Ægæiske Øer færger

Ægæiske Øer færger passager- og bilfærge billetter

Ægæiske Øer Ferries billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger for Ægæiske Øer Ferries sejler til og fra Chios, Kalymnos, Kos, Lesvos, Piræus, Rhodes, Samos eller Thessaloniki.

Booking Ægæiske Øer Ferries billetter har aldrig været nemmere, sammenligne alle Ægæiske Øer Ferries priser i realtid og bog billigst tilgængelige Ægæiske Øer Ferries billetter til og fra Chios, Kalymnos, Kos, Lesvos, Piræus, Rhodes, Samos eller Thessaloniki online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Rejser med Ægæiske Øer Ferries er en hurtig, let og stress fri måde at få der og tilbage igen.Bestille dine billige Ægæiske Øer Ferries billetter til og fra Chios, Kalymnos, Kos, Lesvos, Piræus, Rhodes, Samos eller Thessaloniki online og nyd flere valgmuligheder og fleksibilitet.

Med de seneste Ægæiske Øer Ferries passage oplysninger og tidsplaner for alle sejladser til og fra Chios, Kalymnos, Kos, Lesvos, Piræus, Rhodes, Samos eller Thessaloniki, herunder oplysninger om portene, der færge og nyttig turistinformation om destinationerne hjælper vores detaljerede rute og city kort du afbilde din Ægæiske Øer Ferries-færge rejse.

Rejser til Chios, Kalymnos, Kos, Lesvos, Piræus, Rhodes, Samos eller Thessaloniki derefter, bog en færge passage med Ægæiske Øer Ferries og nå frem til din destination opdateres, afslappet og glad.

Ægæiske Øer Ferries tilbyder fantastisk billetpriser til og fra Chios, Kalymnos, Kos, Lesvos, Piræus, Rhodes, Samos eller Thessaloniki færgen porte.

Sammenlign bog og betale mindre for Ægæiske Øer Ferries billetter til og fra Chios, Kalymnos, Kos, Lesvos, Piræus, Rhodes, Samos eller Thessaloniki på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Ægæiske Øer færge
Billet priser & reservationer


Bog Ægæiske Øer færger billetter
til og fra Chios, Kalymnos, Kos, Lesvos, Piræus Rhodes, Samos eller Thessaloniki online færgen på forhånd at nyde den billigst tilgængelige billetprisen.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Ægæiske Øer Ferries rute, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Ægæiske Øer Ferries billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.

Mere om de ægæiske øer 

De Ægæiske Øer  øst for det græske fastland er fra karismatiske, med varieret landskaber men de samme tradition og kulturer af venlighed og gæstfrihed.

Omfattende 'vores' Ægæiske Øer er de tre Sporades øer i nord, Skopelos, Alónissos og Skiathos, sammen med deres fastlandet nabo, den entydige Pelion halvø.

Pos. syd tage vi i de betagende Cycladic øer af Santorini samt Mykonos og byen, der definerer regionen, Athen.

Når Guderne valgte Grækenland for deres hjem har de sikkert vidste hvad de søgte... Et så smukke land tid har næsten stod stadig, asea så blå det shimmers mod cloudless himmel, aldrig slutdato olivenlunde fløjte i vinden, endeløse varmt sommer dage gled ind starlit nætter, hundredvis af små øer hver entydig med sin egen stolte historie og kultur, spektakulære aflukket strande strækker sig så vidt øjet kan se, aland med uendelige muligheder og valg.

Ægæiske Øer

Skopelos

Øen Reefs på grund af dens offshore Holme og klipper og storslåede craggy kystlinjen.Aflukket pladser fringed ved sine berømte fyrreskove og olivenlunde, det kunne også kaldes den grønne Ø.Skopelos er bemærkelsesværdigt uudviklet med net af traditionelle stier og sporer at blive medlem spredte bebyggelser.Øerne eponyme kapital er en travle port på en spektakulær bugt med en labyrint af smalle gader sammenkædning Taverner og kirker.

Alonisso

Den fjerneste Sporades Islands ind gennem sin lille havn og største by, Patitiri.Denne smalle, træbevoksede island er en oase alt om afslapning og ro.der er mange gamle trails kryds og tværs af øen, ofte fører ned til sine fantastiske uncrowded strande.Dens offshore Marine Park er et fristed for truede Middelhavet Munk Seal

Skiathos

Den mindste af de Sporades øer endnu de mest populære på grund af dens lufthavn, sandstrande, klare farvande og skypumper.Vestkysten er spektakulære og næsten uudviklet med kraterets landdistrikter og pakket til randen med olivenlunde og muldyr spor.

