Ålandsøerne færger

Ålandsøerne færger passager- og bilfærge billetter

Åland øerne Ferries billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger for Åland øerne Ferries sejler til og fra Mariehamn, Langnas og Turku fra Stockholm eller Helsinki.

Booking Ålandsøerne færger billetter har aldrig været nemmere, sammenligne alle Åland øerne Ferries priser i realtid og bestille de billigst tilgængelige Åland øerne Ferries billetter til og fra Mariehamn, Langnas og Turku fra Stockholm eller Helsinki online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Rejser ad Åland øerne Ferries er en hurtig, let og stress fri måde at få der og tilbage igen.Bestille dine billige Åland øerne Ferries billetter til og fra Mariehamn, Langnas og Turku fra Stockholm eller Helsinki online og nyd flere valgmuligheder og fleksibilitet.

Med de seneste Åland øerne Ferries passage oplysninger og tidsplaner for alle sejladser til og fra Mariehamn, Langnas og Turku fra Stockholm eller Helsinki herunder oplysninger om portene, der færge og nyttig turistinformation om destinationerne hjælper vores detaljerede rute og city kort du afbilde din Åland øerne Ferries-færge rejse.

Rejser til Mariehamn, Langnas Turku fra Stockholm eller Helsinki derefter bog en færge passage med Åland øerne Ferries og nå frem til din destination opdateres, afslappet og glad.

Åland øerne Ferries tilbyder fantastisk billetpriser til og fra Mariehamn, Langnas og Turku fra Stockholm eller Helsinki færgen porte.

Sammenlign bog og betale mindre for Åland øerne Ferries billetter til og fra Mariehamn, Langnas og Turku fra Stockholm eller Helsinki på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Ålandsøerne færger
Billet priser & reservationer


Bog Ålandsøerne færger billetter
til og fra Mariehamn færgen Langnas og Turku fra Stockholm eller Helsinki online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige billetprisen.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Åland øerne Ferries rute, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Åland øerne Ferries billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.

Mere om Aland Islands

Ålandsøerne er beliggende mellem Sverige og Finland, i den nordlige del af Østersøen.

De udgør en selvstændig og ensprogede svenske region i Finland med medlemsstatens eget flag.Åland har også sine egne frimærker og internet på øverste niveau .ax domæne.

Alt 27,500 mennesker lever i Åland.Omkring 11.000 af dem lever i Ålands eneste by, Mariehamn.Byen blev grundlagt i 1861 og i dag er det det kommercielle og politiske centrum.Det er også Ålands sæde for regeringen.

Øernes vigtigste industrier omfatter skibsfart, handel, bankvirksomhed, landbrug og produktion af fødevarer elementer.Skibsfarten har altid været en særlig vigtig aktivitet for regionen, og med hensyn til karakteriserer Ålanders, der er ingen anden industri ligesom det.

Færger i Aland

Besøg det Maritime Museum, museet skibet Pommern og Maritime kvartal i Mariehamn at finde ud af mere om øernes fascinerende maritim historie.

De ting, der gør Åland unik er dens uspolerede øhav og det smukke fundament, nedslidt glatte ved gletsjer is, som henter sin røde farve fra områdets rapakivi granit.6.500 Ålandsøerne har en verden at tilbyde hvor havet er altid i nærheden.Vidste du, at Åland har mere solskin timer end noget andet sted i Nordeuropa mellem maj og August?

En anden af Ålands særligt træk er Sankthans synet af maypoles, farverige sejrskranse og olde worlde vindmøller.Du kan se nogle af dem i Jan Karlsgården open air museum i Kastelholm hvor får du også at se, hvad en typisk Ålander farm lignede omkring slutningen af 1800-tallet.

Årlige Champagne auktion

Verdens ældste, stadig drikkes og mest eksklusive champagne på markedet kan købes ved auktion årlige afholdt i Mariehamn.Dette års auktion og champagne begivenhed finder sted på 8 juni på Alandica kultur & Congress Centre i Mariehamn.

