.Der er Petrela slottet nær Tirana, Rozafa slot i Shkodra, beboede slottet af Berat og Skanderbeg slot i Kruje, (opkaldt efter den nationalhelt og nu populære museum holder hans ejendele). 

Palasa, nær Himarra.Palasa er en smuk landsby i Himarra med store strande og forbløffende karakter.Dette er det sted, hvor Julius Cæsar udhvilede sin legion ved forfølgelsen af Pompejus.Der er ingen turistmæssige resorts, men du kan bede om en lejlighed ved den lokale caffe.Lejlighederne er som regel med to værelser og en 1,75, men normalt ren, sikker og komfortabel.

Du kan se tyrkere og grækere indflydelse i det sydlige Albanien.I nordlige Albanien kan du se mange gamle Illyriske ruiner og meget lidt udenlandsk indflydelse.

Albanien


I hjertet af Middelhavet, er Adriaterhavet og Ioniske Hav, Albanien hurtigt ved at blive et af verdens mest interessante getaways.Stadig relativt unspoiled af globaliseringen, vil turister bemærke en inspirerende blanding af civilisationer og kulturer - gør dette europæiske land virkelig entydigt.

Beliggende mellem Grækenland, Makedonien, Kosovo og Montenegro og på tværs af Adriaterhavet fra Italien, Albanien kan prale med blå og turkis havene, smukke strande, sne spidst bjerge, floder, søer og skove.Ud over bedøvelse karakter, albanerne selv er berømte for deres gæstfrihed og turister er velkomne med hjertevarmende generøsitet.

Hjem for både moder Theresa og stor 1400-tallet helten Skanderbeg, Albanien tilbyder i dag ikke kun stranden og bjerg helligdage, men også et pulserende byliv og en afslappende udendørs café kultur.

Albansk historie og kultur er fascinerende.Butrint, et af verdens arkæologiske undere- og et UNESCO verdensarv websted - i den sydlige del af Albanien giver et glimt af Middelhavsområdet civilisation fra bronzealderen gennem de græsk, romersk, byzantinske, venetianske og osmanniske perioder - alle på toppen af en klippe med udsigt over Corfu.Det er ikke at gå glip af!

Klik her til book en færge til Albanien

Kort over Albanien


Bedst rådighed Albanien Ferries billet pris gurantee

Bedste Albanien færger billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Albanien Ferries billetprisen og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen, vi citerer til dit valgte Albanien færger til eller fra Bar, Durres og Vlore fra Ancona, Bari og Brindisi, onboard indkvartering og koeretoejstypen er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Albanien Ferries billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere Albanien Ferries billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Albanien Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved ferryto.dk er du i stand til at opnå levende Albanien Ferries billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog Albanien Ferries bil og passager færgen billetter til og fra statuslinjen, Durres og Vlore fra Ancona, Bari og Brindisi for vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder med Albanien Ferries til over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her