Lipariske Øer færger

Lipariske Øer færger passager- og bilfærge billetter

Lipariske Øer Ferries billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger for Lipariske Øer Ferries sejler til og fra Lipari, Napoli, Panarea, Salina, Stromboli eller vulkan.

Booking Lipariske Øer Ferries billetter har aldrig været nemmere, sammenligne alle Lipariske Øer Ferries priser i realtid og bog billigst tilgængelige Lipariske Øer Ferries billetter til og fra Lipari, Napoli, Panarea, Salina, Stromboli eller Volcano online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Rejser med Lipariske Øer Ferries er en hurtig, let og stress fri måde at få der og tilbage igen.Bestille dine billige Lipariske Øer Ferries billetter til og fra Lipari, Napoli, Panarea, Salina, Stromboli eller Volcano online og nyd flere valgmuligheder og fleksibilitet.

Med de seneste Lipariske Øer Ferries passage oplysninger og tidsplaner for alle sejladser til og fra Lipari, Napoli, Panarea, Salina, Stromboli eller Volcano herunder oplysninger om portene, der færge og nyttig turistinformation om destinationerne hjælper vores detaljerede rute og city kort du afbilde din Lipariske Øer Ferries-færge rejse.

Rejser til Lipari, Napoli, Panarea, Salina, Stromboli eller Volcano derefter, bog en færge passage med Lipariske Øer Ferries og nå frem til din destination opdateres, afslappet og glad.

Lipariske Øer Ferries tilbyder fantastisk billetpriser til og fra Lipari, Napoli, Panarea, Salina, Stromboli eller Volcano færgen porte.

Sammenlign bog og betale mindre for Lipariske Øer Ferries billetter til og fra Lipari, Napoli, Panarea, Salina, Stromboli eller vulkan på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Lipariske Øer færger
Billet priser & reservationer


Bog Lipariske Øer Ferries billetter
til og fra Lipari, Napoli, Panarea, Salina Stromboli eller Volcano online færgen på forhånd at nyde den billigst tilgængelige billetprisen.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Lipariske Øer Ferries rute, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Lipariske Øer Ferries billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.

 

Mere om de Lipariske Øer

 

De Lipariske Øer eller Lipariske Øer er en vulkansk skærgård i det Tyrrhenske hav nord for Sicilien, opkaldt efter demigod af vinden Aiolos.Den største ø er Lipari.De andre øer omfatter Vulcano, Salina, Stromboli, Filicudi, Alicudi, Panarea og Basiluzzo.

De Lipariske Øer er en populær turistdestination i sommeren, og tiltrække op til 200.000 besøgende årligt.

Den mest praktiske base er øen Lipari.Dette er den største ø med mest at tilbyde - en smuk, rimelig mellemstore by med et valg af indkvartering og den travleste port til hydrofoilbåd og færge forbindelser.Du kan foretage dagsture de andre øer herfra.Panarea er den mest chik ø, lille og eksklusive med priserne at matche.Stromboli er spændingen-asylansøgere ønsker at forcere vulkanen, selvom vandretur og en bådtur at se vulkanudbrud der er ikke virkelig så meget at gøre.

Lipariske Øer

Vulcano har berømte svovlholdige-ildelugtende mudder bade, en forsigtigt rygende vulkan og strande.Salina er grøn og naturlig og en god destination for et mere støjsvage ophold.Alicudi og Filicudi er den mest afsidesliggende; to uddøde vulkaner opdukkende fra havet og følelse ligesom udgangen af verden; transport på Alicudi er ved æsel.

For at udforske hver af øerne grundigt, ville du virkelig skulle basere selv natten over på hver.Færge tidsplaner og turist udflugter kan efterlade du føler forhastet på dagsture.Naturligvis imidlertid ville ikke dette gøre for en meget afslappende ferie, så de fleste turister foretrækker at vælge én øen base og betale korte besøg til de andre.