I sommeren 2010, blev et forlis fundet i en dybde på ca. 50 meter i øgruppen Åland.Vraget havde en ladning, der indeholdt intakt champagne flasker, blandt andre ting.Meget af skibets historie, herunder sin endelige bestemmelsessted er stadig ukendt, men ifølge eksperterne er champagnen fra første halvdel af 1800-tallet.

Flaskerne stammer fra verdensberømte champagne husene Veuve Clicquot, Juglar og Heidsieck Monopole.I dag ejes flasker af regering Åland.
Den første champagne auktion blev arrangeret i 2011 efter regering Åland i samarbejde med Alko og verdens premier vin auktion hus Acker Merrall & Condit fra New York.

Efter en indledende auktion af andre entydige vintage flasker fra 1950–2000 forventet to meget vintage flasker fra forlis blev solgt.En enkelt flaske Juglar næsten gjort verdensrekord, sælge til en imponerende €24, 000 og kun slået af flasken Veuve Clicquot, der blev solgt til en fantastisk €30.000.

De finansielle overskud er øre markeret til velgørende årsager, såsom marine arkæologi og Østersøen vandmiljøet.

Åland in brief

Indbyggere: 27,500
Del af Finland og et medlem af EU 
Inden for Schengen-området 
Sprog: svensk 
Valuta: Officiel valuta er euroen men svenske kroner accepteres i de fleste steder.
Tid: Østlige europæiske tid 
Samlet areal: 6 787 sq km
En sammentælling af mere end 6.500 øer som 65 er beboet.

... .og derefter der er Ålands spektakulære landskaber.Du får aldrig stødt på overalt så smuk og så tilgængelige.Varm farvande er perfekte til svømning og Dykning.Vandrer omkring de maleriske kirker og historiske ruiner er både fascinerende og informativ.Ikke at nævne solbadning på varm klipper, med havet eagles flying høj ovenfor, kajaksejlads i åbent hav og solnedgange at synes at gå på for evigt.

Ålandsøerne

Ålandsøerne er en gruppe af små øer officielt tilhører Finland men tildelt en bred grad af autonomi ved Folkeforbundet afgørelse i 1921, udlignet langvarige tvister mellem Sverige og Finland.

Blandt andet Ålanders har deres eget parlament, offentliggøre deres egne frimærker er fritaget fra militærtjeneste og opretholde en særskat status i den Europæiske Union.

Øgruppen består af omkring 80 beboede øer plus omkring 6000 ubeboede øer, Holme og klipper.Den samlede befolkning er kun 26,530 (2004), 90% af som lever på vigtigste ø Åland (også kendt som Fasta (fastlandet Åland), som omfatter kapitalen Mariehamn.

Der er masser af færge forbindelser mellem Åland og fastlandet Sverige og Finland.Primært af skattemæssige årsager, færger sejler mellem Helsinki og Stockholm alle stoppe ved Mariehamn eller den nærliggende (30 km mod øst, ca.) modtageanlæg af Långnäs, at gøre dette den nemmeste og billigste måde at få i (selvom docking ofte sker på ubelejlige tidspunkter midt om natten - Långnäs stoppesteder). 

Mariehamn har også en lille lufthavn, der betjener flyvninger til fastlandet Finland og Sverige.

Klik her til book en Ålandsøerne færge

Ålandsøerne


Bedst rådighed Åland øerne Ferries billet pris gurantee

Bedste Ålandsøerne færger billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Åland øerne Ferries billetprisen og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer til dit valgte Åland øerne færger til eller fra Mariehamn, Langnas og Turku fra Stockholm eller Helsinki, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Åland øerne Ferries billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere Åland øerne Ferries billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Åland øerne Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved ferryto.dk er du i stand til at opnå levende Åland øerne Ferries billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog Åland øerne Ferries bil og passager færgen billetter til og fra Mariehamn, Langnas og Turku fra Stockholm eller Helsinki til vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder med Åland øerne Ferries til over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her