Pelion

Pelion halvøen på det græske fastland er virkelig enestående.Det Ægæiske Hav på den ene side, beskyttet 'indre vandveje' havet af den Pagastikos bugt på den anden med bjergene af Pelion danner en høj grønne jord barriere i nord, halvøen har forsvaret sine hemmeligheder godt og relativt få uden for Grækenland har besøgt denne fascinerende region.Fascinerende for at udforske i bil, er Pelion uovertruffen for udforskning til fods.

Halkidiki

Chalikidi eller Halkidiki er som den populært kaldes en halvø sydøst for byen i Thessaloniki (Grækenlands næststørste by). Området er anerkendt af de tre trefløjet halvøer (Kassandra, Sithonia, Athos kendt som det hellige bjerg et uafhængigt administrativt distrikt). Præfektur for Halkidiki dækker et areal på 2,886 km2.Chalkidiki har den længste Stræk kyststrækning i fastland, anslået til at være mere end 500 km af sandstrande og pladser.I midten af præfekturet ligger Mount Holomodas eller Holomontas (Holomon) (1165 m) og ved den østlige ligger Mount Athos (2033m). Halkidiki er berømt for gyldne sandstrande, dybe og maleriske kløfter, traditionelle landsbyer og moderne turiststederne, små øer og beskyttet pladser, fyr-pletterede hills faldende til havet.Området har middelhavsklima og er velsignet med fantastiske naturlige skønhed.Dette er Halkidiki i dag.

Athen

Athinas største gave til en verden af dødelige var en enkelt oliventræ på topmødet i en klippe med udsigt over den Saroniske Bugt.Fra dens rødder affjedret en civilisation og byen uden sidestykke i antikken.Det er næppe overraskende, at Athen i dag, med mange af sine gamle forbliver stadig intakt, fortsat er en af verdens mest populære destinationer.

De Ægæiske Øer 


De Ægæiske Øer
er gruppen af øer i det Ægæiske Hav med fastland i vest og nord og Tyrkiet i øst.Øen Kreta afgrænser havet mod syd, Rhodes, Karpathos og Kasos mod sydøst.

De Ægæiske Øer tilhøre Grækenland, bliver delt mellem ni administrative periferier.De kun målbare besiddelser af Tyrkiet i det Ægæiske Hav er Imbros (Gökçeada) og Tenedos (Bozcaada), i den nordøstlige ende af havet.Tyrkiske øer omfatter også forskellige mindre Holme Tyrkiets vestlige kyst.

De Ægæiske Øer traditionelt er opdelt i syv grupper fra nord til syd:

  • Nordøstlige Ægæiske Øer
  • Sporades
  • Euboea
  • Argo-Saroniske Øer
  • Cyclades
  • Dodekaneserne (sydlige Sporades), med undtagelse af Kastellorizo og tilstødende Holme, der tilhører det østlige Middelhav
  • Crete

Sigt italienske Ægæiske Øer anvendes sommetider til at referere til de ægæiske øer som Italien erobrede under den italiensk-tyrkiske krig i 1912 og annekterede fra 1923 indtil 1947, herunder Rhodes og Kastelorizo.

Klik her til book en Ægæiske øen færge.

Ægæiske Øer


Bedst rådighed Ægæiske Øer Ferries billet pris gurantee

Bedste Ægæiske Øer færger billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Ægæiske Øer Ferries billetprisen og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Den pris vi citerer til dit valgte Ægæiske Øer færger til eller fra Chios, Kalymnos, Kos, Lesvos, Piræus, Rhodes, Samos eller Thessaloniki som, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Ægæiske Øer Ferries billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere Ægæiske Øer Ferries billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Ægæiske Øer Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved ferryto.dk er du i stand til at opnå levende Ægæiske Øer Ferries billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog Ægæiske Øer Ferries bil og passager færgen billetter til og fra Chios, Kalymnos, Kos, Lesvos, Piræus, Rhodes, Samos eller Thessaloniki til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder med Ægæiske Øer Ferries til over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her