Ting at gøre

Du kan ikke besøge de Lipariske Øer uden at betale en tur til se vulkanudbrud på Stromboli.Hvis du ikke har lyst Vandreture op vulkanen, kan du fange en aften bådtur (at modregne i eftermiddag fra andre øer) for at se vulkanudbruds fiery fra farvande nær Sciara del fuoco, en lava-Arrede skråning.Båd ture er den vigtigste turist aktivitet på øerne og i turistsæsonen du får gribes hver fem minutter ved venlige touts og agenturer tilbyder ture.En krydstogtskibe vil typisk tour rocky kystlinjen, påpege interessante seværdigheder, slip du for en wander omkring lille ø landsbyer, give rejsende en chance til at svømme fra båden og måske, hvis du er heldig, se delfiner.

Øerne er for dem, der nyder ø-hopping, forbundet med regelmæssig færgedrift, selv om disse mindre naturskønne end turisten cruises.Hver af øerne har mindst én maleriske landsby til at udforske, med masser af foto-muligheder.Den største af øerne har lokalbussen tjenester for at hjælpe dig med at komme.Og skjulte pladser og rocky kyster har øerne et par strande, generelt vulkansk sand eller småsten.Blandt the stones på strandene, kan du finde stykker af skinnende obsidian, en sort volcanic glass-lignende rock, som blev brugt til at mode knive og værktøjer i forhistorie, og pimpsten - der flyder på vandet og har en række anvendelser, herunder som en exfoliant.Tilstedeværelsen af obsidian lægge de Lipariske Øer på tidligt handel ruter og flere bronzealder bosættelser er blevet opdaget.De bedste opdagelser fra øer og fra lokale skibsvrag, vises i en fremragende arkæologiske museum i Liparis gamle bjergomgivne slette Citadelle - en anden "skal" for besøgende til øerne.Vigtige udstillinger omfatter græske lervarer datering fra Liparis tid som en græsk koloni, og en samling af miniature teatralske masker fundet i lokale begravelserne.

Selvom rekreative walking ikke er særligt sted lokalt, gøre landskab, havudsigt og gamle mule spor øerne appellerer til vandrere.På Vulcano og Stromboli kan du følge populære ruter til toppen af vulkaner kratere - Stromboli du skal leje en vejledning - som tillader du se lava vulkanudbrud på Stromboli og gas emissioner på Vulcano.Disse er krævende ture, og meget af Vandreture på øerne kræver nogle beslutsomhed siden øerne stammer som stejle-skrånende vulkaner.Men selv om der ikke er store antal well-marked gangstier, du vil finde en række ture herunder mindre udfordrende strolls og rambles blandt blomster, sommerfugle og spor af øernes fortiden.

Rejse til de Lipariske Øer

Rejse til de Lipariske Øer involverer en etapevis rejse, hvilket kan være tidskrævende og afhængige af havet betingelser.Af denne grund anbefaler jeg øer til en længere ophold i stedet for en weekend pause, og vil råde tillader masser af tid til rejsen til og fra lufthavnen.

Øerne er tjent med færger og hydrofoils fra et antal Italiens porte.Der er ingen lufthavn, men hvis du føler velhavende du kan ankomme med helikopter (se vores lænkepanelet). Den vigtigste port udgangspunktet for de Lipariske Øer er Milazzo, beliggende på den nordlige kysten af Sicilien.Der er hyppige hurtig færge tjenester fra Milazzo, og det er mest praktisk og pålidelige porten at sigte mod.Der er imidlertid også tjenester (mere hyppige i sommeren) fra Palermo og Messina i Sicilien og fra Reggio di Calabria i fastlandet Italien.Der er også lejlighedsvis færger fra andre lokale porte under sæsonen sommeren turist - disse ofte er udformet som dagsture til øerne, men kan, være en realistisk mulighed for rejsende ønsker at bo længere.

De nærmeste lufthavne er Catania (BA flyvninger fra Det Forenede Kongerige), Palermo (Ryanair og Easyjet fra London), Reggio Calabria og Lamezia Terme (Ryanair fra London). Den mest enkle måde at nå øer fra Det Forenede Kongerige er at flyve til Catania lufthavn og derefter tage et direkte bus link eller privat overførsel til Milazzo port, hvor du kan fange en færge til Lipari og de øvrige øer.Den direkte bus køres ved Giuntabus og efterlader fra uden for lufthavnen.Det er desværre sjældne og sæsonbetonede; Hvis tiderne ikke passer dig, er alternativet at fange en bus fra Catania lufthavn til Messina køre ved SAIS, som tager under to timer.Dette stopper ved Messina jernbanestation, højre ud for et busstoppested for en Giuntabus tjeneste til Milazzo port, som tager 50 minutter.

I Milazzo stop busser på vej ret af porten.Færge kontorer sælger billetter er på den ene side af vejen; anløbsbro til fangst af hurtig båd tjenester er anden siden af gaden.Det er også muligt at fange et tog fra Catania til Milazzo tager ca. 2-3 timer og ændre i Messina.Jernbane rejse ulempe er, at du skal bruge tilsluttende busser eller taxier til at nå lufthavnen i Catania og porten i Milazzo.

De to vigtigste færgeselskaber leverer færgefart til øerne er Siremar og Ustica linjer.Disse selskabers websteder, hvor du kan finde de nyeste fartplan og priser, er anført i vores lænkepanelet til højre.De fleste af forbindelserne er ved hurtig hydrofoils og katamaraner men større og langsommere færger også besejler ruterne, og disse foretage biler samt passagerer.Der er begrænsninger på at bringe køretøjer på øerne, og turister generelt vil finde det mere praktisk at efterlade biler på fastlandet.

En alternativ rute til øen er at rejse med færge eller hydrofoilbåd fra Napoli (tjente ved flyvninger fra Det Forenede Kongerige). Der er en overnatning færge mellem Napoli og de Lipariske Øer, typisk to gange om ugen selvom varierende med sæsonen, drives af Siremar.På tidspunktet for skrivning forlade Siremar færger Napoli tirsdag og fredag kl. 8 afrejsende og ankommende om morgenen.De vende tilbage mandag og torsdag.Priserne er ca. €50 enkeltbillet pr. person eller mere for hytter.Der er også en hurtigere hydrofoilbåd tjeneste fra Napoli mellem midten af juni og September, drives af Alilauro, som tager omkring seks timer og koster fra €160 vende tilbage.

For at nå de Lipariske Øer uden fører, kunne du rejser til Napoli med tog og derefter fange en færge til øerne.Denne rejse kunne opnås i et par dage ved at tage en eftermiddag tjeneste fra London til Paris, skiftende tog og stationer for en overnatning tjeneste til Rom, ankom om morgenen og skiftende til et tog til Napoli.

De Lipariske Øer

De Lipariske Øer  (Isole Eolie eller Isole Lipari på italiensk) er syv små beboet italienske øer ud den nordlige shore Sicilien, tæt på spidsen af Italiens tå.

Selvom de Lipariske Øer ikke særlig velkendte til engelsk taletid turister, er de vidunderlige steder at tilbringe en afslappet uge eller to uger.I juli og August synke italienske ferierende da-masse på disse perler af Middelhavet.Men i maj, juni eller September, bør du nyde fint vejr og herlig visninger uden folkemængderne.

De Lipariske Øer er populær som et feriemål, tilbyder solskin, strande og naturlige skønhed.Og sunbathers tiltrække de også spændingen-asylansøgere; øgruppen blev dannet ved vulkansk aktivitet og to af øer er stadig aktive vulkaner.

Mens denne kendsgerning kan tiltrækkes udsætte nogle rejsende, mange flere til den dramatiske kulisser, varm mudder bade og mulighed for at vandre til kraterne af Vulcano og Stromboli.

Klik her at reservere Lipariske Øer færger Lipariske Øer kort

Klik her for at kontakte de Lipariske Øer Ferries kunde care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved ferryto.dk er du i stand til at opnå levende Lipariske Øer Ferries billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog Lipariske Øer Ferries bil og passager færgen billetter til og fra Lipari, Napoli, Panarea, Salina, Stromboli eller vulkan på vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder med Lipariske Øer Ferries til over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her